RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟏𝟑 "𝘔𝘦𝘳𝘩𝘢𝘣𝘢 𝘎𝘰𝘭𝘥𝘣𝘦𝘳𝘨. 𝘉𝘦𝘯 𝘊𝘩𝘢𝘪𝘳𝘮𝘢𝘯."

PGW: Son Eklenen Parta Git
Konular
100
Beğeni sayısı
1,693
PG Nakit
1,130
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
gberg2.jpg

jaques

clk
Konular
42
Beğeni sayısı
1,267
PG Nakit
220
RPG Karakteri
CM Punk
Bay O'Neil: Sizlere getirdiğim hediyeleri umarım beğenmişsinizdir! Görevlilere ulaşabildikleri her çocuğa dağıtmalarını önemle rica ettim! Şimdi olayın özetini size sunayım. Sen de dinle William. Jim Cornette'den bu şirketi satın aldım. Ve bu pek zor olmadı. Sonuç olarak karısını satabilen biri ile anlaşmak çok kolay olabiliyor. Bunu bir gün tecrübe eder misiniz bilmiyorum ama... Her neyse. Benim bir süredir kendi meselelerim vardı ve işlerin başına Paul'u getirdim. O da her şeyi en iyi şekilde yönetti. En azından Jim Cornette'den iyi yöneteceğinden emindim. Beni daha önce çeşitli şirketlerde gördüğünüzü, yüzüme aşina olduğunuzu biliyorum. Tıpkı benim Goldberg ve William'ı tanıdığım gibi sizler de beni tanıyorsunuz. Ama hikayemi bilmiyorsunuz. Benim adım Bay O'Neil ve bu hayatta gelip geçiciyim. Hepimiz gibi. Benim farkım ne diye sorarsanız; bir iz bırakmak. Hayatlara dokunmak. Bu işten kazandığım paralarla kanserle, çocuk hastalıklarıyla mücadele için vakıflar kurdum. Yangınlar sonrası yok olan ormanlar için mücadele edip fidanlar diktirdim. Bunun yanında her pazar günü gidip ziyaret edip kontrollerini bizzat yaptığım sokak canları için kurduğum barınaklar var. Belki sizler bilmiyor olabilirsiniz ama o canlar sokakta büyük zorluklar yaşıyorlar. Kışın veya yazın fark etmiyor. Onlar için her zaman hayat zor. Bunu söylemekte bir sakınca görmüyorum. Bay O'Neil'ın barınaklarından bir can sahiplenirseniz ve her ay sahiplendiğiniz canı kontrol ettirmeye getirirseniz sizlere mama desteği sağlıyoruz! Lütfen bunu göz önünde bulundurun ve çevrenizi teşvik edin. Unutmayın, satılık köpekleri ve kedileri alacak her zaman birileri çıkar. Ama barınaktaki can için tek şans belki de sizsiniz. O yüzden...

"SATIN ALMA,
SAHİPLEN!"
PROMOYA BAK A

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: