- Konular
- 28
- Beğeni sayısı
- 773
- PG Nakit
- 165
- RPG Karakteri
- ''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
yaz abi 11-0
Şöyle söyleyeyim, herkesin hikayesi bir noktada Ospreay'e bağlanıyor gibi oldu ve şirketteki nihai amaç Ospreay'i devirmek gibi geliyor bana. Herkes bir yola çıkıyor ve sonunda benimle karşılaşıyor. Bundan dolayı da bana moloton hissettirmeye başladı kendi karakterim açısından. Evet spot olarak asla kötüleyemeyeceğim bir yerdeyim. İstediğimden çok daha fazlasını yaptım. Ama kemerleri kaybettikten sonraki hikayemi de çok merak ediyorum.şeyi kabul edebiliriz belki, ospreay girdiği hikayelerin hiçbirinde en vurucu noktadaki kişi değildi. Belki seni bu biraz hayal kırıklığına uğratmıştır
yokatsa ya burdan
Şöyle söyleyeyim, herkesin hikayesi bir noktada Ospreay'e bağlanıyor gibi oldu ve şirketteki nihai amaç Ospreay'i devirmek gibi geliyor bana. Herkes bir yola çıkıyor ve sonunda benimle karşılaşıyor. Bundan dolayı da bana moloton hissettirmeye başladı kendi karakterim açısından. Evet spot olarak asla kötüleyemeyeceğim bir yerdeyim. İstediğimden çok daha fazlasını yaptım. Ama kemerleri kaybettikten sonraki hikayemi de çok merak ediyorum.
ZENCİLERİN BEYNİ TUHAF ÇALIŞIYOR AGAADAM DANIELS YARDIMLA KAZANDI DEDİRTMEK İÇİN GELDİ ZARAR VERME TAKTİĞİ ŞAKO MU