Arkadaşlar son zamanlarda bir karakteri oynayan oyuncunun mentalini ve hevesini kırmaya yönelik bir şeyler görüyorum ve bence yanlış buluyorum. Bunların şaka yollu olduğunu düşünsem de oyun içi veya oyun dışı, kimsenin oyundan aldığı zevki hiç edecek yorumlar görmek istemiyorum. "Askere gideceksin sal, Meksika lobisi" gibi yorumları sık sık görmeye başladım. Adam unvanını kendi tutmuyor. Oynuyor ki tutturuyorum, tutturuyoruz. Oynayın ki verelim. RPG'nin mantığı zaten bu değil mi? Zaten iptal edilen senaryolarda da sık sık söyledik kemeri Goldberg alacaktı bıraktı, Adam Cole alacaktı bıraktı diye. Bunları söylediğimiz için, şeffaf olduğumuz için bunlar oluyorsa o zaman biz de eskisi gibi "robotik" RPG yazarları kıvamına gelip mitçiler gibi takılalım hiçbir şekilde sizinle etkileşime geçmeyelim. Bazen işler cidden çığrından çıkabiliyor. Eğer oyuna yönelik bir eleştiriniz, rahatsızlığınız varsa beni etiketlerseniz zaten sizinle tartışırım konuşurum. Örneğin Taylan ile kaç kez değerlendirme konularında konuştuk tartıştık burası böyle oldu, şurası şu yüzden şöyle oldu diye. Ama bu yapılan şey, bu yorumlar, bunlar eleştiri değil. Belki tamamen şaka belki ima, ama hoş değil. "Meksika lobisi" lafını ise WHC'yi peşpeşe dönen üçlünün Angel, Patron ve Humberto olmasına yönelik bir şaka olarak değerlendiriyorum ve hiç ciddiye almıyorum. Dediğim gibi her şeyden önce bu bir oyun ve oynayanlar da yazanlar da arkadaşlarınız, arkadaşlarımız. Kimsenin moralini düşürmeye gerek yok.