Attack on Titan Bitti

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
32
Beğeni sayısı
669
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
Umarım mangadakinden daha iyi bir şekilde sunmuşlardır. Seri denizi buldukları bölüme kadar şahane gidiyordu, 10/10. Marley arc yine fena değildi düşüş olsa da; ama son 20 bölüm o kadar kötüydü ki lanet ettirdi. Final berbattı, seri bittikten sonra çıkan ekstra sayıyla ise tüy diktiler. Çok özel bir seridir ama ne yazık ki sonunu hiç iyi getiremedi.

SnK güzel seriydi vesselam.

Konular
213
Beğeni sayısı
1,014
PG Nakit
330
Umarım mangadakinden daha iyi bir şekilde sunmuşlardır. Seri denizi buldukları bölüme kadar şahane gidiyordu, 10/10. Marley arc yine fena değildi düşüş olsa da; ama son 20 bölüm o kadar kötüydü ki lanet ettirdi. Final berbattı, seri bittikten sonra çıkan ekstra sayıyla ise tüy diktiler. Çok özel bir seridir ama ne yazık ki sonunu hiç iyi getiremedi.

SnK güzel seriydi vesselam.

Olay yani kötülüğü bence finalinden çok finale giden yoldu ya. Karakter gelişimleri o kadar ters döndü ki saçma sapan bir hal aldı. Seri başından beri Mikasa'yı itip kalkan Eren bir anda Mikasa'ya bakıp ben senin için neyim falan diyor. Sadece bunlar da değil, Erenin rumblingde ve sonrasında ki psikolojisi, dünyadaki diğer ırklar, politikalar ve dediğim gibi karakter gelişimleri ya eksik ya da anlamsız bir şekilde sunulduğu için en sonunda da böyle oldu. Bunlar dışında büyük seridir ama vesselam

OhMyMind

PG.com Kullanıcısı
Konular
47
Beğeni sayısı
110
PG Nakit
50
Açıkçası Eren'in serideki en büyük mağdur/kurban olması hiç beklemediğim bir olay oldu. Finalde Eren'in geleceği sayısız kez kurtarmaya çalıştığını ama en iyi senaryonun bu olduğunu söylemesi bütün ibreleri tersine çevirdi. Ana üçlünün birlikte geleceği inşa etmesini çok isterdim ama bu sonuçtan da mutsuz değilim, bence güzel bitti. Kesinlikle çok çok büyük bir seri. Finalden sonra kimin kiminle evlendiğini görmemek de mutlu etti açıkçası. Mikasa'yı en fazla Jean ile görmeye dayanabilirdim, diğer türlüsünü kalbim kaldırmazdı ki ona bile okey sayılmam. Kapanışta yüzyıllar sonra bir çocuğun tekrar ağaç kavuğuna girmesi de güzel bir detay oldu, şunu anladık ki bu döngü ilk değildi ve son da olmayacak.

Eleştireceğim tek nokta ikinci sezondan sonra bölümlerin saçma sapan aralıklarla ve orantısız bölüm süreleriyle gelmesi oldu. Bunu yapacaklarına en başta movie şeklinde dizip seyir zevkini arttırabilirlerdi. Ama asla kızgın değilim, kesinlikle muhteşem bir seri oldu benim için. İçimde ukte kalan tek şey Gabi denen veledin geberdiğini görememek oldu. Keşke arada onun da pestilini çıkarsaydı biri, sarıp sarıp izlerdim.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: