Full Gear'daki Deathmatch Sizce...


Nasıldı?

  • Harika bir maçtı

    Oy: 10 50.0%
  • Kustum

    Oy: 10 50.0%

  • Kullanılan toplam oy
    20

Kara

-
Katılım
3 Tem 2023
Konular
147
Mesajlar
2,788
Beğeni sayısı
1,216
PG Nakit
690
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Bu tarafta adam çocuğuna tehditte bulunanın kanını içiyor bana gidiyorsun ciddiyetten bahsediyorsun?!
Şu tarz sekansların oldugu B movie yapımlar var genelde. IMDb'de 4.3 puan ortalamasına sahip. Onları izleyincede ciddi işler izlemiş gibi hissettirmiyor.
 

thebozbear

The Antisocial Animal
Katılım
2 Eki 2023
Konular
2
Mesajlar
163
Beğeni sayısı
26
PG Nakit
0
Konum
İstanbul, Türkiye
Favori Güreşçi
Taryn Terrell
Şu tarz sekansların oldugu B movie yapımlar var genelde. IMDb'de 4.3 puan ortalamasına sahip. Onları izleyincede ciddi işler izlemiş gibi hissettirmiyor.
O tarz sekansların olduğu efsane filmler de var. Sen o B movieleri git indielerdeki death maçlarla kıyasla. Ben Kuzuların Sessizliği derim, Eli Roth filmleri derim, Testere serisi derim. Yani bunlar saçma karşılaştırmalar.
 

thebozbear

The Antisocial Animal
Katılım
2 Eki 2023
Konular
2
Mesajlar
163
Beğeni sayısı
26
PG Nakit
0
Konum
İstanbul, Türkiye
Favori Güreşçi
Taryn Terrell
Gerçek olma ihtimali sıfırın altında olan, abartısı bol şiddet pornosuna ve gelişiminde kullanılan ucuz çekimleri 3 4 senedir WWE ana kemer potasındaki olaylardan daha gerçekçi buluyorsan söyleyecek çok bir şey yok. Bana çocuğu ile onu tehdit eden bir adamın kanını içen bir babayı gerçek hayatta gösterdiğin zaman tüm ahrazlıklarınıza rağmen bu konuda konuşmayacağım.
Gerçekçilikle ciddiyet arasında nasıl bağlantı kurabildin acaba çok merak ettim. Gerçekçilikten bahsediyorsak ne işimiz var WWE'de AEW'de. Gidip UFC izleyelim. Ben ciddiyet diyorum sen gerçekçilik diyorsun. Neyse.

He yine de bir şeyler yazayım bu garip bağlamla alakalı olarak. İnternette birçok cinnet getirmiş insan var çocuğuna tacizde tecavüz etmiş kişilere karşı. 3. sayfa haberlerinden geçilmiyor dünya. Cidden dünyada böyle şeyler yaşanmıyor diyorsan o da senin sorunun.

Ben bu mesajla birlikte bu konuya bir son veriyorum. İyi forumlar herkese.
 

Styles Clash

Littlefinger
Katılım
3 Tem 2023
Konular
92
Mesajlar
4,280
Beğeni sayısı
1,637
PG Nakit
470
Konum
King's Landing
Favori Güreşçi
AJ Styles
Çok abartılı geldi bana ama radikal bir tepkim yok olabilir. Eleştirileri de katılıyorum ama geçmişe baktığımızda Taker vs Mankind maçı da o dönem için çok uç noktadaydı. Adamı kafesten falan atmıştı ve Mankind o maçta ölebilirdi de. O maçı yine de efsaneler arasına koyarım. Bu maçın temel sorunu ise maçtaki bazı hareketlerin artık çok ileri boyutlara gidilmesi işte Adam'ın kan içmesi falan. Bunlar bana çok abartı geldi açıkçası. Maçta güreşçiler elbette kanayabilir, ekstrem objeler kullanılabilir ama kan içmek vs gereksiz spotlar. Bundan 7-8-10 yıl önce indy arenalarında bizleri gerçekten heyecanlandırırdı. Keza bu maç AEW çatısı altında değil de bir indy çatısı altında yapılsaydı yine normal karşılardım ama AEW gibi bir şirkette olmasını yadırgadım ve gereksiz buldum. Bu kadar sinir uçlarına oynayacak kadar hardcore bir şeyler sunmaya da gerek yoktu. Birileri bu tayfaya ECW05 Mike Awesome ve Tanaka maçını izletmeli diyebilirim.

Öte yandan da güreşte kan-hardcore gibi olaylara karşı değilim. Sadece bu maçın sorunu "ileri gidilmesi". Mankind vs Taker gibi o dönemin çok ötesinde bir maçımız var. Ve çok tepki de geldi o maça. Fakat Taker'ın Mankind'ı kafesin tepesinden atması bir mantık içeriyor. Mücadelesin ve rakibini yenmen gerekiyor rakibine zarar vermen gerekiyor. Bir kafesin tepesindesin ve onu aşağı atman mantıklı. Fakat Strickland'in kendisini zımbalası hadi o da dayanıklılık meydan okuması diyelim Page'in kan içmesi... Maçın bana kalırsa en gereksiz anı ve maça da ciddi gölge düşürdü. Bunlar olmamış olsaydı kabul edilebilirdi.

Bu konuyla ilgili kafam karışık çok. Kötü değildi. Harika da değildi. Çok da linçe katılmıyorum. Sadece dozajın düşmesi kanaatindeyim.

Konudaki Roman Reigns ve WWE göndemelerini ise saçma buldum açıkçası. Hem konunun dışında hem de cidden yıl 2023 yaşımız yoldu 25-30 10 sene önce Cena özelinde yapardık bunları arkadaşlar...
 
Son düzenleme:

Styles Clash

Littlefinger
Katılım
3 Tem 2023
Konular
92
Mesajlar
4,280
Beğeni sayısı
1,637
PG Nakit
470
Konum
King's Landing
Favori Güreşçi
AJ Styles
İsterse 10 yıl daha devam etsin o feud eşikteki, beşikteki çocuğu tehdit etmeli bir hal almaz. Lesnar-Reigns feudu "Şirkette en güçlü kim var? Roman,Brock. Hadi güreştirelim bunları" şeklinde olmuş bir feud. Çünkü o feud ilk filizlendiğinde kimse booking olarak Brock Lesnar'ın veya Roman Reigns'in gücüne erişemiyordu. Dediler ki bunları biz fazla güçlü yaptık. Bunları yense yense bir diğeri yener. Olay bundan ibaret. Yoksa feudun daha ikinci maçı olmadan birbirlerinin evine gizlice girmeli, sapık gibi beşikteki çocuğu rahatsız etmeli bir feud asla olmaz o feud. Çünkü o feudun çıkışı psikopatça bir yerden olmadı. Brock'un mesela Dany Ambrose feudu öyle bir yere palazlanabilirdi ama onda da Brock WM'de Dean'i biraz fazla ezince "Tamam bu da gitti. Başka rakip getirin" moduna girildi. Her neyse sen dediğimi anlamışsındır zaten.

Gereksiz bir gömme olmuş açıkçası. Bu işin dinamiklerinde bu vardır. Andre ile Hogan'ın kapışması da bu mantıktaydı ya da Hogan ile Ultimate Warrior'un. Bahsettiğin tarzda uç noktalara gitmesine gerek yok. İki titanın güç kapışması düşündüğün gibi rastgele olsun diye yapılmıyor. Bir noktadan sonra bu iki titanın bir şekilde yollarının kesişmesi gerekiyor. Roman vs Lesnar ilk partında Lesnar şirketi iplemeyen bşr şampiyon iken Roman onun saltanatını bitirmek isteyen yeni yüzdü. Ama Roman başarısız bir babyface olduğu için araya Rollins vs de girdi. İkinci yarısında da Heyman iki adamın da menajeri idi ve Heyman'ın ihaneti üzerine bu mevzu çıktı. Yine aslında altı bir şekilde dolu. En azından ikinci part için bunu söyleyebilirim.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: