(Spoiler) Değiş Tokuşun Kazananı WWE mi AEW mi?

satriale

kralkaya
Konular
156
Beğeni sayısı
586
PG Nakit
385
Favori Güreşçi
Steve Austin ve mOx
WWE öyle salak bir şirket ki Jade Cargill'in yüzünü 1 seneye kalmadan eskitirler. Gimmicksiz takılan Charlotte gibi maçtan maça feuddan feuda sokup booklarlar. Edge'in her anlamda daha büyük katkısı olur. Reklam tanıtım açısından da güreş açısından da feud açısından da arenaya seyirci çekme açısından da. Sting'in bile yaşına rağmen böyle güreştiğini düşünürsek Edge'den alınacak verimi İzlanda kendi dağlarından alamaz bence.

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,105
Beğeni sayısı
1,660
PG Nakit
400
1
Bana kalırsa aynı Netuno'nun dediği gibi uzun süreçte WWE kazançlı çıkabilirdi ama ne kadar iyi booklanır orası şüpheli. Edge'in debutu ki bazı haberlere göre 1 haftadan fazla süredir planlanıyormuş herhalde bu, CM Punk'ın yokluğunda reytinglere en iyi gelecek şey. Nasıl bookladıklarının da pek önemi olacağını düşünmüyorum. İiyden iyiye rezillik çıkarmazsalar her türlü taşır Edge ama AEW için büyük bir problem de bu yani. Bir CM Punk bir Edge, reytingleri taşıyacak bir adam gelsin diye bakıyoruz. Bu gemi uzun vadede böyle gider mi bilmiyorum.

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,586
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
Bir dönem herkes Jade Cargill'in iyi güreşemediğini söylerdi, transfer oldu bu unutuldu. Natalya seviyesinde bir ring içine sahip, tanrıça gibi bir fiziğe ve yüze sahip olması bunu WWE'de kapatabilir diye düşünsem de öyle çok abartmaya gerek yok. AEW daha karlı.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: