Arda Güler Sakatlandı

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
52
Beğeni sayısı
3,035
PG Nakit
1,295
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Kalite olarak benim de lafım yok zaten, tek sıkıntısı bence de fizik. Ama özellikle bugünkü futbolda fizik hemen hemen her şeydir, şu an farklı şeyler konuşamamamızın sebebi de tam olarak budur zaten.
Ben Arda'nın egoist bir tavır sergilediğini düşünmüyorum. Madrid'ten teklif geldiyse çok fazla seçenek yoktur. Aksini Enes Ünal senelerdir yaptı ama sonra o aradığı seviyeye ulaşamadı. Manchester City'de forma giyemedi. Arda'nın fiziksel yetersizliği tamamen yaş meselesi. Şansını deneneliydi. FB'de kalsa kıyamet falan kopmazsa o seviyeleri tekrar yakalaması mümkün olmayabilirdi. Kaldı ki kiralık gitmeyi kabul etseydi orada da sakatlanırmış muhtemelen.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,318
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Kalite olarak benim de lafım yok zaten, tek sıkıntısı bence de fizik. Ama özellikle bugünkü futbolda fizik hemen hemen her şeydir, şu an farklı şeyler konuşamamamızın sebebi de tam olarak budur zaten.
Katılıyorum sonuna kadar. Yine de kötü düşünmek istemiyorum kendisi için. Umarım yeteneklerini kısıtlayacak sakatlıklar yaşamamıştır da döndüğünde düzgün rekabete girme imkanı elde eder.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,013
Beğeni sayısı
4,419
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Ben Arda'nın egoist bir tavır sergilediğini düşünmüyorum. Madrid'ten teklif geldiyse çok fazla seçenek yoktur. Aksini Enes Ünal senelerdir yaptı ama sonra o aradığı seviyeye ulaşamadı. Manchester City'de forma giyemedi. Arda'nın fiziksel yetersizliği tamamen yaş meselesi. Şansını deneneliydi. FB'de kalsa kıyamet falan kopmazsa o seviyeleri tekrar yakalaması mümkün olmayabilirdi. Kaldı ki kiralık gitmeyi kabul etseydi orada da sakatlanırmış muhtemelen.
Arda’nın Madrid’e transfer olması hataydı demiyorum zaten, tabii ki Real Madrid gibi bir kulüp seni istemişse bunu kabul etmemek elde değildir. Hata yaptığı nokta, 1 sezonluğuna başka bir kulübe kiralanmayı reddedip asla hazır olmadığı ve sezon başlayana kadar da hazır olması mümkün dahi olmayacak durumdaki fiziğiyle Madrid’de forma rekabetine girmeyi düşünmesi.

Bak Enes Ünal’ı saymadım iyi hatırlattın, o da tam olarak aynı vaka. O zamanki City ile şimdiki City bir olmasa bile lig aynı lig baktığın zaman. Yine Getafe’ye gittikten sonra mentalini de toparlayınca kariyerini yükselişe sokmuştu ama bir sakatlık daha yaşayınca Atletico transferini durduracak kadar büyük bir yıkım yaşadı. Kelebek etkisi bu işler, Enes de City döneminde kariyerini daha doğru yönetseydi bugün 2 büyük yıkım yaşamazdı kariyeri boyunca. Umarım Arda’nın hikayesinin devamı Enes Ünal’ınkine benzemez.

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
52
Beğeni sayısı
3,035
PG Nakit
1,295
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Arda’nın Madrid’e transfer olması hataydı demiyorum zaten, tabii ki Real Madrid gibi bir kulüp seni istemişse bunu kabul etmemek elde değildir. Hata yaptığı nokta, 1 sezonluğuna başka bir kulübe kiralanmayı reddedip asla hazır olmadığı ve sezon başlayana kadar da hazır olması mümkün dahi olmayacak durumdaki fiziğiyle Madrid’de forma rekabetine girmeyi düşünmesi.

Bak Enes Ünal’ı saymadım iyi hatırlattın, o da tam olarak aynı vaka. O zamanki City ile şimdiki City bir olmasa bile lig aynı lig baktığın zaman. Yine Getafe’ye gittikten sonra mentalini de toparlayınca kariyerini yükselişe sokmuştu ama bir sakatlık daha yaşayınca Atletico transferini durduracak kadar büyük bir yıkım yaşadı. Kelebek etkisi bu işler, Enes de City döneminde kariyerini daha doğru yönetseydi bugün 2 büyük yıkım yaşamazdı kariyeri boyunca. Umarım Arda’nın hikayesinin devamı Enes Ünal’ınkine benzemez.
Aynı vaka değil ki. Sen,Arda hazır olmadığı ve kısa vadede olamayacağı içini kiralık olarak gitmesi gerektiğini savunuyorsun. Enes zaten senin söylediğin şeyi yapmıştı aslında ama Arda'yla aynı kaderi paylaştı. Demek ki kiralık veya değil, kariyer kırıcı sakatlık yaşanabiliyor. Sakatlığının doğruluğuna inananlar için iki seçenek arasında bir fark yok. Sanıyorum sen fiziki olarak hazır olmadığı için taraftarı sakatlık bahanesiyle oyalayıp vakit kazanıyorlar diyorsun ama öyle olsaydı bunu açıķ açık söylerlerdi. Şu anki olumsuz havadan daha kötü bir görüntü ortaya çıkmazdı.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,013
Beğeni sayısı
4,419
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Aynı vaka değil ki. Sen,Arda hazır olmadığı ve kısa vadede olamayacağı içini kiralık olarak gitmesi gerektiğini savunuyorsun. Enes zaten senin söylediğin şeyi yapmıştı aslında ama Arda'yla aynı kaderi paylaştı. Demek ki kiralık veya değil, kariyer kırıcı sakatlık yaşanabiliyor. Sakatlığının doğruluğuna inananlar için iki seçenek arasında bir fark yok. Sanıyorum sen fiziki olarak hazır olmadığı için taraftarı sakatlık bahanesiyle oyalayıp vakit kazanıyorlar diyorsun ama öyle olsaydı bunu açıķ açık söylerlerdi. Şu anki olumsuz havadan daha kötü bir görüntü ortaya çıkmazdı.
Bence ilk baştaki sakatlığı doğruydu, şimdikinden emin değilim ama ilkinden sonraki(ler) kesinlikle doğru değildi. Ki gerçekten sakatlanmış ya da sakatlanmamış olması da bir şey değiştirmez zaten. Sakatlanmışsa da fiziği yetersiz olduğu için, sakatlanmayıp oynatılmamışsa da aynı şekilde.

Tabii Enes’in ilk sakatlığı talihsizliğinden kaynaklı, ama sakatlığından sonra da özellikle mentalini yönetemediği için çok da iyi bir kariyer yapamamıştı Getafe’ye kadar. Arda ile birebir değil ama bazı noktalarda fazlasıyla benzeşen etkenler var.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,013
Beğeni sayısı
4,419
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1

Fenerbahçe ve Chelsea’nin ortak özellikleri:

-İkisi de kalitesiz kadrolar yüzünden son yıllarda inanılmaz başarısız
-İki takım da fazlasıyla zengin, ekonomik ihtisası yüksek ama spor aklı olmayan birer iş adamı tarafından yönetiliyor
-İkisinin de Madrid’e verdiği yıldızları sakatlıktan top oynayamıyor/oynayamadı
-İki takımın da efsane orta sahaları futbolu bıraktıktan sonra facia düzeyde kötü birer teknik direktörlük kariyeri sürdürüyor (Lampard-Emre Belözoğlu)

Bu kadar benzerlik çok korkutucu…

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: