Türkiye'nin En Balon Şehri

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,316
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Birazdan geliyor. Adam sıkıcı güreş sevdiği gibi TR'nin en sıkıcı şehrini övüyor.
Stuntmanlerin sebepsizce masaya atlamasından zevk almadığım için özür dilerim.

Güreş de Ankara da anlaşılmak için çaba ister. Gören gözler için hep bir sürprizi vardır.

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,105
Beğeni sayısı
1,660
PG Nakit
400
1
Ankara gridir. Adamı mal eder, depresif eder. Yıllarını orada geçirmek rezil bir şeydir. Kışı dudak çatlatır, yazı daha beterdir. Beraber çalıştığım, şehrin yerlisi yönetmen bir abime "Neden Ankara'da film çekmiyoz depresiflisinden?" demiştim. "Burada bir Behzat Ç. çekilebilirdi, çekildi. Başka bir şey çıkmaz burada. Estetik yok." demişti. Ulan bari depresif olacaksın, gri olacaksın, New York olsana kardeşim? Beceremedin.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,316
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Ankara gridir. Adamı mal eder, depresif eder. Yıllarını orada geçirmek rezil bir şeydir. Kışı dudak çatlatır, yazı daha beterdir. Beraber çalıştığım, şehrin yerlisi yönetmen bir abime "Neden Ankara'da film çekmiyoz depresiflisinden?" demiştim. "Burada bir Behzat Ç. çekilebilirdi, çekildi. Başka bir şey çıkmaz burada. Estetik yok." demişti. Ulan bari depresif olacaksın, gri olacaksın, New York olsana kardeşim? Beceremedin.
Sen bir de benim gözlerimden gör.

Sikiru

PG.com Kullanıcısı
Konular
49
Beğeni sayısı
700
PG Nakit
250
İzmir varken başkentime laf edenleri kınıyorum. Çubuk semalarında yağlıca yağ yağ diye gezeriz beton memleketi elaleme yedirmeyiz ya.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: