Russo: "Cody O Seviyede Değil"

Bulletproof

#uncensored
Konular
166
Beğeni sayısı
333
PG Nakit
530
Favori Güreşçi
"Stone Cold" Steve Austin
1 1
68895-16973361334268-1920.jpg

Sportskeeda'nın The Wrestling Outlaws programında konuşan Vince Russo, Cody Rhoades hakkında şu demeçte bulundu:

"O seviyede değil. Demek istediğim; Undertaker'ları, Austin'leri, The Rock'ları, Warrior'ı düşünüyorum. Henüz o seviyede değil. Cody Rhoades hakkında düşündüğünüzde aklınıza ne geliyor? Çok iyi güreşçi olan bir adam düşünüyorsunuz. Burada çok fazla iyi güreşçi var! Onun başka bir seviyede olması gerekiyor ve bence şu anda eksik olan da bu."

Kaynak

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
32
Beğeni sayısı
669
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
Saydığı isimler de gökten ikon olarak inmediler. Süre aldılar, fırsat tanındı, efsane oldular. Aynısı Cody'e de olabilir. Yalnız şahsi fikrimce güreş eski büyüsünü kaybedeli yıllar oluyor, bu saatten sonra bu sayılan isimlere yakın isimler çıkartılabilir mi bilemiyorum. Roman Reigns'i ele alalım mesela, ondaki kariyer hiç kimsede yok, tarihin en dominant birkaç güreşçisinden biri. Ama o bile bu saydıklarımız kadar efsane mi, ya da olacak mı? Sanmıyorum.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,047
Beğeni sayısı
4,452
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
İlk başta başlığa göre yorum yapınca klasik Russo safsataları diye iç geçiriyordum ama asıl söylemeye çalıştığı şeyi görünce aslında doğru söylemiş dedim. Üstte de söylendiği gibi artık bir ana kemer kazanıp bahsedilen o statüye geçiş işin rotasını çizmeye başlaması gerektiğinden bahsetmiş Russo, ben de birebir böyle düşünüyorum. WrestleMania'dan itibaren Cody'nin bu yükselişini izlemeye başlayacağız umarım.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: