Icardi Münih Maçına İğneyle Çıkabilir

çorbacıda matiz buhranlar

PG.com Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
24
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Shawn Michaels
Halı sahaya extra shot atıp gelen "beyler ben defanstayım ya" diyip 10.dakikadan itibaren forvetin orada sineklenmeye başlayan adamla aynı kondisyona sahip bir profesyonel futbolcu için bu kadar hype yapmayın bence beyler...

BAY
Zaha Kero Ziyech

Skora göre gelecek bi Mertens hamlesiyle kralını bayıltır bu ekip rahat olun. Rize deplasmanını Halil Derviş çözüyo zaten onda da rahatız.

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
32
Beğeni sayısı
669
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
32
Beğeni sayısı
669
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
Aşkın Olayım şarkısıyla özdeşleşen sarışın futbolcuyu diyorum çok abartmayın... Önce o göt göbek eriyecek kopenhag maçı akıllarda...
Aga adam daha tam form tutmadan bile ligde 9 maç 10 gol 1 asists, totalde 15 maç 14 gol 2 asist. 10 büyük ligde en çok gol atan oyuncu 2023'ün.

Ben şahsen abartmıyorum ama çok net bir performansı var form tutmadan da.

çorbacıda matiz buhranlar

PG.com Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
24
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Shawn Michaels
Aga adam daha tam form tutmadan bile ligde 9 maç 10 gol 1 asists, totalde 15 maç 14 gol 2 asist. 10 büyük ligde en çok gol atan oyuncu 2023'ün.

Ben şahsen abartmıyorum ama çok net bir performansı var form tutmadan da.
Ya ligde illa atıyo zaten de, ŞL'de böyle gitmez bu iş belli. Kopenhag maçı sahanın en kötüsüydü, Manu maçında Tete ile beraber en kötüydü gol attığı için bi şey demiyorum. Golde de buna arkadan yetişiyolar saçma sapan bi vuruşla yapıyo golü, Onana değil başka biri olsa çelmişti, Onana da topa dokunmuştu zaten.

Adam form tutmadan diyosun da bu adamın form tutacağına dair bi emare var mı? Geçen sene her maç 2 kafa golü salladığı dönemde de formu yoktu bu adamın... Formsuzluğunun etkisi sadece adam az koşuyo hızlı değil mevzusu değil... Adam azıcık top sürüp kaleye gittiğinde vuracak gücü kalmıyor. ŞL'de bir maç çözmesi lazım, bu adamdan beklentim o yani.

Ganbarimasu

PG.com Kullanıcısı
Konular
366
Beğeni sayısı
628
PG Nakit
1,175
Zaten çok zorlu bir maç riske atmaya gerek yok bence. Buradan sakatlık büyürse ligi falan da zora sokarlar.

Gerçi banane galatasarayı da sevmem zaten

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: