Nasılsınız, Keyfiniz Nasıl?


Rise Above Hate

PG İle Giderim
Katılım
2 Tem 2023
Konular
204
Mesajlar
3,287
Beğeni sayısı
1,131
PG Nakit
1,240
Konum
Kartal
RPG Karakteri
Nigel McGuinness
Favori Güreşçi
Becky Lynch
Muhtemelen bu soruyu gün içinde defalarca kez duyuyorsunuzdur. Sırf muhabbet olsun, selam vermek olsun niyetiyle söylenmiş bir söz öbeği günün sonunda. Ben siz kardeşlerimi düşündüğümden ciddili soruyorum. Nasılsınız arkadaşlar, keyfiniz nasıl? Şimdi zaten bir dertleşme, itiraf, kafamıza esenler konusu var bu konuyu niye açtın diyeceksiniz ve haklısınız, ben de bilmiyorum. Günün her anında yazabileceğiniz bir konudan ziyade anlık ruh halinizi, halinizi vaktinizi merak ettiğimden soruyorum. Belki de biraz kafam güzeldir, kim bilir?​
 

Dragon

JM Cericho
Katılım
2 Tem 2023
Konular
9
Mesajlar
503
Beğeni sayısı
358
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Alexa Bliss
Yani bu aralar biraz keyfim kaçık yalan söyleyemeyeceğim. 1.5 yıldır da ne yerdeyim ne gökte şekli bir durum devam ediyor. Ara ara zaten yazıyorum buraya. Bir düzgün beli doğrultamadık kazadan sonra. Rutine giremedik, ne kadar değerli bir şeymiş şu rutin denen şey. Her konuda.
 

Deathmatch Classic

#uncensored
Katılım
27 Haz 2023
Konular
1,060
Mesajlar
4,664
Beğeni sayısı
1,042
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Thumbtack Jack
1 1
Araftayım 20'li yaşların ortası zor, ne genç gibi hissediyorsun ne de yetişkin, kıçında senden beklenen sorumluluklar sen hazır olmasan da ayı gibi bağırmaya başlıyor. Çevren çoluğa çocuğa karışırken hayata geç kalmışlık hissiyle geride kalan üniversite yıllarına özlem duyuyorsun. Sancılı bir geçiş dönemi.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
6,436
Mesajlar
16,332
Beğeni sayısı
4,154
PG Nakit
3,280
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Memnun olduğum bir işim var. Staj dönemindeyim ve şu an tüm çakralarım açık, sadece öğrenmeye çalışıyorum. Ve bir de insanın kendi parasını kazanması gibisi yok, eve gelirken aldığım 2 ekmek bile bana o kadar iyi hissettiriyor ki. Ev ekonomisine yük olmamak ve üstüne katkı sağlamak benim için çok önemli, kendimi artık bu konuda kötü hissetmiyorum.

Kötü olarak da tabii ki yine mesleğimle alakalı olarak bir durum var. Öğrenmeye açık bir şekilde ilerlerken bir yandan da geleceğimi planlama hususu var. Avukatlıktan devam etmek cazip geliyor, ama bir yanım hakimlik-savcılık da denesem mi acaba diye düşündürüyor. Ama zaten babam polis olduğu için yıllardır şehir ve düzen değiştirip duruyorken hakim ya da savcı olup yine aynı kaderi yaşamak istemiyorum, öte yandan da avukatlık da iyi kazansan dahi mental açıdan inanılmaz yorucu hakimlik ya da savcılığa göre. Bu ikilem içerisindeyim ama daha 11 aylık bir staj sürecim varken biraz düşünmek için de vaktim olduğunu biliyorum, o yüzden kendimi strese sokmuyorum mümkün mertebe.

Yine kötü bir durum olarak ben hem hazırlık okumadığım için hem de firesiz bir şekilde 4 senede okulu bitirdiğim için şu an İzmir’deyim ve benimle aynı anda başlayan buradaki yakın arkadaşlarım ya hazırlıktan ya da mezuna kaldıklarından dolayı hala okumaya devam ediyorlar ve okudukları şehirlere döndüler, bir arkadaşım dışında hiçbirisi İzmir’de okumuyor. O açıdan sosyal hayatım bayağı sıfırlandı, üniversiteden de geçen sene yaşadığım olaylardan dolayı en yakın arkadaşlarımı kaybettiğim için etrafımda yüz yüze sohbet edip dertleşebileceğim çok çok çok az insan kaldı. Hayatımda birisi de yok 6 aydır, ki bulabileceğim bir zemin de yok asla. Bunun sıkıntısını çok yaşıyorum, bazen üniversitedeki eski yakın arkadaşlarımı çok özlüyorum, özellikle bir tanesi ile inanılmaz yakındık ve tanıştığımız günden beri konuşmadığımız, yazışmadığımız herhangi bir gün yoktu. Bazen aklıma düşüyor ve içten içe dertleniyorum ama önüme bakmaktan başka bir çarem yok gibi. Yeni sosyal ortamlar oluşturabilecek zemini bulabildiğim gibi direkt hamlemi yapacağım ama iş-ev döngüsünde olduğumdan ötürü tatlı tesadüfler harici bunu sağlayabilmem de çok zor gibi.

Öyle yani işte. Böyle bir konu bekliyormuşum sanki, ne varsa döküldüm anasını satayım. Aslında kötü şeyler iyi şeylerden daha fazla gibi ama yine de ruh hali olarak kötü değilim, tamamen iyi de değilim, tam gri bölgedeyim işte. Beni siyahtan gri bölgeye çeken de bir Galatasaray’ımız var işte, bizi 1.5 senedir mutlu ediyor çok şükür…
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: