- Konular
- 7
- Beğeni sayısı
- 118
- PG Nakit
- 0
- Favori Güreşçi
- The Rock
Aynen. Mıntıka yaptırıyorduk sabahları. Yürüyüşleri sırasında kontrol ediyorduk yapıyorlar mı falan diye. Hatta bir keresinde ben ve yine benim gibi gidemeyen bir arkadaş PTTye gitmemiz gerekti. Kart söylemiştik evden temassız kart lazım oluyordu otomatlarda. Bizimle beraber 20 acemi daha vardı. Uzman bunları uygun adım yürüttü bölükten PTTye kadar biz de kim düzgün yapıyor yapamıyor diye ona bakıyorduk.
Hatta ilk haftamızda usta asker olarak kalma ihtimalimiz bile vardı zaten hazır işleyişi biliyorlar falan diye. Sonra Tugay Komutanı teftişe çıkmış. Başka bir bölüğün 3 tane yazıcısı olduğunu görünce eğitici er almayı bırakmış. Biz de arada kaynadık. 250 kişinin işini 3 adam yapıyor diye kızan Tuğgeneral, Tümgeneral olup da ustada ilk gittiğim birliği görüp napardı acaba? Bölük 40 kişi 4'ü yazıcı a...
Ya bu çok yazıcı olayı sizde de mi vardı? Bizim 30 yaşında bi abi vardı ilk başta yazıcı. O terhis olduktan sonra yok yedek yazıcı yok kıl tüy 3 yazıcı oldu bi anda. Ama yazıcılardan biri bölük astsubay masajcısıydı sadece masajcı diyemedikleri için yedek yazıcı diyorlardı. :D