RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟏𝟏 "𝘊𝘩𝘢𝘪𝘳𝘮𝘢𝘯 𝘬𝘪𝘮?"

PGW: Son Eklenen Parta Git

Netuno

The Last World Beater
Konular
219
Beğeni sayısı
1,963
PG Nakit
930
RPG Karakteri
Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
bence senin regal zamanı hikayen çok sarıyordu, ama şu an zirvedesin yani ne gibi derdin olabilir ki bir noktada böyle bakmak lazım belki de. Kemerlerini de bu yüzden kaybetmek istiyorsun zaten anladığım kadarıyla
Regal hikayesinde özellikle karşı karşıyayken bir hedefim vardı. Kendini kanıtla şununla kapış bununla kapış. Beni biliyorsun ben biraz daha sürekli tepeyi kovalamayı seven bir tipim. Tepede ne yapacağımı şaşırdım açıkçası. 2-3 yıldır oynuyorum da hiç bu kadar tepede olmamıştım. Şimdi kafası kesik tavuk gibi koşturuyorum kendimce. Ama işte bu benim kendimden dolayı. Yanlış anlaşılmasın, dediğim gibi istediğim her şeyin çok daha fazlasını başardım.

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Konular
28
Beğeni sayısı
773
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
Regal hikayesinde özellikle karşı karşıyayken bir hedefim vardı. Kendini kanıtla şununla kapış bununla kapış. Beni biliyorsun ben biraz daha sürekli tepeyi kovalamayı seven bir tipim. Tepede ne yapacağımı şaşırdım açıkçası. 2-3 yıldır oynuyorum da hiç bu kadar tepede olmamıştım. Şimdi kafası kesik tavuk gibi koşturuyorum kendimce. Ama işte bu benim kendimden dolayı. Yanlış anlaşılmasın, dediğim gibi istediğim her şeyin çok daha fazlasını başardım.

yani zirvedesin işte, oranın da kendince zorlukları var. Ama zirve sensin, en tepedeki adam. Yenilse de, yılmıyor ve saltanatını sürdürüyor.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: