Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hana'nın doğum günü diye. Forumda eskiden muhabbetim olanlar, benim için nasıl bir travma olduğunu bilir bu durumun. Basit bir cümlesi ile hayata yeni bir anlam kazandırmıştı bana. Her zaman yüzümü güldürmeyi başarmıştı. 23 mayıs ve 3 eylül günleri bu yüzden canım yanıyor genelde. Dışarıdan basit gelebilir ama benim için anlamı büyük bir şey.
Hana'nın doğum günü diye. Forumda eskiden muhabbetim olanlar, benim için nasıl bir travma olduğunu bilir bu durumun. Basit bir cümlesi ile hayata yeni bir anlam kazandırmıştı bana. Her zaman yüzümü güldürmeyi başarmıştı. 23 mayıs ve 3 eylül günleri bu yüzden canım yanıyor genelde. Dışarıdan basit gelebilir ama benim için anlamı büyük bir şey.
Japonya her zaman ünlülere karşı çok acımasız olmuştur. Idollerin başına gelen meselenin aynısı güreşçilere de oluyordu. Ayrıca Hana, Terrace House diye bir dizide vardı. Orada kötü bir karakteri canlandırıyordu. Ayrıca babasını hiçbir zaman insanlar tanımadı. Ondan dolayı babasının japon olmadığını söyleyip, ırkçılığa da maruz kaldı.