Adam Kürt diye hemen sol demişler 🤣🤣🤣. İlk kez doğru konuşmuş kadın da. İlk kez?
Johnkorey QuietQuitting Katılım 2 Tem 2023 Konular 554 Mesajlar 7,676 Beğeni sayısı 1,346 PG Nakit 1,445 Konum İzmir RPG Karakteri Ezekiel Jackson Favori Güreşçi Edge 20 Kas 2023 #11 Sosa' Alıntı: Adam Kürt diye hemen sol demişler . İlk kez doğru konuşmuş kadın da. Genişletmek için tıkla ... İlk kez?
Sosa' Alıntı: Adam Kürt diye hemen sol demişler . İlk kez doğru konuşmuş kadın da. Genişletmek için tıkla ... İlk kez?
Rise Above Hate PG İle Giderim Katılım 2 Tem 2023 Konular 211 Mesajlar 3,367 Beğeni sayısı 1,161 PG Nakit 1,240 Konum Kartal RPG Karakteri Nigel McGuinness Favori Güreşçi Becky Lynch 20 Kas 2023 #12 Johnkorey' Alıntı: Taraf falan ayırt etmeden cayır cayır yakıyor. Yılmaz abilerine saldıramayanlar hıncını İbo'dan çıkarıyor ama orası ayrı. İbo'nun birkaç şarkısı iyi ama adam değil dedikten sonra FAFAZEY'in de İbo'ya sallaması... Dinleniyoruz laaa @Rise Above Hate Genişletmek için tıkla ... Fafazey beni sabah akşam böcekle dinleyebilir ya.
Johnkorey' Alıntı: Taraf falan ayırt etmeden cayır cayır yakıyor. Yılmaz abilerine saldıramayanlar hıncını İbo'dan çıkarıyor ama orası ayrı. İbo'nun birkaç şarkısı iyi ama adam değil dedikten sonra FAFAZEY'in de İbo'ya sallaması... Dinleniyoruz laaa @Rise Above Hate Genişletmek için tıkla ... Fafazey beni sabah akşam böcekle dinleyebilir ya.
Johnkorey QuietQuitting Katılım 2 Tem 2023 Konular 554 Mesajlar 7,676 Beğeni sayısı 1,346 PG Nakit 1,445 Konum İzmir RPG Karakteri Ezekiel Jackson Favori Güreşçi Edge 20 Kas 2023 #13 Rise Above Hate' Alıntı: Fafazey beni sabah akşam böcekle dinleyebilir ya. Genişletmek için tıkla ... Razıyız.
Rise Above Hate' Alıntı: Fafazey beni sabah akşam böcekle dinleyebilir ya. Genişletmek için tıkla ... Razıyız.
marchafunebre PG.com Kullanıcısı Katılım 2 Tem 2023 Konular 439 Mesajlar 2,631 Beğeni sayısı 273 PG Nakit 665 Favori Güreşçi Bryan Danielson 21 Kas 2023 #14 Hızını alamıyor, resmen herkesi yok edecek.