Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üç gündür uyku terörü denilen şeyden muzdaribim. Google ile çözüm ararken genel sıklıkla çocuklarda görüldüğü için araştırmayı bıraktım. Bu yaştan sonra salak salak işler.
Üç gündür uyku terörü denilen şeyden muzdaribim. Google ile çözüm ararken genel sıklıkla çocuklarda görüldüğü için araştırmayı bıraktım. Bu yaştan sonra salak salak işler.
Salı günü öğle 12 gibi kalktım, Çarşamba günü öğle 12'ye kadar uykum gelmedi. Öğle 12'de yatmayı denedim işte akşam 6'ya kadar yatakta döneledim. Sonra kalktım. Gece 2 de bu sefer ilaçla uyumayı denedim yine uyuyamadım. En son gece 4 gibi dalmışım işte.
Kanlı para denilen şeyi oynayan bebelerin haberleri çıkıyor karşıma. Bugünde bizim bir küçük oğlan bu oyunu oynuyor disipline verilmiş. Ne salak salak şeyler bunlar diyecektim ama bizde simit oynardık.
lisede torbacı gibi millete dal sigara satıyordum 9.sınıfta manyak para yapıyodum bi ondan gittim disipline bu bebeler hiç işlerini bilmiyor ya benim kardeşim de okula telefon götürdü diye gitti geçen hafta