Edge 49 yaşında, verimli olabileceği çok kısa bir dönemi var. AEW'nun şu anki yönetiliş tarzı bana genel olarak her alanda ortalamanın üstünde olan otomotiv üreticisi gibi geliyor, bu yönetiliş tarzında o verimli olabileceği süreyi ne kadar kullanabilirler bilemiyorum. Kendi standartlarına göre olağanüstü şekilde geçirdikleri takdirde Jade Cargill kıyas kabul etmez.
Jade Cargill'in de 31 yaşında olduğunu hesaba katmak lazım. Gerçi bir çocuğu var ama ikinciyi yapmak isterse toparlanması 15-16 ay. Tabii daha WWE içinde senaryolara sokulması filan için de gerekecek süre uzun. WWE'nin benim izlediğim kadarıyla kadın senaryolarını da koyverdiği ortadayken Edge'in önüne çıkması çok da kolay olmaz.
Edge'in WWE'deki varlığı tabii ki önemliydi fakat fazlaca yetenekle iyi de iş koyarlarken bu büyük bir problem değil. AEW ise Cargill üzerinden rakibine kıyasla iyi bir iş ortaya koyabilecek durumdaydı, seveni olan arkadaşlar kusura bakmasın da WWE kadın senaryoları Becky+Rhea Ripley olmadığı sürece bayıyor insanı. AEW biraz daha çekidüzen verse arayı açardı yani.