@Rai-San uğraştığını görüyorum ve destek olarak oyumu veriyorum.
Netuno Lightswitch Katılım 2 Tem 2023 Konular 212 Mesajlar 10,272 Beğeni sayısı 1,816 PG Nakit 880 RPG Karakteri "The Last World Beater" Will Ospreay & Don Callis Favori Güreşçi Hana Kimura Yorumcu ELITE 17 Eki 2023 #11 @Rai-San uğraştığını görüyorum ve destek olarak oyumu veriyorum.
Rai-San PG.com Kullanıcısı Katılım 6 Ağu 2023 Konular 48 Mesajlar 490 Beğeni sayısı 40 PG Nakit 90 Favori Güreşçi Seth Rollins 17 Eki 2023 #12 Netuno' Alıntı: @Rai-San uğraştığını görüyorum ve destek olarak oyumu veriyorum. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim beni ne kadar mutlu ettiğini tahmin edemezsin. Sen ve bana inanan diğer kişiler için daha fazla zaman ayırmaya çalışacağım.
Netuno' Alıntı: @Rai-San uğraştığını görüyorum ve destek olarak oyumu veriyorum. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim beni ne kadar mutlu ettiğini tahmin edemezsin. Sen ve bana inanan diğer kişiler için daha fazla zaman ayırmaya çalışacağım.
Bero ﷽﷽﷽ Katılım 2 Tem 2023 Konular 1,740 Mesajlar 4,624 Beğeni sayısı 1,568 PG Nakit 4,050 RPG Karakteri Erick Rowan Favori Güreşçi Bray Wyatt 1 Yönetim ELITE 17 Eki 2023 #13 Rai-San' Alıntı: Teşekkür ederim beni ne kadar mutlu ettiğini tahmin edemezsin. Sen ve bana inanan diğer kişiler için daha fazla zaman ayırmaya çalışacağım. Genişletmek için tıkla ... Çok güzel konuşmuşsun oyum sana gardaşım.
Rai-San' Alıntı: Teşekkür ederim beni ne kadar mutlu ettiğini tahmin edemezsin. Sen ve bana inanan diğer kişiler için daha fazla zaman ayırmaya çalışacağım. Genişletmek için tıkla ... Çok güzel konuşmuşsun oyum sana gardaşım.
Uncle Junior sekkusu yaritai Katılım 2 Tem 2023 Konular 32 Mesajlar 3,173 Beğeni sayısı 669 PG Nakit 190 Konum Nişantaşı Favori Güreşçi The Undertaker 17 Eki 2023 #14 Bero' Alıntı: Çok güzel konuşmuşsun oyum sana gardaşım. Genişletmek için tıkla ... Beni de çok etkiledi benim de oyum kendisine.
Bero' Alıntı: Çok güzel konuşmuşsun oyum sana gardaşım. Genişletmek için tıkla ... Beni de çok etkiledi benim de oyum kendisine.