PG.net Sohbet Konusu

Kara

-
Konular
158
Beğeni sayısı
1,274
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Bugünde depremleri insanları uyarmak için Allah'ın yaptığını söyleyen bir kaç kişiyle boğuştum. Geçende İstanbul'un manevi güçler tarafından korunduğunu iddia eden birine denk geldim. Bu milletin cahilliğini hafife alıyorsunuz diyorlardı, hafife alamıyorum dehşete düşüyorum.

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
32
Beğeni sayısı
669
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
Bugünde depremleri insanları uyarmak için Allah'ın yaptığını söyleyen bir kaç kişiyle boğuştum. Geçende İstanbul'un manevi güçler tarafından korunduğunu iddia eden birine denk geldim. Bu milletin cahilliğini hafife alıyorsunuz diyorlardı, hafife alamıyorum dehşete düşüyorum.
Hiç uğraşmaya değmez kral ya. Zaten zor günlerden geçiyorsun bir de bu -10iq tiplerle kendini üzme. Aman ha.

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
32
Beğeni sayısı
669
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
Sonra bunların oy da kullandığı aklıma geliyor. Bazı sonuçları sorgulayıp düşünmemek lazım.
Neler neler var aga, paylaşıyorlar işte sosyal medyada görüyoruz. Ne yazık ki bu kımıl zararlıları senin benim geleceğimizi etkiliyor. Yapacak bir şey yok. Nasıl bir bokun içinde doğmuşsak çekiyoruz işte.

Arthur Morgan

#Hedef25
Konular
41
Beğeni sayısı
515
PG Nakit
415
RPG Karakteri
Randy Orton
Favori Güreşçi
Cody Rhodes
Böylelerini sopayla döveceksin

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: