TONY KHAN EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

OhMyMind

PG.com Kullanıcısı
Konular
47
Beğeni sayısı
110
PG Nakit
50
İki şirkette de çoğunlukla kadın güreşini izleyen biriyim, Punk'ın varlığı yokluğu beni zerre ilgilendirmiyor. Fakat güreş dünyasına farklı bir soluk getiren, pandemi de 1 yıldan uzun süre boyunca karşılıksız bir şekilde güreşçileri aç kalmaktan kurtaran, hepinizin o çok sevdiği serseriyi güreşe geri kazandıran bu adamı sırf Punk'ı tekrar kovdu diye(üstelik haklı sebeplerle) bu şekilde yerden yere vurmak bana baya ikiyüzlülük gibi geliyor.

Konular
213
Beğeni sayısı
1,014
PG Nakit
330
İki şirkette de çoğunlukla kadın güreşini izleyen biriyim, Punk'ın varlığı yokluğu beni zerre ilgilendirmiyor. Fakat güreş dünyasına farklı bir soluk getiren, pandemi de 1 yıldan uzun süre boyunca karşılıksız bir şekilde güreşçileri aç kalmaktan kurtaran, hepinizin o çok sevdiği serseriyi güreşe geri kazandıran bu adamı sırf Punk'ı tekrar kovdu diye(üstelik haklı sebeplerle) bu şekilde yerden yere vurmak bana baya ikiyüzlülük gibi geliyor.
Yok değil.

BerzerkBryan

Boliever
Konular
480
Beğeni sayısı
503
PG Nakit
500
RPG Karakteri
Tyler Breeze
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley
1
Happy birthday, Mr Bean! Celebrating 30 years of a major comedy character

Deathmatch Classic

#uncensored
Konular
1,066
Beğeni sayısı
1,048
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Thumbtack Jack
1 1
Şuraya kadar dayanabildim.

Napsın olm adam Vince'in kendisine şaka amaçlı dokunan Titus'u uzaklaştırdığı sektörde, kendisinin üstüne yürüyen adama şovunu booklatmaya devam mı etsin. TK demir yumruk vurmayınca yumuşak oluyor. 🤡

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: