Açıkçası Eren'in serideki en büyük mağdur/kurban olması hiç beklemediğim bir olay oldu. Finalde Eren'in geleceği sayısız kez kurtarmaya çalıştığını ama en iyi senaryonun bu olduğunu söylemesi bütün ibreleri tersine çevirdi. Ana üçlünün birlikte geleceği inşa etmesini çok isterdim ama bu sonuçtan da mutsuz değilim, bence güzel bitti. Kesinlikle çok çok büyük bir seri. Finalden sonra kimin kiminle evlendiğini görmemek de mutlu etti açıkçası. Mikasa'yı en fazla Jean ile görmeye dayanabilirdim, diğer türlüsünü kalbim kaldırmazdı ki ona bile okey sayılmam. Kapanışta yüzyıllar sonra bir çocuğun tekrar ağaç kavuğuna girmesi de güzel bir detay oldu, şunu anladık ki bu döngü ilk değildi ve son da olmayacak.
Eleştireceğim tek nokta ikinci sezondan sonra bölümlerin saçma sapan aralıklarla ve orantısız bölüm süreleriyle gelmesi oldu. Bunu yapacaklarına en başta movie şeklinde dizip seyir zevkini arttırabilirlerdi. Ama asla kızgın değilim, kesinlikle muhteşem bir seri oldu benim için. İçimde ukte kalan tek şey Gabi denen veledin geberdiğini görememek oldu. Keşke arada onun da pestilini çıkarsaydı biri, sarıp sarıp izlerdim.