PG.net Sohbet Konusu

Emrevitus

BlissFan 🔥
Konular
1,000
Beğeni sayısı
1,077
PG Nakit
1,175
RPG Karakteri
John Moxley
Favori Güreşçi
Alexa Bliss ve Gunther
@Deathmatch Classic @ReQuem @Beast Incarnate @The MANIAC @Beautiful Madness @Bulletproof

Birşey soracağım ben bu forumda çok mu gevezelik yapıyorum. 2 ay olmuş hesaba girmiyorum bir arkadaşa kod atmak için girdim elemanın biri bana yılın geveze üyesi adaylığı vermiş sabah sabah çıldırdım. Hesabı banlasınlar diye açıktan ağır sövüp hesaptan çıktım. Yeminle bu forum ilaç gibi geldi ya!

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,995
Beğeni sayısı
4,414
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
@Deathmatch Classic @ReQuem @Beast Incarnate @The MANIAC @Beautiful Madness @Bulletproof

Birşey soracağım ben bu forumda çok mu gevezelik yapıyorum. 2 ay olmuş hesaba girmiyorum bir arkadaşa kod atmak için girdim elemanın biri bana yılın geveze üyesi adaylığı vermiş sabah sabah çıldırdım. Hesabı banlasınlar diye açıktan ağır sövüp hesaptan çıktım. Yeminle bu forum ilaç gibi geldi ya!
Ağzı olan konuşuyor reis, bu da bir çeşit gevezelik. Boşver takılma çok.

Emrevitus

BlissFan 🔥
Konular
1,000
Beğeni sayısı
1,077
PG Nakit
1,175
RPG Karakteri
John Moxley
Favori Güreşçi
Alexa Bliss ve Gunther

The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Konular
604
Beğeni sayısı
1,209
PG Nakit
1,855
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1

Burası sohbet ortamı herhalde konuşup hasbihal edicez.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: