Demirören Beşiktaş'ı kolladı mı ki?Mezarın üstüne bir demet mersin atan adamdan bahsediyorsun yani… Bu ülkede bu sporun içinden Yıldırım Demirören, Mehmet Ali Aydınlar gibileri geçti hatırlatırım.
Demirören Beşiktaş'ı kolladı mı ki?Mezarın üstüne bir demet mersin atan adamdan bahsediyorsun yani… Bu ülkede bu sporun içinden Yıldırım Demirören, Mehmet Ali Aydınlar gibileri geçti hatırlatırım.
Vallahi sizin Büyükekşi’ye sayıp sövdüğünüz kadar biz de o dönem Demirören’e sayıp sövdüysek şapkanı önüne koyup düşün derim…Demirören Beşiktaş'ı kolladı mı ki?
Beşiktaş sadece 2 kupa kazanmış onun döneminde tam olarak neye sövdünüz anlamadım, bizi iyi kollayamadığına falan mı...Vallahi sizin Büyükekşi’ye sayıp sövdüğünüz kadar biz de o dönem Demirören’e sayıp sövdüysek şapkanı önüne koyup düşün derim…
Asla Galatasaray’ın bu tip oluşumların üstünde, büyük bir camia olduğunu kabullenemeyeceksiniz değil mi?Beşiktaş sadece 2 kupa kazanmış onun döneminde tam olarak neye sövdünüz anlamadım, bizi iyi kollayamadığına falan mı...
Evet çünkü Galatasaray bu tip oluşumların yarattığı bir takım :dAsla Galatasaray’ın bu tip oluşumların üstünde, büyük bir camia olduğunu kabullenemeyeceksiniz değil mi?
Beşiktaş’ı da halk kendi imkanlarıyla kurdu zaten dimi… 15 sene önce tesiste 2 tava menemen yediniz diye halkın takımı olmuyorsunuz kusura bakmayın.Evet çünkü Galatasaray bu tip oluşumların yarattığı bir takım :d
Beşiktaş'ı halk kendi imkanlarıyla kurmadı ama Beşiktaş hep kendi imkanlarıyla şampiyon oldu. Keşke siz de hak yerine menemen yeseydiniz.Beşiktaş’ı da halk kendi imkanlarıyla kurdu zaten dimi… 15 sene önce tesiste 2 tava menemen yediniz diye halkın takımı olmuyorsunuz kusura bakmayın.
Bir tane yolsuz olarak belgelenmiş şampiyonluğumuzu göster, ben bir daha bu konuyla alakalı konuşmam. 96-2000 falan zırvalıklarına girme ben de 20/21 Billong vakası derim toksik bir yere varır tartışma sonra.Beşiktaş'ı halk kendi imkanlarıyla kurmadı ama Beşiktaş hep kendi imkanlarıyla şampiyon oldu. Keşke siz de hak yerine menemen yeseydiniz.![]()
https://www.haberturk.com/mesut-bakkal-dan-tarihi-itiraf-galatasaray-2-milyon-aldik-2610024-sporBir tane yolsuz olarak belgelenmiş şampiyonluğumuzu göster, ben bir daha bu konuyla alakalı konuşmam. 96-2000 falan zırvalıklarına girme ben de 20/21 Billong vakası derim toksik bir yere varır tartışma sonra.