RESMİ AÇIKLAMA: Aralık Ayının Başlarında GTA VI Fragmanı Geliyor

Re7o

Capeless Crusader
Konular
388
Beğeni sayısı
382
PG Nakit
795
Favori Güreşçi
Roman Reigns
ERetBSzWAAIgJSm

Ana tema müziği şu olmayacaksa duyurmayın bir süre daha

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
32
Beğeni sayısı
669
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
Çöp oğlu çöp geliyor.
Rockstar'ın genelde böyle aşırı üstünde durup deli gibi mesai yaptırdığı oyunlar masterpiece çıkıyor. Hiç sanmıyorum. Büyük ihtimal woke olayından ötürü diyorsundur sen ama yine oynanabilir bir şey gelir uzun yıllar boyunca.

Oynamayı düşünmüyorum, zaten oynayacak bilgisayarım yok, lotodan falan para tutturamazsam oyun çıkacağı zaman da olmaz.

Kara

-
Konular
158
Beğeni sayısı
1,273
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Rockstar'ın genelde böyle aşırı üstünde durup deli gibi mesai yaptırdığı oyunlar masterpiece çıkıyor. Hiç sanmıyorum. Büyük ihtimal woke olayından ötürü diyorsundur sen ama yine oynanabilir bir şey gelir uzun yıllar boyunca.

Oynamayı düşünmüyorum, zaten oynayacak bilgisayarım yok, lotodan falan para tutturamazsam oyun çıkacağı zaman da olmaz.
Manyak gibi online moduna kasacakları için özensiz ve kısa bir hikaye modu olacaktır. GTA'yı GTA yapan şeylerden biri popüler kültürle geçtiği dalgalar, her kesime özgürce soktuğu laflar. Trevor karakterini yaratan firma şimdi woke olayını resmi şekilde açıklayarak şirin bir oyun yapacaklarını haber ettiler. Üzerine her oyunda kilit imzası olan yapımcılardan biri ayrıldı. Grafiksel anlamda, teknik anlamda harika bir iş olacaktır. Hem yukarıda yazdığım sebeplerden ötürü hem online moduyla ilgilenmediğim için berbat bir şey geleceğini düşünüyorum benim için.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: