RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟏𝟑 "𝘔𝘦𝘳𝘩𝘢𝘣𝘢 𝘎𝘰𝘭𝘥𝘣𝘦𝘳𝘨. 𝘉𝘦𝘯 𝘊𝘩𝘢𝘪𝘳𝘮𝘢𝘯."


PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
188
Mesajlar
622
Beğeni sayısı
1,520
PG Nakit
0
3bh5mym.png


PAYBACK #13
24 Ekim 2023 Salı - 21:30
Ocean Center
Florida

Şovu Takip Etmek İçin Nedenler

WHC için kontrat töreni!
Batista & Bobby Lashley & Ezekiel Jackson vs. Doug Williams & Magnus & Yota Tsuji
Rikishi:
"Ama şimdi... O dört orospu çocuğu saatimizi çalmış. ÖLMÜŞ AMCANIN SAATİNİ ÇALDILAR. YOKOZUNA'NIN SAATİNİ ÇALDILAR. AİLEMİZİN SAATİNİ ÇALDILAR."
Adam Page, her şeyin seyrini değiştirecek bir duyuru yapıyor!
CHAIRMAN İLE TANIŞIN!



Pyrolar patlıyor ve PAYBACK #13 başlıyor!

PYRO.jpg


Ringe döndüğümüzde bir masanın kurulduğunu, World Heavyweight Championship ve PGW Championship'in ise masanın üstünde bir kontratla birlikte durduğunu görüyoruz. Bu manzaradan sonra beklenen ismin müziği duyuluyor.


osp2.jpg


Şampiyonların şampiyonu tek başına girişte! Will Ospreay, rampada uzunca bir süre bekliyor ve ringdeki masada duran kemerlerine bakıyor. Kendinden emin bir şekilde ringe doğru ilerledikten sonra ringe giriyor. Kemerlerinin olduğu tarafa yakın olan koltuğa geçiyor ve gelecek kişiyi beklemeye koyuluyor.


1.jpg


FUERZA!

Alberto El Patron girişte ve yanında her zaman olduğu gibi Angel Garza var. Alberto her zaman olduğu gibi gergin değil. Sanki bugün tüm yüklerinden kurtuluyormuş edasıyla öylece duruyor. Angel ise hiç olmadığı kadar keyifli. İkili ringe ilerliyor ve ringe girdiklerinden sonra bir süre kendi aralarında konuşuyorlar.

Will Ospreay: Bu işi uzatmasak?

Bu çıkışı arenanın geneli ani bulsa da Ospreay bıkkın bir şekilde devam ediyor.

Will Ospreay: Bakın beyler zaten kafam her zamankinden yoğun. Cuma günkü şovda bana söylenen şeylere göre bu gece biri şovun başında, biri de şovun sonunda olmak üzere iki tane kontrat törenine çıkacağımı sanıyordum. Sonrasında ise Goldberg ile yapacağım törenin iptal edildiğini öğrendim. Şirketin tepesinde birtakım b*klar dönüyor ve bu da ilgilenmem gereken bir iş daha demek. O yüzden dediğim gibi bunu kısa keselim, Alberto karşıma geç ve maçın türünü belirleyip dağılalım.

osp.jpg


Ospreay, bir süre PGWC ve WHC'ye bakıp duruyor. Ardından alaycı bir ifadeyle "sizin kontrat hangisi içindi?" diyor. Sonrasında kendi kendine World Heavyweight'i gösteriyor. Bu sırada Alberto gülüyor ve koltuğu çekiyor...

Fakat koltuğa Angel Garza oturuyor!

ANGEL_1.png


Angel Garza: Kontratı benimle yapacaksın ese.

Ospreay fazlasıyla şaşırıyor.

Will Ospreay: Tamam doğruyu söyleyeyim, bunu beklemiyordum. O zaman bu iş tahmin ettiğimden kolay olacak. Kıçını tekmelemek için-

Angel Garza: Hayır, elbette benimle dövüşmeyeceksin William. Kendini benimle dövüşecek kadar değerli mi sanıyorsun pobre perro? O seninle dövüşecek. Kontrat ise seninle benim aramda olacak.

Arenadaki herkesin kafası iyice karışırken Ospreay sinirlenmeye başlıyor.

Will Ospreay: Size bu işi kısa keselim dedim ve şu an benimle t*şak geçmekle mi uğraşıyorsunuz? Bugün bunun sırası değil. Anlıyor musunuz?

Angel gülümsüyor. Alberto ise hiç tepki vermeden onun yanında öylece durmakta.

AG.jpg


Angel Garza: Seninle dalga geçen yok William. Sunduğumuz teklif bu. Dedemin icat ettiği bir maç türünü sunuyorum sana. Tabii sizin büyük güreş dünyanızda hiç gerçekleşmemiş bir usül bu. Sana bunun tadına bakan ilk adam olma şerefi vereceğim. 28 Ekim'de bir Trial by Combat maçına çıkacaksın. Kemere meydan okuyan adamın -yani benim seçtiğim bir vekile karşı kemerini savunacaksın. Bizim orada bu vekil bir savaşçıdır. Daha doğrusu bizler öyle görürüz. Gördüğün üzere savaşçım Alberto El Patron'un ta kendisi.

Arenadaki herkes şaşkın ama herkesten çok şaşkın olan kişi Will Ospreay'den başkası değil. Angel şimdi masadaki kontratı eliyle itiyor ve yanında getirdiği kontratı masanın üstüne koyuyor.

Will Ospreay: Dur bir dakika anlamadım. Sizin hayal dünyanızda bu maçı Alberto kazanırsa şampiyon o değil de sen mi olacaksın? Doğru mu duydum yoksa bir çeşit rüya mı görüyorum? Tüm acıyı o çekecek ve bunu SENİN İÇİN Mİ YAPACAK? Bence bu maçın Meksika sınırları içinde yok olup gitmesinin nedeni fazlaca belli Angel. Dünya üzerindeki en büyük enayi bile böyle bir mallığı kabul etmez. Sen ise onu bulmuşsun. Aslında seni tebrik etmem lazım.

Ospreay gülmeye başlıyor. Alberto tüm bu laflara rağmen kontrolünü kaybetmiyor ve donuk bir şekilde Ospreay'e bakmaya devam ediyor.

Will Ospreay: Benden karşıma çıkmaktan korkacak kadar korktuğunu bilmiyordum Angel. Ama benim için sorun değil. Kabul. İstediğin kadar kıçından maç uydur, istediğin kadar insanı köpeğin yapıp karşıma yolla... Sonuç her seferinde benim tuşu bulmamla sonlanacak. Ne icat edersen et hiçbiri gerçekleşmeyecek çünkü her s*ktiğimin seferinde kazanan ben olacağım.

Ospreay kontratı imzalıyor! Şimdi sert bir şekilde Angel'a doğru itiyor ve Angel da imzalıyor.​

TRIAL BY COMBAT MATCH FOR WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
Angel Garza'nın adına ALBERTO EL PATRON vs. WILL OSPREAY (c)
Angel Garza: İlk göz ağrına veda et William. Çünkü tarih kitapları kılını bile kıpırdatmadan senin o efsane reign'inini bitiren adamın adını yazacak. Tarih, senin herkes ve her şeyden çok sevdiğin o kemeri sana fiske bile atmadan söküp alacak adamı yazacak. AN-GEL GAR-ZA. Tarih bu ismi yazacak. Eğer Alberto'nun elinden sağ çıkacak olursan bunu hatırla olur mu?

Angel gülüyor ve masadan kalkıyor. Ospreay ile birbirlerine bir süre dik dik bakıyorlar. Ardından Ospreay bakışlarını Alberto'ya çeviriyor. Üç isimin bu gergin dolu anlarından sonra reklamlara gidiyoruz.

pybck.jpg



image.png


Resistance! Zeke girişte beliriyor ve vaziyet alıyor!


image.png


Bobby Lashley geliyor! Zeke'nin yanına geçiyor.


image.png


Ve Batista! girişte beliriyor. Gözlüklerini çıkartınca pyroları patlıyor. Üçlü ringe doğru yürümeye başlıyor. Sıra sıra çelik merdivenden çıkıyorlar. Batista ipi sallarken Lashley ve Zeke'de kaslarını sergiliyorlar. Ringde rakiplerini beklemeye başlıyorlar.


yota-tsuji-debut.gif


Gene Blast! Yota Tsuji geliyor. Yavaş adımlarla ringe yürüyor. Ringe gelirken rakiplerini süzüyor.

image.png
image.png


Yota Tsuji'nin partnerleri tanıtılıyor. Ringdeler. Doug Williams ve Magnus. Batista, Lashley ve Zeke küçümseyici bakış atıyorlar fakat Doug Williams ve Brutus Magnus kendilerinden emin gibi duruyorlar.

Batista & Bobby Lashley & Ezekiel Jackson vs. Doug Williams & Magnus & Yota Tsuji

image.png
image.png


Zeke ile Yota içeride başlıyor. İkili Elbow And Collar Tye Up'a gidiyor. Zeke, Yota'ya üstünlük kuruyor. Yota'yı köşeye doğru çekiyor. Köşede ezerken Yota bir anda altından sıyrılıyor ve bir Back chopu oturtuyor! Zeke hızla Yota'nın üstüne koşuyor fakat Yota hızla bir Arm Dragle yatırıyor. Zeke hızla kalkıyor Yota bir arm drag daha! Zeke'nin yerde kolunu kitliyor. Zeke kalkmaya çalışıyor Yota onu Irish Whipe yollayıp gelişine Dropkicki oturtuyor. Sonrasında hemen köşesine geçip Gene Blaster'a hazırlanıyor. Fakat Magnus sırtından tag alıyor. Yota şaşkınca ona bakıyor. Zeke Batista'ya Tag'i yapıştırıyor.

image.png
image.png
image.png


Batista ringe dalıyor ve hızla Magnus'a bir Clothesline! Ardından hızla kaldırıyor ve kolundan tutuyor. Köşeye yolluyor! Magnus sırtını sertçe köşeye çarpıyor. Batista koşarak birde Corner Clothesline'ı oturtuyor ve snapmare şeklinde yatırıp Chinlock bağlıyor. Magnus acıyla yerde kıvranıyor. Magnus takım arkadaşlarına uzanmaya çalışsa da Batista onu hemen kendi köşesine doğru çekip Lashley'e tag veriyor. Lashley içeri giriyor. Batista ve Zeke tutuyor. Lashley Shoulder Trustlarla Magnus'un karnına karnına geçiriyor. Ardından tutup kaldırıyor ve Gorilla Press Slam'le ringin ortasına gömüyor. Tuş 1.. 2..

image.png


Kickout! Lashley boğazından kavrayıp Magnus'u kendi köşesine doğru götürüyor. Bu sırada Yota köşesinde çıldırıyor! Magnus'u köşede kaldırıyor ve tekrar Zeke'ye tag veriyor. İkili Magnus'u tutarak Irish Whipe yolluyor. Gelişine ikili birden tutup Spinebuster'la yatırıyorlar! Sonrasında Zeke Batista'ya tag veriyor. Batista ringe giriyor. Oturma pozisyonunda olan Magnus'a bir Big Boot'u oturtuyor! Magnus acıyla köşesine sürünüyor. Batista gülerek ona bakıyor. Bacağından tutuyor fakat ayaklarıyla üstünden itiyor. Hızla koşarak Doug Williams'a tag verecekken Yota, Doug'ın elini itip tagi kendisi alıyor.

image.png


Yota ringe hızla dalıyor. Batista bir Clothesline vuracakken eğiliyor ve önce Lashley'e sonrasında Zeke'ye Forearm Smashler! Ardından Batista'ya koşuyor fakat Batista Back Body Dropla Yota'yı yatırıyor. Ardından iplerden sekiyor ve Big Boot fakat Yota yere yatıp bundan kurtuluyor. Ardından hızla kalkıyor. Batista'ya koşarak Bicycle Knee Strike vuruyor. Ardından birde Dropkicki oturtuyor. Batista iplerin arasından aşağı düşüyor. Yota iplerden hızla sekiyor ve Vuelo de Aguila!

image.png


Yota, Batista'yı ringe sokuyor. Ardından kendisi de giriyor. Gene Blaster için hazırlanıyor fakat Doug Williams o sırada tag istiyor. Yota ters ters ona bakıyor. Ardından hazırlık yapıyor ve Gene Blaster'la koşuyor! Fakat Batista Spear'a Spearla karşılık veriyor! Sonrasında tutuyor ve Batista Bomb'a alıyor! Yota buna yumruklarla karşılık veriyor. Batista'yı o pozisyonda köşeye kadar götürüyor ve köşede üst üste yumruklar savuruyor. Sonrasında tepesinden iniyor ve Batista'yı aprona çıkartmaya çalışıyor fakat o da ne! Doug Williams bir anda Yota'dan Tag alıyor! Yota ne yapıyorsun sen dercesine Doug'a bakarken Batista bir anda Headbutt'ı çakıyor. Yota arkasını döndüğünde Lashley hızla ringe dalıp Yota'ya Spear'ı gömüyor!

image.png


Doug Williams, Batista'yı çeviriyor.

Doug: Kardeş biz Turkish Power gördük! PGW bize çerez! Yota kenara çekil ve bizi izle!

image.png
image.png


Batista'ya aprondan yumruk sallıyor fakat Batista yumruğunu eliyle tutuyor. Doug Williams'ı boğazından kavrayıp aprondan ringe fırlatıyor! Ardından yerde bir Big Boot'u oturtuyor! Sonrasında kaldırıyor ve bir Spinebuster! Batista ipi sallıyor! Ardından kaldırıyor ve BATISTA BOMB! Tuşa gidiyor! 1.. 2..

image.png


3!!!!!

Kazanan: Bobby Lashley & Ezekiel Jackson & Batista

image.png
image.png
image.png


Yota karnını tutarak kalkıyor. Öncesinde kendi takım arkadaşlarına "bravo iyi bok yediniz" der gibi ters ters baktıktan sonra galibiyeti kutlayan Lashley ve Batista'ya sinirle bakarak arka alanın yolunu tutuyor. Fakat o da ne! Zeke bir anda Yota'nın karşısında beliriyor. Zeke, Yota'yı itiyor. Yota bir yumruk geçiriyor! İkili karşılıklı yumruklaşıyorlar! Yota'nın arkasında Lashley ve Batista da var! Yota'yı omuzlarından tutup geri geri aprona çarpıyorlar! Yota acıyla sırtını tutuyor! İkili Yota'yı kaldırıyorlar ve çelik merdivene doğru fırlatıyorlar! Yota acı içinde yerde kıvranıyor! Ardından tutuyorlar ve Yota'yı hızla bariyerlere fırlatıyorlar! Sonrasında Yota'yı ringe sokuyorlar. Üçü de ringe giriyor. Zeke, Yota'yı kaldırıyor ve Torture Rack bağlıyor!

image.png


Torture Rack'le bir süre sıkıyor! Yota acıyla kıvranıyor! Sonrasında Batista Zeke'nin üstündeki Yota'yı bacağından tutup yere doğru çekiyor! Ardından Batista Bite bağlıyor! Bir süre de Batista sıkıyor!

image.png


Sonrasında Batista, Lashley'e dönüyor. Sıra senin der gibi işaret yapıyor. Lashley tersten kavrayıp Hurt Lock! Yota artık bilincini kaybediyor!

image.png


Yota bayılıyor! Yota üçünün submission hareketlerine rağmen pes etmeden bayılıyor! Lashley baygın Yota'yı bir süre sonra bırakıyor. Birbirlerinin ellerini havaya kaldırırlarken poz veriyorlar.

Tazz: Hollywood Domination'a merhaba deyin!

Kevin Nash: Bu üçlü çok güçlü.

Üçlünün takım isminin de resmileşmesinin ardından üçlü poz vermeye devam ederken kameralar kapanıyor.

pybck.jpg


Arka alandan şiddetli bir gürültü geliyor. Herkes şoke olmuş halde yüzünü o tarafa çeviriyor. Kameraman kaydı başlatıp o tarafa doğru koşuyor.

local_wrestlers_3.PNG
local_wrestlers_4.PNG


DÖRT LOCAL WRESTLER, RIKISHI'NIN GÜREŞ OKULUNA SALDIRIYOR! Elektrikli testere ile ring iplerini kesiyorlar. Antrenörlerin çalışmaları takip ettiği masaları devirmişler. Kestikleri iplerle kenarda duran antrenör ve güreşçi adaylarını boğuyorlar. Kameraman daha da yaklaşıyor. Üçüncü Local Wrestler ona doğru geliyor.

local_wrestler_6.jpg


Üçüncü Local Wrestler: İYİCE BUNADIN!

İkinci Local Wrestler: Çekil... Hayal dünyasında yaşıyorsun. Hala oğlunu koruyorsun moruk.

Dördüncü Local Wrestler: Tohumun, sarmaşıkları ile seni boğacak.

Birinci Local Wrestler: Ve hala onu koruyorsun.

Her biri sırayla kameraya konuşuyor. Sözleri bitince kameramana yumruk sallıyorlar. Dördüncü Local Wrestler kamerayı eline alıyor ve arkadaşlarını çekiyor.

rikishi_10.PNG


DÖRT LOCAL WRESTLER, RIKISHI'Yİ YERE SERMİŞ! Rikishi'nin kafasından oluk oluk kan akıyor. Ve bunun tek sebebi dört local wrestlerin salaklığı. Rikishi'ye tekme ve yumruk vurmaya devam ediyorlar.

jey_uso_10.PNG


JEY USO BURADA! KAMERAMANIN SIRTINA SANDALYEYİ KOYUYOR. Kamerayı havada tutup yerde yatan kameramana veriyor. Diğer üç local wrestler arkasını dönüyor. İlk dönene Jey Uso'dan SUPERKICK! Diğer ikisi clothesline sallayarak Jey'in üstüne geliyor ama Jey eğiliyor. Zıplayarak Clothesline vurarak ikisini yıkıyor. JEY USO HEPSİNİ DEVİRİYOR! Yerdeki elektrikli testereyi alıyor. ÇALIŞTIRIYOR. TIRIN TIRIN TIRININI

local_wrestlers_5.PNG


DÖRT LOCAL WRESTLER KAÇIYOR! ARKALARINA DAHİ BAKMIYORLAR. Jey onlara arkadan bakıyor. Arkasını yavaştan dönüyor ve babasına elini uzatıyor. Rikishi'yi ayağa kaldırıyor ama Rikishi, Jey'e bile bakmadan kaçanlara bakıyor.

rikishi_8.PNG


Rikishi: OROSPU ÇOCUKLARI

Jey Uso: N'oluyor?

Rikishi: Yo yo cidden öyleler.

Jey Uso, diğer antrenörler için yardım çağırdıktan sonra babasının yanına geçiyor.

Jey Uso: Sadece maddi sıkıntı var gibi görünüyor. Hepiniz Tanrı'ya şükürler olsun ki iyisiniz.

Rikishi: Hayır oğlum. Hayır. Sadece maddi sıkıntı yok.

Jey Uso: Sıkıntı ne, baba?

Rikishi: Sıkıntı ne mi?​

Oğlum, amcan Yokozuna'nın ölmeden önceki son birkaç günü. Ölüm döşeğinde tüm aile olarak onun yanındaydık. Herkes her şekilde ona desteğini verdi. Ona en düşman kişi bile amcanın yakınında oldu. Ölmeden önce her birimize maksat hatıra olsun diye bir eşyasını verdi.

saat_4.PNG


Bana da bu saati verdi o gün. Amcanın üzerine toprak attığımız gün benim için saat durdu. Yokozuna'nın üstünde devam eden saat onsuz devam edemezdi.



saat.PNG


Ölümünü kaldıramadım. Saate baktığımda amcanın ölüm saati görünüyordu. Öldüğü an yaşananlar aklıma geliyordu. Ta ki seninle bu dört kenarlı ringde karşılaşana kadar. Seni karşımda görünce amcan kadar başarılı biri olacağına inandım. Biliyorsun, ailemizde WWE'de ana kemer şampiyonluğu yaşayan 3 kişiden biri amcan. Sende de o potansiyeli gördüm. Bu yüzden toprağın altına gömdüğüm saati senin için toprağın altından çıkardım ve sana vermek için tekrardan koluma taktım. Ama şimdi... O dört orospu çocuğu saatimizi çalmış. ÖLMÜŞ AMCANIN SAATİNİ ÇALDILAR. YOKOZUNA'NIN SAATİNİ ÇALDILAR. AİLEMİZİN SAATİNİ ÇALDILAR.

Rikishi: ŞİMDİ ANLIYOR MUSUN ASIL SIKINTININ NE OLDUĞUNU?!


jey_uso_11.PNG
rikishi_7.PNG


Rikishi'nin öfke dolu sözleri ve Jey'in şaşkınlık ile sinirlilik karışımı ifadesi ile kamera kapanıyor.

pybck.jpg


]

fhgvc.png


R-Truth girişte beliriyor. Survivor Series gecesi yaşadığı galibiyetin ardından yüzü gülmeyen ve son günlerde Chairman'ın sorun yaşadığı isimlerden birisi olarak gündeme düşen R-Truth girişte bir süre etrafını süzüyor.

Tazz: Survivor Series gecesi yaşadığı destansı galibiyetin ardından bu adam dostlarını kaybetti üstüne nerdeyse kovulma noktasına geldi. Başarının her zaman başarıyı getirmeye devam etmediğinin en büyük kanıtı.

Ardından yavaş adımlarla ringe doğru yürüyor. Bir süre çevresini süzdükten sonra ringin altından kayarak giriyor. Sonrasında köşeye geçip rakibini beklemeye başlıyor.



image.png


Hangman Page stage'de beliriyor. Yavaş adımlarla yürüyor. Yürürken geçen haftaki hastane olayını özetleyen bir kesit izliyoruz. Ardından çelik merdivenlerden çıkıyor. Apronda dönüp tauntunu attıktan sonra ringe giriyor. Ceketini çıkartıyor ve R-Truth'un üzerine fırlatıyor. R-Truth ceketi yakalayıp dışarı atıyor sonrasında pis pis Hangman'e bakıyor. Hakem son kontrolleri yapıyor.

Tazz: Buna inanamayacaksın Kevin.

Kevin Nash: Ne oldu?

Tazz: Trend olan şu tage bir bak!

Tazz telefonunu gösteriyor.

#DölSiziSksin

Kevin Nash: Yapacak gibi de zaten. Jey Uso bambaşka bir güreşçi oldu.

"Hangman" Adam Page vs. R-Truth

image.png


Maç başlıyor. İkili birbirlerine doğru yaklaşıyor ve Lock Up'a girişiyor. R-Truth hızlı bir tokat atıyor! Hangman geri geri çekilip big bootu koyuyor! R-Truth ring dışına çekiliyor. Cebinden sigara çıkartıyor ve ağzına koyuyor. Çakmağı cebinden çıkartacakken Hangman iplerin arasından dropkick'i geçiriyor! Truth booslama bariyerlere giriyor. Hangman bariyerlerin orada üst üste stomplarla devam ediyor! Ardından kaldırıyor kolundan tutup aprona doğru hızla fırlatıyor! Truth acı içinde yerde kıvranıyor. Hangman, Truth'u ringe sokuyor. Ardından aprona geçiyor ve BUCKSHOT LARIAT! FAKAT HAYIR! TRUTH BUNDAN EĞİLİYOR! INVERTED SITOUT SUPLEX SLAM! TUŞ 1.. 2..

image.png


KICKOUT! Hangman bunu atmayı başarıyor. Truth kalkıyor ve Hangman'in kalkmasını bekliyor. Jumping Heel Kick Enzuigiri! Fakat Hangman eğiliyor ve lariatı geçiriyor! Ardından Truth'u kaldırıyor ve hızla ringposta doğru fırlatıyor! Fakat Truth köşeye çarpmadan tutunuyor! Hangman üstüne koşuyor. Truth oradan kaçıyor. Hangman kafasını köşeye vuruyor. Truth çeviriyor ve Sitout Double Underhook Facesbuster'la yatırıyor! Sonrasında ringin altından aprona aprondan da Top Rope'a geçiyor. Diving Leg Drop'la atlıyor! Tuşa gidiyor! 1.. 2..

vyXkL.gif


KICKOUT! Hangman yine atıyor. Truth iplerden sekiyor ve Running Leg Drop! Fakat Hangman bundan kurtuluyor. Truth kalçasını tutarak kalkıyor. Hangman bir Superkick sallıyor fakat Truth hızla eğilip School Boy Roll Up'a çeviriyor! 1.. 2.. Kickout! Hangman ayağa kalktıklarında hızla bir Big Bootu oturtuyor! Sonrasında yerde Truth'un tepesine çıkıp kafasına kafasına yavaş ve sert yumruklar atıyor. Biraz yumrukladıktan sonra kalkıyor. Truth'u kaldırıp Deadeye'a alıyor! Fakat Truth bir anda Sunset Flip Pin! 1.. 2.. KICKOUT! İkili bir anda ayaklanıyorlar Truth hızla bir LIE DETECTOR! BU İŞ BİTTİ! 1.. 2..

ec3055803465112062de46744df24cf7a7185fcdr1-360-202_hq.gif


KICKOUT! Truth şaşkınca bakıyor! Hakemle tartışıyor! Sonrasında üzgünce köşeye geçiyor. Bir kez daha Lie Detector hazırlığı! Bir Lie Detector daha vuracakken Superkickle karşılıyor Hangman! Bu Superkick Truth'un karın boşluğuna geliyor! Truth acıyla yerde kıvranıyor! Hangman kaldırıyor ve Powerslam'e alıp Fallaway Slam'le yatırıyor! Truth ring dışına çekiliyor! Hangman'de hızla peşinden geliyor. Truth'u çelik merdivene oturtuyor! Kafasını tersten tersten çelik merdivene vuruyor! Sonrasında oradan çekip ringe atıyor! Ardından aprona geçiyor! BUCKSHOT LARIAT! TUŞ! 1.. 2..

3!!

Hangman_Adam_Page-768x432.jpg


Kazanan: "Hangman" Adam Page

Hangman'in galibiyetinden sonra Truth karnını ve boynunu tutarak ring dışına çekiliyor.

image.png


R-TRUTH SERBEST BIRAKILDI!

Hangman galibiyetini kutlarken Truth üzgünce apronu tutarak ona bakıyor. Sonrasında seyircilerden PGW.com üzerindeki duyuruyu ve PGW'dan resmi olarak kovulduğunu öğreniyor. Truth önce sinirlenir gibi oluyor fakat ardından artık her şeyi boşvermiş bir ifadeyle maçın başında ağzından düşürdüğü sigarasını alıyor. Cebindeki çakmağı çıkartıp tüttüre tüttüre arka alanın yolunu tutmaya başlıyor.

Kevin Nash: PAYBACK'in kurtarıcısı son kez PAYBACK arenasında.

Tazz: Ya Chariman'ın yolundan ilerlersin ya da yok olursun. Chairman'ın şakası yok. Bu ise bunun bir kanıtı.

fghfghf_1.png


Truth son bir kez dönüyor ve tüm arenayı süzdükten sonra bir anda orta parmağını gösteriyor. Tüm arenaya, seyircilere, çalışanlara, arka alandakilere yani resmen tüm bu düzene orta parmağı ile cevap veriyor. Truth üzüntü ve nefret karışımı bir ifade ile son bir kez yine bakıyor ve en sonunda arka alana dönmeden stage'in kenarından seyircilerin arasına karışarak arenanın dışına doğru ilerliyor.

cvbvbv.png


Sonrasında kameralarımız tekrar ringe dönüyor... Nefes nefese olan Hangman Page görevliden bir mikrofon istiyor. Seyirciler pür dikkat Hangman'e bakıyor. Hangman haftalar boyunca Hardy'nin peşinden koştu. Şimdi ise konuşabileceği bir anı yakaladı.

1.JPG


Hangman Adam Page: Bazılarınız beni insanları takip eden bir takıntılı olabilir. Bazılarınız beni biraları devirip, insanlara salça olan bir tip sanabilir. Ama ben burada tek bir şey olarak varım. Bir arkadaş. Bir arkadaş olarak, dostlarımın yardımına her zaman koşarım. Bugün, bu yüzden buradayım. Bu yüzden PGW'deyim. Bu yüzden Mayhem takımına katıldım. Bu yüzden Jeff'in yanındaydım. Çünkü Jeff Hardy benim dostum. Ben de bir dost olarak, ona elimden gelen desteği sağlamaya çalıştım. Çünkü Jeff böyle bir insan. Her zaman böyle oldu. Tepelerden kendini atarken, hiçbir zaman o mutlu adam değildi. Yüzünüze sahte gülümsemesini taktı. Ama asla mutlu olamadı ve bunun için bazı şeyler yapması gerekti. İllegal bazı ürünler. Ne zaman bir engelle karşılaşsa, çözümü başka bir şeyde aradı. Ama inanmıştım. Bu sefer değişeceğine inanmıştım ama ne yazık ki yine aynı.

Hangman Adam Page: İki şov öncesinde Jeff'in hastanelik olma nedeni ben değilim, Jeff'in kendisi. Üzülerek söylüyorum ki, Jeff Hardy....

Seyirciler büyük bir şaşkınlık içerisinde. Aslında cümlenin nasıl biteceğini tahmin etmek, hiç de zor değil. Ama olabilir mi gerçekten? PGW kapısından içeri girdiğinden beri yeni bir başlangıç yapan, seyircilerin sevgilisi olan Jeff Hardy, yeniden yapmış olabilir mi?

Hangman Adam Page: Maalesef Jeff Hardy hala uyuşturucu bağımlısı.


Jeff-Hardy-2.jpg
2.JPG


Jeff Hardy sinirli bir şekilde girişte gözüküyor. Müziği çalarken ne kendisinde, ne de seyircilerde bir neşe yok. Herkes çekimser bir halde Hardy'e bakıyor. Hardy ise hızlı adımlarla ringe giriyor ve Hangman Page'in karşısında dikiliyor.

3.JPG


Jeff Hardy: Ne saçmalıyorsun sen, yalancı piç kurusu!

Hangman Adam Page: Bu dediklerimin gerçekler olduğunu biliyorsun Jeff. Seni gördüm. Ne yaptığını gördüm. Hala o aptal maddelerin pençesindesin. Sana ben Straight Edge değilim, ne yaptığına karışamam demiştim. Ama dostumun bağımlılıkların pençesinde eriyip bittiğini görmek istemiyorum.

maxresdefault_1.jpg


Jeff Hardy: Evet, bir süredir kötü zamanlar geçiriyorum. Önce Intercontenintal Championship'i kaybettim. Sonrasında evimi, Mayhem'i kaybettim. Evet bir süre boşluğa düştüm ama asla, o utandığım geçmişimdeki adama dönüşmedim. Seni dostum sanmıştım Adam. Ben boşluğa düştüğümde, benim yanımda olacak bir arkadaş. İstemesem bile bana destek olacak bir omuz. Ama sen yalancı bir orospu çocuğundan başka bir şey değilsin. Dediğin her şey iftira. Amacın ne bilmiyorum ama sana izin vermeyeceğim. Bu çocukların neşesini çalmana izin vermeyeceğim. Onları benden vazgeçirmeye çalışıyorsun ama bu yalanlara kimse kanmıyor Adam. Ve bu yalanlarla da kimseyi kandırmana izin vermeyeceğim.

intro-1666204989.jpg


Hangman Adam Page: Üzgünüm Jeff. Gerçekten üzgünüm. Ne yazık ki artık ne kullanıyorsan, kafanda bir şeyler kuruyorsun. Jeff bu ilk kez olmadı. Ama son kez olabilir. Eğer sana yardım etmeme izin verirsen, seni bundan kurtarabiliriz. Ama önce tedavi olman gerek. Jeff ben senin düşmanın değilim. Buradaki insanlar seni bir haftada unutur ama ben unutmam. Ben senin tek dostunum ve bu halini gördükçe üzülüyorum. Yine de bir şeyleri değiştirebiliriz Jeff. Tedavi olabilirsin. O lanet olası tedaviyi alabilirsin. Jeff, seni senden daha çok önemsiyorum. Fark et artık şunu. Kalın kafana iyice sok.

dfd5f8e4b3ab45b0-1200x675.jpg


Jeff Hardy: Yüzsüz gibi burada, ben senin dostunum diyorsun. Hayır, sen benim düşmanımsın. Sadece yalandan sözlerle konuşuyorsun. Bir kanıtın yok. Bir şeyin yok. Sadece götten atma laflar. Geçmişim üzerinden bana yaptığın bir karalama çabası. Ama buna izin vermeyeceğim. Benim kariyerime saldırmana izin vermeyeceğim.

Jeff Hardy yumruğu Page'in suratına geçiriyor. Seyirciler Jeff'in bu hareketine destek çıkıyor. Jeff saldırıyor Page'e. Page savunmasız bir halde. Can havliyle Jeff'i ittiriyor ve Jeff takılıp düşüyor. Page ise ringin dışına çıkıyor hemen. Seyircilerden Page'e devasa bir yuhalama dalgası geliyor. Page'in iftiralarına (?) kimse inanmıyor. Seyirciler ellerinde popcorn, cips, bira, ne varsa Page'e doğru atıyor.

FUCK YOU PAGE
FUCK YOU PAGE
FUCK YOU PAGE


4.JPG
hqdefault.jpg


Kevin Nash: Adam Page bana pek güven vermedi.

Tazz: Page kesinlikle yalan söylüyor Nash. Geçenlerde bir kitap okudum. Kişinin yalan söylediğini nasıl anlayabileceğimizden bahsediyordu. Vücut dilinden falan. Oradan anladım.

Kevin Nash: Peki kişinin yalan söylediğini nasıl anlayabileceğimizi anlatan kitap bize yalan söylüyorsa?

Tazz: ?

Hangman Page ringde bıraktığı Jeff'e bakıyor. Jeff ise öfke dolu bir halde iplere yaslanmış bir şekilde ona bakıyor. Seyircilerin öfkesi ile karşı karşıya olan Hangman arka alana doğru gidiyor ve böylece biz de reklamlara gidiyoruz...

pybck.jpg


Ringde döndüğümüzde kameralar açılıyor ve karşımızda...

bnnbobno.png


Paul Ellering: PGW alemi. Olanlardan az çok haberiniz vardır. Chairman hayatta herkesin ikinci bir şansı olması gerektiğine inanır. Dolayısıyla bunu Goldberg'e sunmak için geç değil. Bill Goldberg, Lockdown'ın gerçekleştiği tarih olan 28 Ekim 2023 Cumartesi günü Nijer'e Hayat Ol projesi için uçağında olacak. Su krizinin yaşandığı bir ülkede çocukları, hayvanları, akranlarını ve kendisinden büyük insanları mutlu etmek için mücadele edecek. PGWC için değil.

Ellering bir süre seyircilerin reaksiyonunu dinleyip devam ediyor.

Paul Ellering: Ne mutlu ki böyle bir şeyin içinde bulunabilen bir güreşçiye. Chairman sana güveniyor Bill. Onu yanıltmanı istemem. Bunun bedelini hepimiz fazlasıyla öderiz. Dolayısıyla gel, ve Nijer'e hayat ol. Gururumuz ol. Projemizin yüzü ol. Chairman'i üzme, onu mutlu et. İnan bana mükafatını fazlasıyla alırsın.


gberg.jpg


Invasion! Goldberg bir süre etrafı süzdükten sonra ringi dolanıyor. Ardından Paul Ellering'i kesmeye başlıyor. Seyircilerin hep bir ağızdan "Goldberg" tezahüratlarını işitiyoruz. Goldberg onları dinledikten sonra dışarıdan bir mikrofon istiyor. Mikrofon gelene kadar Ellering'e bakarak sırıtıyor. Mikrofon geldiğinde ise ağzına götürüyor.

Goldberg: B-


Bring It Down! Tartışmasız olan girişte! PGW ve World Heavyweight şampiyonumuz Goldberg'i bölüyor. Ellering dikkatli bir şekilde onu süzerken Ospreay yanında bu gece hiç kimse olmadan ringe ilerliyor. İçeri girip Ellering'i iyice bir süzdükten sonra bir mikrofon istiyor.

ospppp.jpg


Will Ospreay: Goldberg, 28 Ekim'de Nijer'de olmayacak Paul.

gbrg3.jpg


Goldberg, Ospreay'e dönüp bakıyor. Ospreay'de ona bakıyor.

Will Ospreay: Çünkü benimle PGWC için mücadele edecek. Bu doğru. Cumartesi günü bu kudurmuş yaşlı köpek, benimle bir kafesin içinde olacak. İstediği şey için, PGWC için savaşacak.

99.JPG


Seyircilerin hepsi deli gibi cheer atıyorlar! Ayağa kalkıyorlar! Goldberg yandan yandan sırıtırken Ospreay ona bakıp gülüyor. Bu iki isim belki de ilk kez birbirleri ile böyle bir sekans yaşıyorlar. Uzun yıllar süregelen bir dostlukları varmışçasına bakıyorlar birbirlerine. Bu sırada Paul Ellering tekrar söze giriyor.

Paul Ellering: Üzgünüm ama böyle bir iş akışımız yok William. Benim üzerimden barışacaksanız buyrun barışın! Sarılın ve öpüşün! Ama olmayacak şeyleri konuşmak yersiz. Goldberg 28 Ekim günü ya Nijer'de olacak ya da evinde. Bunu bilemem. Ama şunu bildiğim kesin: Cumartesi günü Lockdown'da olmayacak.

Will Ospreay: Neden? Neden Paul? Neden Goldberg güreşmek yerine o ülkede olsun?

Paul Ellering: Burası Chairman'in şirketi William ve o ne isterse o olur.

Şampiyon, bunu duyduktan sonra mikrofonu ağzından aşağı götürüyor, seyircilerin Paul Ellering'i yuhalaması bittikten sonra ona bir adım atıp bir süre bekledikten sonra söze giriyor.

Will Ospreay: Biz olmazsak Chairman olmaz.

Ellering bunu duyduktan sonra kafasını aşağı götürüyor ve bir süre seyircilerin Ospreay'e verdikleri desteğin sesinin bitmesini bekliyor. Daha sonra kendisine alaycı bir şekilde bakan Goldberg'e bakıyor. Onunla kesiştikten sonra Ospreay'e dönüyor.

Paul Ellering: Yanlışın var William. Biz dediğin kim? Goldberg ve sen mi? Chairman sizleri kaybetmekten korkuyor diye mi düşünüyorsunuz? Bu büyük bir sanrı. Buna maladaptive daydreaming denir. Uyumsuz hayal kurma. Günlük hayatın içinde anlamsız hayallere kapılıyorsun William. Vazgeçilmez olduğunu sanma sebebin ne? Şirketin en prestijli iki kemerinin de sana ait olması mı? Celalilik yapıyor ve isyan ediyorsun ama burada senin arkanda duracak kimse yok. Madem kendinden bu kadar eminsin, kontratını fesh et ve unvanlarını boşa çıkaralım. Bakalım insanlar senin ardından mı gidiyorlar yoksa boşa çıkan o kemerlerin mi?

ospi.jpg


Ellering adeta Ospreay'i bu sözlü atışmada son tiradıyla deviriyor. Ospreay gözlerini kaçırıp omzundaki unvanlarına bakarken Ellering ona kenetlenmiş durumda. Bu sırada Goldberg suskunluğunu bozuyor.

Goldberg: Bence...

Ellering, Goldberg'e dönüyor. Goldberg sözünü yarıda kesip ona alaycı şekilde bakıyor.

Goldberg: Bence karşımızda duran bu dış kapının köpeği için nefesini fazla tüketiyorsun William.

eller.jpg


Ellering çok öfkeli bir şekilde bakmaya başlıyor. Burnundan soluyor. Elinden gelse Goldberg'e saldıracak! Ospreay turnbuckle'a yaslanmış şekilde sırıtırken Goldberg devam ediyor.

gberg2.jpg


Goldberg: Ben sizin derdinizi biliyorum. Ve dahi anlıyorum. Sizin derdiniz, bu güreş şirketini zirveye çıkarmak değil. Kendinizi zirveye çıkarmak. "Ben şu iyilikleri yaptım, bu çocuğun hayatını kurtardım, benim binlerce sokak hayvanı barınağım var..." Chairman dediğin adamın tek derdi PGW üzerinden kendi götünü arşa çıkarmak ama ne var biliyor musun? Goldberg ağır taştır ve sizler altında kalırsınız oğlum. Ezilirsiniz. Çünkü ben... Ben bugüne kadar sayısız yönetime tanık oldum. Sizin gibileri ile çok çalıştım. Neler yaşamadım neler? Ama bil ki, benim işim güreşmek. Buraya çıkmak ve mücadele etmek. Bazı insanlar bunun için doğar, bunun için yaşar ve bunun için ölür. Değiştirilemez. İşte o insanlardan biri, (Ospreay'i gösteriyor) belki de ikisi karşında.

ssss.jpg


Ospreay anlamlı ve hayran şekilde Goldberg'in konuşmasını dinlerken Goldberg devam ediyor. Eliyle ringi işaret ediyor.

Goldberg: Burası... PGW... Benim verdiğim büyük bir emek. Önemi de büyük şirket olması falan değil. Benim son durağım olması. Güreşmek için seçtiğim son durak. Ama sen... Sen ve Chairman. Bunu engellemek için elinizden geleni ardınıza koymadınız. Bunu yaparken beni kötü göstermeye bile çalıştınız. Beni Lockdown'ın olacağı gün Nijer'e göndermek istediniz. Kendi projeniz için. Projenizin yüzü olmam için. Ben, kötü bir insan değilim. Sadece, hayatta değer verdiğim şeyler var. Benim, kendimi adadığım bir hikaye var. Benim, olmam gereken bir yer var. Ve olmam gereken yer Paul... Cumartesi günü olmam gereken yer, Nijer değil...

Goldberg: Bu ring.

gberg3.jpg


Seyirciler PGW açıldığından beri belki de ilk kez bu kadar reaksiyon gösteriyorlar! Goldberg inanılmaz bir destek alıyor! Ospreay onu onaylarcasına kafasını sallarken Ellering mikrofonu ağzına götürüyor fakat yuhalamalar var! Ellering konuşamıyor! Bir süre insanların susmasını beklemek zorunda kalıyor.

Paul Ellering: Seninle anlaşabileceğimizi sanmıştım Bill. Anlaşamasak da ortak bir nokta bulabileceğimizi. Ama işler tahmin ettiğim gibi gitmedi. Bu noktadan sonra artık ben devrede değilim. Derdini Chairman'e anlatırsın.

Ellering yuhalamalar eşliğinde tekrar söze giriyor.

Paul Ellering: Ama kendisi gelmeden önce her ihtimale karşı sizi biraz sakinleştirmek gerek.


AUTHORS
OF
PAIN!

aop.jpg


Girişteler! Ospreay ve Goldberg müzik duyulur duyulmaz girişe bakıyorlar. Girişte Akam ve Rezar göründüğünde birbirlerine bakıyorlar daha sonra Ellering'e... Ellering köşeye çekildikten sonra onların bakışını görünce kendini ringin dışına bırakıyor. Akam ve Rezar ayrılıyorlar ve ringin iki tarafına yayılıyorlar.

goldb.jpg
osp.jpg


OSPREAY VE GOLDBERG SIRT SIRTA VERİYORLAR VE GARD ALIYORLAR! BİRİ AKAM'I BİRİ REZAR'I BEKLİYOR!

zeke.jpg
bobb.jpg
aop22.jpg


FAKAT SEYİRCİLERİN ARASINDAN RİNGE GİREN ÜÇ KİŞİ VAR! BOBBY LASHLEY, BATISTA VE ZEKE! BURADA NE İŞLERİ VAR! GOLDBERG ONLARI ERKEN FARK ETSE DE OSPREAY FARK EDEMİYOR VE DİREKT YERE DÜŞÜYOR! ZEKE ONUN ÜSTÜNE ÇULLANIP YUMRUK DARBELERİ VURURKEN BATISTA VE LASHLEY GOLDBERG'İ YERE ALIYORLAR! ELLERING RİNGİN ALTINDAN SANDALYELER FIRLATIYOR İÇERİ! BU SIRADA AOP ÇOKTAN RİNGE GİRDİ! 5'E 2 DURUMDALAR! AoP, Ospreay'i köşeye sıkıştırmış yumruk ve tekme darbeleri vururken Holywood Domination üçlüsü Goldberg ile köşede uğraşıyorlar... Ne yapıyorlar? Goldberg kelepçeleniyor! Goldberg'i kelepçeliyorlar! Bir kelepçe de AoP'un tarafına atıyorlar ve Ospreay'i bağlamak istiyorlar... Ospreay biraz direnecek gibi olsa da Lashley oraya gelip onu Hurt Lock'a alıyor. Ospreay bayılıyor. Bu sırada Paul Ellering mikrofonu tekrar eline alıp etkisiz duruma gelmiş Goldberg ve Ospreay'e bakarak ringe giriyor.

Paul Ellering: Tamam. Kusura bakmayın. Siz ikinizi sakinleştirmek için Akam ve Rezar yeterli olmayabilirdi. O yüzden biraz takviye istedim. Beni kırmadılar. Teşekkürler arkadaşlar. Sizler gidebilirsiniz.

ssssss.jpg


Holywood Domination üçlüsü ringi terk ediyor.

Paul Ellering: Tamam. Atmosfer şimdi daha güzel... Daha elverişli. Ve... Çok daha sakin.

Goldberg ve Ospreay'e baktıktan sonra girişi gösteriyor.

Paul Ellering: Chairman ile tanışın.


Tazz: Ne?

Kevin Nash: Bu... Tit-

Tazz: CHAIRMAN! MR.O'NEIL BURADA!

chairman3.jpg


BAY O'NEIL! Goldberg ve Ospreay baygın gözlerle onu izlerken o kenardaki her bir seyirci ile el sıkışıyor! Arkasında birkaç görevli görüyoruz ve herkese kitaplar, oyuncaklar dağıtıyorlar! Chairman çok güler yüzlü şekilde etrafa bakarken Ellering onu alkışlıyor!

chairman2.jpg
osppp.jpg


Bay O'Neil yavaş yavaş ringe giriyor. Ringe girdiği gibi köşede kelepçelenmiş, Authors of Pain'den Akam'ın başında beklediği Ospreay ile bakışıyor. Elindeki mikrofonla konuşmaya başlıyor.

Bay O'Neil: Beni görünce Tinder'dan buluştuğunuz o kıza bakarkenki hissiyata büründüğünüzün farkındayım. Ama ona bir şans verin. Bazen dış görünüş her şey değildir. Yani masadan kalkmayın. Tabi Jim Cornette değilseniz. O muhtemelen farklı bir yol izlerdi. Buluştuğu o kızı başka bir arkadaşına pazarlardı.

bayoneil.jpg
gberg2.jpg


Arkasını döndükten sonra diğer köşede kelepçeli durumda olan, Diğer AoP üyesi Rezar'ın başında beklediği Goldberg'e bakıyor. Ve onun yanına yaklaşıp hafifçe eğilip gülümsüyor.

Bay O'Neil: Merhaba Bill. Ben Chairman. Nijer'de bulunmak istemediğini duydum. Aynı zamanda Paul'u seni ikna etmesi için buraya gönderdiğimde ona da Nijer'de bulunmak istemediğini söyledin. İyi değil... Hiç iyi değil. Sanırım seninle şartları daha detaylı bir şekilde konuşmamız gerekecek.

chairman5.jpg


Bay O'Neil: Sizlere getirdiğim hediyeleri umarım beğenmişsinizdir! Görevlilere ulaşabildikleri her çocuğa dağıtmalarını önemle rica ettim! Şimdi olayın özetini size sunayım. Sen de dinle William. Jim Cornette'den bu şirketi satın aldım. Ve bu pek zor olmadı. Sonuç olarak karısını satabilen biri ile anlaşmak çok kolay olabiliyor. Bunu bir gün tecrübe eder misiniz bilmiyorum ama... Her neyse. Benim bir süredir kendi meselelerim vardı ve işlerin başına Paul'u getirdim. O da her şeyi en iyi şekilde yönetti. En azından Jim Cornette'den iyi yöneteceğinden emindim. Beni daha önce çeşitli şirketlerde gördüğünüzü, yüzüme aşina olduğunuzu biliyorum. Tıpkı benim Goldberg ve William'ı tanıdığım gibi sizler de beni tanıyorsunuz. Ama hikayemi bilmiyorsunuz. Benim adım Bay O'Neil ve bu hayatta gelip geçiciyim. Hepimiz gibi. Benim farkım ne diye sorarsanız; bir iz bırakmak. Hayatlara dokunmak. Bu işten kazandığım paralarla kanserle, çocuk hastalıklarıyla mücadele için vakıflar kurdum. Yangınlar sonrası yok olan ormanlar için mücadele edip fidanlar diktirdim. Bunun yanında her pazar günü gidip ziyaret edip kontrollerini bizzat yaptığım sokak canları için kurduğum barınaklar var. Belki sizler bilmiyor olabilirsiniz ama o canlar sokakta büyük zorluklar yaşıyorlar. Kışın veya yazın fark etmiyor. Onlar için her zaman hayat zor. Bunu söylemekte bir sakınca görmüyorum. Bay O'Neil'ın barınaklarından bir can sahiplenirseniz ve her ay sahiplendiğiniz canı kontrol ettirmeye getirirseniz sizlere mama desteği sağlıyoruz! Lütfen bunu göz önünde bulundurun ve çevrenizi teşvik edin. Unutmayın, satılık köpekleri ve kedileri alacak her zaman birileri çıkar. Ama barınaktaki can için tek şans belki de sizsiniz. O yüzden...

"SATIN ALMA,
SAHİPLEN!"

Yüksek sesle bunu söyledikten sonra kenarda alaycı gözlerle onu izleyen Goldberg'e yaklaşıyor.

Bay O'Neil: Ben seni de o canlara benzetiyorum Bill. Belki sen benim barınaklarımdaki bir can değilsin, belki seni satın almadım...

Goldberg'in dibine iyice giriyor.

gberggg.jpg


Bay O'Neil: Ama seni sahiplendim.

rezar.jpg


Goldberg kelepçeyi aldırmadan bir hışımla O'Neil'e doğru atılsa da Rezar'dan tam böğrüne bir tekme yiyor! Rezar "yeter mi devam edeyim mi?" dercesine Paul Ellering'e bakıyor. Ellering, Chairman'e bakıyor. Chairman kafasını sallıyor. Ellering, Rezar'a dönüp kafasını sallıyor. Rezar devam ediyor. Bay O'Neil, köşede Ospreay'in başında bekleyen Akam'a bakıyor. Ellering, Akam'a Goldberg'i işaret ediyor. Akam diğer köşeye gidiyor. Authors of Pain, Goldberg'i çok kötü şekilde harcamaya başlıyor. Bay O'Neil bunu izlerken köşedeki Ospreay'e dönüyor.

chairmanoftheboard.jpg


Bay O'Neil: Paul, onu çöz. Şampiyonumuzu bu halde göstermeyelim. Bir gecede iki maça çıkmama haberinin seni sevindireceğini düşünmüştüm William ama sorun değil. Madem PGW unvanını da savunmaya bu kadar heveslisin o zaman istediğin olsun. Sana bir rakip bulurum. Şimdi gidebilirsin, artık burada seninle ilgili bir mesele yok.

Baslksz-1.jpg


Paul Ellering ona yaklaşıyor. Elindeki anahtar ile kelepçeyi açıyor. Ospreay bileğini tuttuktan sonra ayağa kalkıyor ve Ellering ile kafa kafaya geliyor. Ellering hiç istifini bozmadan ona bakarken Ospreay, köşedeki Goldberg'e bakıyor. Bir süre baktıktan sonra kafasını sallayıp aşağı doğru inmeye koyuluyor. Kameralar Goldberg'in her yerinden oluk oluk kanlar geldiğini görüyor.

aoppp.jpg
gberg333.jpg


Bay O'Neil: Çocuklar! Etrafı fena halde pislettiniz! Oh... Bu iğrenç kokuyor! Bu yaşlı adamı daha fazla hırpalamayın. Onunla konuşmam gerekiyor. Son bir kez sormalıyım.

Kanlar içinde nefes nefese olan Goldberg'e yaklaşıyor. Bu sırada Ospreay unvanları omzunda apronun ortasında arka alana ilerliyor. Chairman'in karşısında Goldberg ayağa kalkarken Chairman cebinden bir kağıt çıkarıyor.

Bay O'Neil: Bu elimdeki... Senin PGW kontratın. Zaman doldu ihtiyar. Bu senin için önemli bir karar! Bill... "Nijer'e Hayat Ol" projem için 28 Ekim'de Nijer'e gitmeyi kabul ediyor musun?

bloody.jpg


Goldberg: N-

Buna nefesi yetmiyor. Bir süre onu dikkatlice süzüyor Chairman.

Goldberg: Nijer...

Bay O'Neil gülümsüyor.

Goldberg: Nijer'i sikeyim.

chairmnnn.jpg


Bay O'Neil bunu duyduktan sonra üzülür gibi oluyor. Sakince elindeki kağıdı, Goldberg'in kontratını yırtıyor. Ellering ve Authors of Pain öylece ondan gelecek tek bir direktifi bekliyor.

Bay O'Neil: Sadece çocuğunun tüm bu olan şeylere tanık olduğu gerçeği için üzgünüm Bill. Bir çocuk için en kötüsü babasının böyle bir duruma düştüğünü seyretmektir. Şuraya bir bak yaşlı adam! Ringimi kan revan götürüyor! Paul, ona bir havlu verin! Hey! Burada İlyas adında biri yok!

Paul Ellering kenardan bir havlu alıp Goldberg'e uzatıyor. Fakat Goldberg kelepçeli durumda olduğu için havluyu alamıyor.

Bay O'Neil: Bu havlu... Oh, şu an kullanamıyorsun kusura bakma! İhtiyarı çözelim arkadaşlar. Bu havluyu evinin en değerli köşesine sakla Bill. Çünkü bu, güreşin sana verebileceği son şeydi. An itibariyle serbest bir güreşçisin. Ve daha kötüsü... Bir daha PGW'in kapısından içeri giremeyeceksin.

Goldberg bunları iyice dinliyor ve idrak ediyor gibi görünüyor. Bir süre havluyla kafasındaki kanları sildikten sonra etrafa bakıyor. Dışarıda apronda yan şekilde durmuş olanları izleyen Ospreay'e bakıyor. Ardından dışarıdaki Ellering'e.

Authors of Pain üyeleri onu dikkatlice süzüyorlar. Goldberg dışarı çıkmak için adımını atıyor.

doublespear.jpg


DOUBLE SPEAR! GOLDBERG DOUBLE SPEAR İLE AKAM VE REZAR'I YERE İNDİRİYOR! CHAIRMAN VE ELLERING ŞAŞKIN ŞEKİLDE YAŞANAN ŞEYE BAKARKEN GOLDBERG YERDEN BİR MİKROFON KAPIYOR!

fgggg.jpg


Goldberg: Benim kanım, seni boğar.

Bunu söyledikten sonra Chairman ve Ellering'e bakıp mikrofonu yere fırlatıyor. Seyirciler şaşkınlıkla bir güreş efsanesi Goldberg'in son anlarına tanık oluyorlar. Bunun farkındalar. Dışarıda apronun yarısında durup kalan, gitmek istemeyen Ospreay'de öyle. Goldberg bunu söyledikten sonra kendini ringin dışına atıyor.

3.jpg
ssddsds.jpg
gberg.jpg


Aşağı inip etrafa bakıyor. Chairman ve Ellering onun ardından bakarken Goldberg ağır ağır yürüyüp Ospreay ile yanyana geliyor. Ospreay ile bakışıyorlar. Birtakım yaşanmamışlıkların hissi ikisinin de ruhunu sarıyor. Lockdown'da bize neler izleteceklerdi kim bilir? Ama olmadı. Goldberg, artık kontratı fesh edilmiş serbest bir güreşçi. Chairman bu maçı onlardan aldı. Bunun farkındalar. Goldberg yoluna yürüyorken bir anda duraksıyor ve Ospreay'e elini uzatıyor. Ospreay de karşılık verip onun elini sıkıyor. Artık maçların yarısında girişten sırıtarak koşup ringe girip Spear vuran, maçları bölen bir orospu evladından PGW uzak kalacak. Seyirciler bunun yarattığı şok hissinden çıkmış durumdalar ve adeta yeni yönetime inat... Hep bir ağızdan... Belki de son kez;

"GOOOOOLDBEEEEEERRRGGG... GOOOOOLDBEEEEEERRRGGG... GOOOOOLDBEEEEEERRRGGG... GOOOOOLDBEEEEEERRRGGG... GOOOOOLDBEEEEEERRRGGG..."

Ve her defasında Goldberg ringe gelirken patlayan o pyrolar, bu kez giderken patlıyor.

veda.jpg


PGW PAYBACK #13:
"Merhaba Goldberg. Ben Chairman."
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2023
All Rights Reserved ©
 
Son düzenleme:

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
364
Mesajlar
5,607
Beğeni sayısı
785
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Şov sonrasına saklıyorum promo olayını. 3 sovdur hep dışarıda oluyorum, onu telafi etmem dileğiyle.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: