PG.net Sohbet Konusu

Netuno

The Last World Beater
Konular
216
Beğeni sayısı
1,921
PG Nakit
880
RPG Karakteri
Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Bir problem mi var?
Hana'nın doğum günü diye. Forumda eskiden muhabbetim olanlar, benim için nasıl bir travma olduğunu bilir bu durumun. Basit bir cümlesi ile hayata yeni bir anlam kazandırmıştı bana. Her zaman yüzümü güldürmeyi başarmıştı. 23 mayıs ve 3 eylül günleri bu yüzden canım yanıyor genelde. Dışarıdan basit gelebilir ama benim için anlamı büyük bir şey.

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,107
Beğeni sayısı
1,673
PG Nakit
400
1
Hana'nın doğum günü diye. Forumda eskiden muhabbetim olanlar, benim için nasıl bir travma olduğunu bilir bu durumun. Basit bir cümlesi ile hayata yeni bir anlam kazandırmıştı bana. Her zaman yüzümü güldürmeyi başarmıştı. 23 mayıs ve 3 eylül günleri bu yüzden canım yanıyor genelde. Dışarıdan basit gelebilir ama benim için anlamı büyük bir şey.
İntihar etmişti değil mi? Sebebini bilmiyorum galiba.

Netuno

The Last World Beater
Konular
216
Beğeni sayısı
1,921
PG Nakit
880
RPG Karakteri
Favori Güreşçi
Hana Kimura
İntihar etmişti değil mi? Sebebini bilmiyorum galiba.
Siber zorbalık. Pandemi döneminde, yüzlerce tehdit mesajı alan, 22 yaşında bir kadın. Çok korkunç mesajlar vardı.

Netuno

The Last World Beater
Konular
216
Beğeni sayısı
1,921
PG Nakit
880
RPG Karakteri
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Sebebi var mı bu mesajların? Yani bir olay mı tetiklemişti bu zorbalığı?
Japonya her zaman ünlülere karşı çok acımasız olmuştur. Idollerin başına gelen meselenin aynısı güreşçilere de oluyordu. Ayrıca Hana, Terrace House diye bir dizide vardı. Orada kötü bir karakteri canlandırıyordu. Ayrıca babasını hiçbir zaman insanlar tanımadı. Ondan dolayı babasının japon olmadığını söyleyip, ırkçılığa da maruz kaldı.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: