- Konular
- 32
- Beğeni sayısı
- 669
- PG Nakit
- 190
- Favori Güreşçi
- The Undertaker
Kopenhag ve Manu maçlarında ben de beğenmedim. Yine de hatasını her zaman telafi eden bir tarafı var adamın, saçma bir şey yapıyor sonrasında telafi ediyor. Kopenhag maçında takım olarak berbattık. Bokan'a da yazar deriz.Kopenhag maçı sahanın en kötüsüydü, Manu maçında Tete ile beraber en kötüydü gol attığı için bi şey demiyorum.
Geçen sezonun Karagümrük-Fenerbahçe maç arasına bakarsan form tutmuş halini anlarsın. Resmen şampiyonluğu aldı herif. Ki ben hiç formu yok demedim. "Tam" formunu tutmadan dedim. Ki bu da bariz bir şey, ama toparladı zaten.Adam form tutmadan diyosun da bu adamın form tutacağına dair bi emare var mı?
Icardi topla ilişkisi uzun olanbir oyuncu hiçbir zaman olmadı ki. Ama son JK maçında gördük ki artık ısırmaya başladı o konuda da yani. Alıp gidiyor gayet ama son vuruşu iyi yapamadı işte.Adam azıcık top sürüp kaleye gittiğinde vuracak gücü kalmıyor
Benim de beklentim yalandan birkaç gol atması ŞL'de. Zaten bu adamı bunun için aldık.ŞL'de bir maç çözmesi lazım, bu adamdan beklentim o yani.