- Konular
- 69
- Beğeni sayısı
- 2,728
- PG Nakit
- 320
- RPG Karakteri
- Dirty Dom
Çok uzun zamandır görmediğimiz bi' yerde açıldı kameralar. İçerideki tozlar düşük piksellerin arasından bile ayırt edilebiliyordu. Dominik'in 2024 yılındaki Survivor Series maçına çıkmadan önce giydiği yelek halen duvarda asılı dururken, yandaki masada üstünde çürük bir elma olan PS5 ise fazlasıyla gözümüze çarpıyordu. Kim bilir ne zamandır orada öylece duruyordu bu ikili... Tabii odadaki rahatsız edicilik bundan ibaret değildi. Dominik'in eskimiş kanepeye yayıldığı ve bir şeyler mırıldandığını duyuyorduk... Kendi başına. Sanırım?
Dirty Dom: Sürprizler ha... Sürprizler. Öyle demiştim. Bad Blood'dan bir gün önce falan. Çok komik değil mi? Bu sürprizler gerçekten tüm beklentilerimizi değiştirebiliyormuş. Hem de çok hızlı bir şekilde. Çok-
Dom mırıldanmayı bırakıp sinirden gülmeye başlıyor.
Dirty Dom: Anlamıyorum- ANLAMIYORUM! NASIL? NASIL LAN NASIL?
Aniden bağırışları son buluyor ve titreyen sesi açığa çıkıyor.
Dirty Dom: Belki de sizin gibi siktir olup gitmeliydim buradan. Sizden üstün olduğumu düşünmek hataydı. En az sizin kadar aptalım ve en az sizin kadar buraya ait değilim. Bunu hak ettim- Hayır. Hayır... (ağlamaklı oluyor) hak etmedim. Bu kadarını hak etmedim.
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Dirty Dom