RESMİ: Jade Cargill'in Sakatlığı Açıklandı

agaoglu23

belair
Konular
25
Beğeni sayısı
746
PG Nakit
530
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Baba Naomi, Bayley üzerine yıkarak ilerletmeye çalışacak gibi süreci sanki. Devamında da Lash Legend & Jakara Jackson'lu bir süreçte bekliyorum. Umarım Bayley dümdüz War Games'e katılmak için yapmış çıkmaz bu işin sonunda.
Kelani Jordan da çıkabilir gibi geliyor... Bence de bu arada yaşanacak olan bu, en sonunda Bayley'in ahını alacağız..

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,087
Beğeni sayısı
4,459
PG Nakit
3,815
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Bianca - Jade maçını izleyememenin tek sebebi WWE Bianca'yı asla heel turn yaptıramayacak olması ya, ben 3-4 sene önce ana kadroya aldıklarında böyle bir etki yaratacağını kestiremediklerinden eminim. Şu an resmen kadın Cena, bu gücü asla ve asla yıkmazlar, yıkamazlar da. Rey Mysterio ile beraber şuanki kadroda asla heel olmayacak yegane güreşçi bence. Lashley de hatta bahsetmişti B-Fab yerine Bianca olacaktı ama grup heel diye olmadı diye, o yüzden o maç için Jade'in heel olabilecek kadar gelişmesi gerekiyor, ki bence ana kadroya çıktığı andan itibaren karavana sadece.

Naomi USC muhabbetine ise... Michin ve Chelsea varken Naomi işine sıcak mıyım ? Çekismer oy kullanıyorum. Ben bu işin bir yerinin Charlotte'a bağlanacağını hissediyorum ama, du bakalım gizem severiz..
Naomi USC benim hayatta istemeyeceğim bir iş, ama eğer bunu heel turn geçirecek yaparsa neler yapabileceğine bir bakmak isterim. Çünkü Naomi’yi daha önce hiç heel olarak izlemedik ve merak da etmiyor değilim. Yoksa benim de USC için favorim Chelsea Green, cuma günü maçı kazanınca da evi yıkmalı sevindik zaten.

agaoglu23

belair
Konular
25
Beğeni sayısı
746
PG Nakit
530
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Naomi USC benim hayatta istemeyeceğim bir iş, ama eğer bunu heel turn geçirecek yaparsa neler yapabileceğine bir bakmak isterim. Çünkü Naomi’yi daha önce hiç heel olarak izlemedik ve merak da etmiyor değilim. Yoksa benim de USC için favorim Chelsea Green, cuma günü maçı kazanınca da evi yıkmalı sevindik zaten.
Ya Chelsea ya Michin babam... Başka yol yok bizce...

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: