Gazi'yi saygıyla anıyorum öncelikle. Cody mevzusu da ileriye dair gönderme bence, gene gizli saklı bir Cody alımı yapılmış olabilir ileride iyi hype ile de gelir eğer alınmışsa. Şov hakkında yorum yapayım. Cole'un aile terbiyesinden mahrum konuşmasını tasvip etmedim, kuduruk ergen gibi sağa sola saldırıyor birisi en sonunda ağır çarpacak o da Ospreay olur herhalde. PoP'de de kazanır bence Ospreay. Diğer maçın sonucu şaşırtıcı oldu ama Rikishi, Jey mevzularina bağlanabilir diye düşünüyorum. Wes Lee'nin hayallerin erken gitmesi kötü oldu tabii Pontiac abiye üzüldük. Maçta bayağı hareketli geçmiş iki ismin ring içini olabilecek en iyi kapasitede kullanmışlar. Khamzat hakkında fazla yorum yapamam ancak ilk baştaki mülteci senaryolarına benziyor, devamının öyle olmayacağını sanıyorum ama. Lashley ile iyi bir feud izletir playerlar aktif olursa. Bizim segment hakkında yorumum, Onur ağabeyle feuda girmeye sevindim. Böyle adamlarla feuda girmek bile zevk veriyor umarım iyi olan kazanır. Değişik senaryolar olduğunu düşünüyorum ve kafamda üretiyorum bu olabilecek senaryoları, sonucu Daniels - Dream feudu gibi güzel, epikte bitebilir çünkü o potansiyel var feudda. Zeke üzüldüğüm carlardan, aktif olsa iyi yerlere gelir ancsk oyuncusu zaman ayiramiyor forumda kendisini sık sık görsekte. Rpgdr aktif oynamasını isterim kendisinin. Nathan populistligin hedefinde, bu olayı oyuncu iyi kullanırsa tehlikeli carlardan olacaktır. SeX hakkında yorum yapmıyorum zaten adamlara dizi yapıyorlar, orada gereken yorumu yaparız zamanı gelince. WHC kısa sürmüş ancak msc içinde oldukça ikonik anlar yaşanmış; yeni stable, Alexa mevzusu ve Alberto şampiyonluğu gibi. Alberto 1 2 aylık reign izletecektir, hemen salmaz.
Elinize sağlık. Bugünün telafisinin ilk kısmını yaptım, hafta içinde kat be kat fazlasını da yapıp Tommaso'nun yürüyüşünü sürdüreceğim umarım.