(Spoiler) Değiş Tokuşun Kazananı WWE mi AEW mi?

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,316
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Natalya seviyesinde bir ring içine sahip
Natalya’nın ring içi iyi, karizması yok. Jade’de hiç böyle bir ring içi olmadı. Hala da olduğunu düşünmüyorum. Şahsen Raquel seviyesinde olduğunu düşünüyorum. Daha yokun başında olduğunu da değerlendirirsek büyük çalım.

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,586
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
Natalya’nın ring içi iyi, karizması yok. Jade’de hiç böyle bir ring içi olmadı. Hala da olduğunu düşünmüyorum. Şahsen Raquel seviyesinde olduğunu düşünüyorum. Daha yokun başında olduğunu da değerlendirirsek büyük çalım.
Natalya'nın performans iyi olsa da çok ağır kalıyor bence. Maç kalitesi de düşük kalıyor bana göre. Ama Raquel benzetmesi daha doğru olmuş.

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,105
Beğeni sayısı
1,660
PG Nakit
400
1
Natalya'nın performans iyi olsa da çok ağır kalıyor bence. Maç kalitesi de düşük kalıyor bana göre. Ama Raquel benzetmesi daha doğru olmuş.
Bence güncel olarak bakarsak Raquel de ring içinde Jade’den bir tık yukarıda. Ancak Jade’in doğal karizması çok üst düzeyde gibi geliyor bana. Ring içini toparlaması için hala zamanı çok.

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,586
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
Bence güncel olarak bakarsak Raquel de ring içinde Jade’den bir tık yukarıda. Ancak Jade’in doğal karizması çok üst düzeyde gibi geliyor bana. Ring içini toparlaması için hala zamanı çok.
Öyle tabi ama 2021'den beri Jade'in gelişmesini bekliyoruz ve pek de hızlı geliştiğini düşünmüyorum.

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,105
Beğeni sayısı
1,660
PG Nakit
400
1
Öyle tabi ama 2021'den beri Jade'in gelişmesini bekliyoruz ve pek de hızlı geliştiğini düşünmüyorum.
Doğru. Bu arada ilk dediğinde haklısın, ben dahil birçok kişi Jade'in ring içinin kıytırıklığını konuşuyorduk önceden. Twitter'daki Kılıçdaroğlu algısı kıvamında herkese sevdirdiler, iyice yıldız imajı çizdiler Jade için. Ne kadar büyür ben de emin değilim. Kadının sağlam bir imajı, kazirması var. O kadar şimdilik.

RiseGen

Go Further
Konular
5
Beğeni sayısı
78
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
LA Knight
Edge 49 yaşında, verimli olabileceği çok kısa bir dönemi var. AEW'nun şu anki yönetiliş tarzı bana genel olarak her alanda ortalamanın üstünde olan otomotiv üreticisi gibi geliyor, bu yönetiliş tarzında o verimli olabileceği süreyi ne kadar kullanabilirler bilemiyorum. Kendi standartlarına göre olağanüstü şekilde geçirdikleri takdirde Jade Cargill kıyas kabul etmez.

Jade Cargill'in de 31 yaşında olduğunu hesaba katmak lazım. Gerçi bir çocuğu var ama ikinciyi yapmak isterse toparlanması 15-16 ay. Tabii daha WWE içinde senaryolara sokulması filan için de gerekecek süre uzun. WWE'nin benim izlediğim kadarıyla kadın senaryolarını da koyverdiği ortadayken Edge'in önüne çıkması çok da kolay olmaz.

Edge'in WWE'deki varlığı tabii ki önemliydi fakat fazlaca yetenekle iyi de iş koyarlarken bu büyük bir problem değil. AEW ise Cargill üzerinden rakibine kıyasla iyi bir iş ortaya koyabilecek durumdaydı, seveni olan arkadaşlar kusura bakmasın da WWE kadın senaryoları Becky+Rhea Ripley olmadığı sürece bayıyor insanı. AEW biraz daha çekidüzen verse arayı açardı yani.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: