PG.net Sohbet Konusu

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,010
Beğeni sayısı
4,416
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Burayı bir görsen reis hasta olmamak imkansız.

Öyle reis te bizde kıyamadığımızdan demiştim ama hızımızı alamadık işte ben biliyorum onun gönlünü almasını. :)
Sen bilirsin işini reisim, evlilik arifesinde hızlı gönül almak da iyi bir sınavdır öyle düşün.

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,764
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
Acun abi gözünü seveyim yapma ya. Yani yarışıp kötü olursun diyorsun ama beni buradan alırsan ben daha kötü olurum. Ben iyiyim abi. Ben kendimi çok iyi biliyorum yarışırım abi ben. Ben her insanla bir değilim ki abi benim acı eşiğim yüksek. Yapma gözünü seveyim abi ya. Acun abi ben her şeyimi vermişim yapma vallahi bak hazırlanmışım o kadar şu çatlak yüzünden beni alma buradan ya.
Ağlatıyor baba.

Emrevitus

BlissFan 🔥
Konular
1,000
Beğeni sayısı
1,077
PG Nakit
1,175
RPG Karakteri
John Moxley
Favori Güreşçi
Alexa Bliss ve Gunther
Sen bilirsin işini reisim, evlilik arifesinde hızlı gönül almak da iyi bir sınavdır öyle düşün.
Aldık gönlünü ama pahalıya patladı 2 bin TL değerinde çanta istedi aldık mecburen. Cüzdanım ağlıyor 😢😢😢

Emrevitus

BlissFan 🔥
Konular
1,000
Beğeni sayısı
1,077
PG Nakit
1,175
RPG Karakteri
John Moxley
Favori Güreşçi
Alexa Bliss ve Gunther
Türkçe meal: Beni bi daha küstürme…
20 yazmışız yanlış yazdık çok şükür 2 bin TL idi çanta 20 olsa kafayı yerdik. Jskskskdksk

Kızdırmaya gelmiyor ya neyseki para konusunda sıkıntımız yok 15 yıldır full para biriktiriyorduk.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,010
Beğeni sayısı
4,416
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
20 yazmışız yanlış yazdık çok şükür 2 bin TL idi çanta 20 olsa kafayı yerdik. Jskskskdksk

Kızdırmaya gelmiyor ya neyseki para konusunda sıkıntımız yok 15 yıldır full para biriktiriyorduk.
Ulan ben de dedim timsah derisi falan mı aldı bu adam diye… O zaman yine ucuz kurtarmışsın kral.

Emrevitus

BlissFan 🔥
Konular
1,000
Beğeni sayısı
1,077
PG Nakit
1,175
RPG Karakteri
John Moxley
Favori Güreşçi
Alexa Bliss ve Gunther
Ulan ben de dedim timsah derisi falan mı aldı bu adam diye… O zaman yine ucuz kurtarmışsın kral.
Vallahi yüzüğü atsa yine o kadar para vermem çantaya ya yazık günah. Usta günler kaldı evlenmeye ne derse evet demem lazım. :)

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: