İsrail-Filistin Savaşı Genel Tartışma Konusu

Money Makerz

undefeated
Konular
120
Beğeni sayısı
667
PG Nakit
434
1 1
https://remix.aljazeera.com/aje/PalestineRemix/maps_main.html

Animasyonlu bir harita. Haritaya bakarsak aslında toprakların Filistin'e ait olduğu çok bariz ortada. İsrail her ne kadar Türkiye için faydalı olsa da toprak çalınarak kurulmuş bir ülkedir. Filistin bence çok bile dayandı. Biz pkkya nasıl ülkenin doğusunu vermiyorsak Filistinliler neden vermek istesin ki?

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,107
Beğeni sayısı
1,672
PG Nakit
400
1
https://remix.aljazeera.com/aje/PalestineRemix/maps_main.html

Animasyonlu bir harita. Haritaya bakarsak aslında toprakların Filistin'e ait olduğu çok bariz ortada. İsrail her ne kadar Türkiye için faydalı olsa da toprak çalınarak kurulmuş bir ülkedir. Filistin bence çok bile dayandı. Biz pkkya nasıl ülkenin doğusunu vermiyorsak Filistinliler neden vermek istesin ki?
Ciddi ciddi hala "Filistin'lilerin dedeleri topraklarını sattı, satmayacaklardı" diyenler var. Ne dedesi, ne toprağı kardeşim? Kaç yıl öncesinin mevzusu. Bu işte hiç parmağı olmayan adamlar, çocuklar mı bu 'satışa' saygı duyup çıkacak? Ne bekliyorlar acaba. Yetişkin her insan kaba etiyle güler bu duruma. Bu sefer olmazsa bir sonrakine daha kötüye gidecek bu durum. Bunu her sivilin iyiliğini düşünerek söylüyorum. İsrail ezicidir, soykırımı devlet politikası olarak benimsemiştir. Azov taburuyla içli dışlı olmaya, Azov tabur kumandanlarını ülkede ağırlamaya kadar nazileşmiş de bir oluşumdur şu dönemde. Bu politikalar devam ettiği sürece acısı kendi halkından çıkacak.

Re7o

Capeless Crusader
Konular
388
Beğeni sayısı
382
PG Nakit
795
Favori Güreşçi
Roman Reigns

İsrail ile ilişkileri iyileştirme döneminde söylenmesi gereken bir şey kesinlikle. Yine yobaz, Türk askerini Filistin'e yollamak isteyen salak tayfaya yaranma çabaları.

Kara

-
Konular
158
Beğeni sayısı
1,273
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Yine yobaz, Türk askerini Filistin'e yollamak isteyen salak tayfaya yaranma çabaları.
Bu konuda devletimizin bir şeyler yapması gerektiğini düşünüyorum. İsrail ile savaşmak isteyen bu tayfa ve ne kadar vatandaşımız varsa Gazze'ye indirilmeli. Bu kadar savaş borusu öttüren kardeşlerimiz şüphesiz ki bu davaya katılacaktır.

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
32
Beğeni sayısı
669
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
Hayatını ya da uzvunu kaybeden, psikolojisi harap olan masum insanlar için üzgünüz. 👍 Para ve din adına kan döken kodamanlar ve uşakları kendi kanında boğulsun deyip noktayı koyalım.👍

Konular
213
Beğeni sayısı
1,005
PG Nakit
330
Bu tablolara bakarak paraşütle merkeze inip sivil vurmaya başlayan insanları desteklemek mi gerekiyor? Ne amaçla paylaşılıyor? İlla bir taraf tutma zorunluluğu var değil mi? Genel soruyorum.
Genel soruyormuşsun ama yine de;
Müslümanını da sevmiyorum Yahudisini de. PKK'ya destek olanı da sevmiyorum Aselsan mühendislerini öldüreni de sevmiyorum. Taraf tutmanın manası yok iki tarafta insan değil.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: