Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Askerlik tarihi hesaplamaktan gözlerime kan çanağı oturdu yemin ederim. En erken 8'inde açıklanacakmış celp. Yedek ast. tutsa bizim de, bir an önce açıklansa. Böyle beklemekten yoruldum.
RPG harici çok nadir yorum yapacağım artık. Yoruldum yaşlandım cidden forum işlerinden emekli olma vaktim gelmiş tahammülüm kalmamış. Normalde gülüp geçtiğim şeyler gözüme çok batmaya başladı ban yemeden biz kendimizi çekelim artık. RPG'de full devam edeceğiz ama artık diğer forum kategorileri beni çekmiyor. :(
Askerlik tarihi hesaplamaktan gözlerime kan çanağı oturdu yemin ederim. En erken 8'inde açıklanacakmış celp. Yedek ast. tutsa bizim de, bir an önce açıklansa. Böyle beklemekten yoruldum.
Nasıl 8'i la? 1 Şubat değil miydi açıklanma.
Diyelim ki ki sevk tarihin 8 Şubat. O zaman çıkışın 8 Ağustos'a denk geliyor. 180 gün hesabı değil tam 6 ay olarak hesap ediliyor. Bu 8 Ağustostan da -izin kullanmayacaksan eğer- 6 gün iznini ve usta birliği ile ikamet ettiğin yer arası mesafe 800 kmden azsa 2 gün fazla ise 3 gün ekleyerek çıkacağın tam tarihi buluyorsun. (1-2 şeklinde de olabilir dediğim gün nerede askerlik yapacağına bağlı olarak.)
Nasıl 8'i la? 1 Şubat değil miydi açıklanma.
Diyelim ki ki sevk tarihin 8 Şubat. O zaman çıkışın 8 Ağustos'a denk geliyor. 180 gün hesabı değil tam 6 ay olarak hesap ediliyor. Bu 8 Ağustostan da -izin kullanmayacaksan eğer- 6 gün iznini ve usta birliği ile ikamet ettiğin yer arası mesafe 800 kmden azsa 2 gün fazla ise 3 gün ekleyerek çıkacağın tam tarihi buluyorsun. (1-2 şeklinde de olabilir dediğim gün nerede askerlik yapacağına bağlı olarak.)