- Konular
- 100
- Beğeni sayısı
- 1,693
- PG Nakit
- 1,130
- RPG Karakteri
- Alberto El Patron
- Favori Güreşçi
- Mini Cane
la patron
Regal hikayesinde özellikle karşı karşıyayken bir hedefim vardı. Kendini kanıtla şununla kapış bununla kapış. Beni biliyorsun ben biraz daha sürekli tepeyi kovalamayı seven bir tipim. Tepede ne yapacağımı şaşırdım açıkçası. 2-3 yıldır oynuyorum da hiç bu kadar tepede olmamıştım. Şimdi kafası kesik tavuk gibi koşturuyorum kendimce. Ama işte bu benim kendimden dolayı. Yanlış anlaşılmasın, dediğim gibi istediğim her şeyin çok daha fazlasını başardım.bence senin regal zamanı hikayen çok sarıyordu, ama şu an zirvedesin yani ne gibi derdin olabilir ki bir noktada böyle bakmak lazım belki de. Kemerlerini de bu yüzden kaybetmek istiyorsun zaten anladığım kadarıyla
Regal hikayesinde özellikle karşı karşıyayken bir hedefim vardı. Kendini kanıtla şununla kapış bununla kapış. Beni biliyorsun ben biraz daha sürekli tepeyi kovalamayı seven bir tipim. Tepede ne yapacağımı şaşırdım açıkçası. 2-3 yıldır oynuyorum da hiç bu kadar tepede olmamıştım. Şimdi kafası kesik tavuk gibi koşturuyorum kendimce. Ama işte bu benim kendimden dolayı. Yanlış anlaşılmasın, dediğim gibi istediğim her şeyin çok daha fazlasını başardım.
Tommaso naptı la