- Beğeni sayısı
- 4,801
- PG Nakit
- 2,275
- Favori Güreşçi
- Hana Kimura
Çok sağ ol dostom. Vallahi şu an sakinim de, cenaze ortamına girince bunu korumaya çalışacağız.Başın sağ olsun canım benim. Sen sakin olmaya bak.
Çok sağ ol dostom. Vallahi şu an sakinim de, cenaze ortamına girince bunu korumaya çalışacağız.Başın sağ olsun canım benim. Sen sakin olmaya bak.
Dediğim gibi ben inanıyorum sen korursun. Cidden bende öyle hissederdim tekrardan başın sağ olsun ve sana bol sabırlar diliyorum.Çok sağ ol dostom. Vallahi şu an sakinim de, cenaze ortamına girince bunu korumaya çalışacağız.
Başın sağolsun. Cenazeye düğüne ben de hiç gelemiyorum bunalıyorum. Çok yakın olmadıkça gitmiyorum. Bu konuda çok iyi anlıyorum seni. Sakin kalmaya çalış.Haber geldi az önce. Bu hafta ikinci cenazemizi kaldıracağız. :confused:
Başınız sağolsun Taha.Haber geldi az önce. Bu hafta ikinci cenazemizi kaldıracağız. :confused:
Başınız sağ olsun.Haber geldi az önce. Bu hafta ikinci cenazemizi kaldıracağız. :confused:
Başın sağolsun.Haber geldi az önce. Bu hafta ikinci cenazemizi kaldıracağız. :confused:
Dediğim gibi ben inanıyorum sen korursun. Cidden bende öyle hissederdim tekrardan başın sağ olsun ve sana bol sabırlar diliyorum.
Başın sağolsun. Cenazeye düğüne ben de hiç gelemiyorum bunalıyorum. Çok yakın olmadıkça gitmiyorum. Bu konuda çok iyi anlıyorum seni. Sakin kalmaya çalış.
Başınız sağolsun Taha.
Başınız sağ olsun.
Çok sağ olun dostlar, cenazenin koşuşturması bana kaldı, şimdi boş kalınca anca yazabildim.Başın sağolsun.
Başın sağ olsun. Çok kötü bir durum. Güçlü ol demek istemiyorum, ne kadar yakınındı bilmiyorum çünkü ama cenaze sana kaldıysa genel olarak zaten güçlü olmak lazımHaber geldi az önce. Bu hafta ikinci cenazemizi kaldıracağız. :confused:
Sağ ol dostom, cidden sizin destekleriniz bugün çok yardımcı oldu. Bugünü de sağlam atlatacağız bir şekilde.Başın sağ olsun. Çok kötü bir durum. Güçlü ol demek istemiyorum, ne kadar yakınındı bilmiyorum çünkü ama cenaze sana kaldıysa genel olarak zaten güçlü olmak lazımÇok üzüldüm dostum.