RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟏𝟓 "𝘚̧𝘪𝘬𝘦"

PGW: Son Eklenen Parta Git

Sister Abigail

PG.com Kullanıcısı
Konular
2
Beğeni sayısı
94
PG Nakit
0
RPG Karakteri
Jamie Hayter
Favori Güreşçi
Alexa Bliss
Biliyorum. Aktif olsan fena sarar senin karakterde, 2 ay önce bıraktığın karakter ana kemer maçına etki ediyor aktif oynadığın karakter rpgyi sallar diye yorumluyorum.
Aktif olurum da bu aralar dramalarla uğraşıyorum. Zaman yok. Birde menajerlik teklifi edeceğim kimse de yok şimdi. Intergender de oynatmıyorlar. Discord da özelden yaz bana bu arada. Olaylar var.

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
808
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Aktif olurum da bu aralar dramalarla uğraşıyorum. Zaman yok. Birde menajerlik teklifi edeceğim kimse de yok şimdi. Intergender de oynatmıyorlar. Discord da özelden yaz bana bu arada. Olaylar var.
Ben discord'a giremiyorum ya garip şekilde. Bir kere çıktım daha da giremiyorum çara ama yeni hesap açıp gelirim ama ortam için.

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Konular
28
Beğeni sayısı
772
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
Hayatımın en yoğun dönemindeyim, şovu tamamen unutmuştum ve siteye de günlerdir düzgünce girmiyordum. Sınavlarım var birkaç güne. Yapabileceğim zaman değerlendirmemi yapacağım, canlı takip şimdilik imkansız gözüküyor.

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Konular
28
Beğeni sayısı
772
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
Payback #15 değerlendirmem:

Şov bence tam anlamıyla denge yaratma şovu, yeni hikayelerin başlangıcı için ön hazırlık (ya da ön hazırlığı yapılmış olanların karakter gelişimi) ile dolu. Şovların temposunun biraz düşmesinin iyi bir şey olduğunu söyleyebilirim çünkü hem birçok oyuncu, hem de direkt yazar ekibin gündelik hayatının yoğunlaştığı bir dönemdeyiz sınavların yaklaşmasıyla birlikte. Dolayısıyla bizim içinde kaldırılabilecek ağırlık dozajı epey bir düştü. Zeke gibi bir ismi deviren Nathan Jones, maç sonunda olanlarla Breakker, Roman Reigns (her ne kadar Wes Lee hakem hatasına kurban gitse de), Venis & Mayhem, Lashley'i alaşağı eden Khamzat teker teker ayrı momentum depolamışlar. Tommaso hala kendini gösterme çabasında bu şovda, 14'te olanlar gibi. Ancak Velveteen onu kaale almamış ve Tommaso içten içe buna sinir olmaya devam ediyor. İstediği saygınlığı bir şekilde kazanma mücadelesini göreceğiz bana kalırsa. Velveteen'in Daniels'ın serüvenini övmesi, ikilinin 14'te yaşadıkları ufak çaplı koalisyonun getirisi gibi. Velveteen zaten hep saygı duydu Daniels'a ama bunu açık şekilde belirtecek özgüveni kendisinde görüyor, ala. Ospreay, Adam Cole'a tam manasıyla akıl oyunu yapmış. Cole istediğini alsa bile bundan memnun kalamadı çünkü bunu büründüğü karaktere uygun bir biçimde, yani söke söke almadı tam aksine Ospreay hediye etti. Cole'dan korkmadığını simgeledi ve Cole, Nigel'a yaşattıklarından sonra almayı beklediği reaksiyonun çok uzağında kaldı Ospreay'e karşı. İkilinin mücadelesi bence tam hodri meydan olacak, çok ortada. Kim kimi yerse. Main Event ise uzun çaplı bir hikayenin kırılma noktası tam anlamıyla, dümdüz Patron'un Garza'ya yatması malumun ilanıyken Chairman'in bunu ön görmemesi zaten garip olurdu. Ancak Alexa'yı kurtarmaları tek segmente sığdıysa bu da Chairman'ın gücünün potansiyelini gösterir. Tebrikler Patron (hem chairman hem alberto nasıl şaka), emeğinize ve kaleminize sağlık.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: