RPG sürprizler

jaques

clk
Konular
69
Beğeni sayısı
2,728
PG Nakit
320
RPG Karakteri
Dirty Dom
KqJzaZo.jpeg

Çok uzun zamandır görmediğimiz bi' yerde açıldı kameralar. İçerideki tozlar düşük piksellerin arasından bile ayırt edilebiliyordu. Dominik'in 2024 yılındaki Survivor Series maçına çıkmadan önce giydiği yelek halen duvarda asılı dururken, yandaki masada üstünde çürük bir elma olan PS5 ise fazlasıyla gözümüze çarpıyordu. Kim bilir ne zamandır orada öylece duruyordu bu ikili... Tabii odadaki rahatsız edicilik bundan ibaret değildi. Dominik'in eskimiş kanepeye yayıldığı ve bir şeyler mırıldandığını duyuyorduk... Kendi başına. Sanırım?

Dirty Dom: Sürprizler ha... Sürprizler. Öyle demiştim. Bad Blood'dan bir gün önce falan. Çok komik değil mi? Bu sürprizler gerçekten tüm beklentilerimizi değiştirebiliyormuş. Hem de çok hızlı bir şekilde. Çok-

Dom mırıldanmayı bırakıp sinirden gülmeye başlıyor.

Dirty Dom: Anlamıyorum- ANLAMIYORUM! NASIL? NASIL LAN NASIL?

SZK3cUZ.jpeg

Aniden bağırışları son buluyor ve titreyen sesi açığa çıkıyor.

Dirty Dom: Belki de sizin gibi siktir olup gitmeliydim buradan. Sizden üstün olduğumu düşünmek hataydı. En az sizin kadar aptalım ve en az sizin kadar buraya ait değilim. Bunu hak ettim- Hayır. Hayır... (ağlamaklı oluyor) hak etmedim. Bu kadarını hak etmedim.​

Oynadığınız Karakterin Adı
Dirty Dom

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
"Evet Dom, belki de gitmelisindir."

Ellerine başına götürmüş, boynu nerdeyse dizlerinin arasına kadar gelmiş olan Dom bunu duyduğu gibi kafasını donuk bakışlarıyla kaldırıyor.

r0jp0ij.png

Jack Perry: Gayet iyi duydun ahbap, sana belki de gitmen gerektiğini söyledim.

Kameralar çevrildiğinde kolu sargılı Perry'i görüyoruz. Söylemlerinde bir mecaz yok, belki de ilk kez bu kadar dürüst ve net bir bakış atıyor Dom'a.

Jack Perry: Ne yani, her ayağımız kaydığında tarihin tozlu sayfalarında bile yer edinmeyecek anılarımıza geri dönüp küf kokusunu içimize çekerek dertlenecek miyiz? Sana tek eksiğini söyleyeyim, quizas'ı açmamışsın. Tek ihtiya-

Dom aniden ayaklanıp ensesinden saçını çekiyor, Perry kolunun da acısının etkisiyle dizlerinin üzerine çöküyor. Dom Perry'nin yüzüne eğilip gözlerine iyice yaklaşıyor ama sinirden dudağını sıkmaktan başka bir şey yapmıyor.

Jack Perry: Yap hadi, (Dom daha da sert çekiyor) yapsana amcık! İnsan kanına çekmiyor mu nasılsa!

Dom kanepenin yanında uzandığı şişeyi tutuyor ve Perry'e VURUYOR- ama hayır, kafasının hemen üstünden Perry'nin arkasında olan duvara fırlatıyor. Perry'i bırakıyor ve kanepesine geri dönüyor.

cvzwi5h.png

Jack Perry: (Tek dizinin üstünde kolunu tutarak) Yav yarrağım, biz senle iki laflaşamayacak mıyız? Üstelik benim durum senden de sakat, mecaz yapmıyorum, sakatlandım işte amk. Neticede sana o çantayı bozduran kişi ben değil miyim? Senin iş çözülür, Don'la konuşuruz cash-in'i iptal ettiririz. Kafana taktığın şeye bak.

Dom Perry'nin söylediklerinin ciddi mi alay mı olduğunu anlayamıyor. "Beni kafaya mı alıyor, gerçekten yapabileceğini mi düşünüyor" ikilemi yaşarken Perry'nin çok da alaycı bir ifadesi gözükmüyor. Hatta, endişeli bile diyebiliriz.

Jack Perry: Asıl ayvayı yiyen benim. Bu ay içerisinde Zayn'le maça çıkmazsam kemeri benden alacaklarmış. Buna inanabiliyor musun? İki şampiyonluk potasında mücadele eden adama biraz olsun bile insiyatif tanımıyorlar. Şu kazanmayı hiç siklemediğin takım kemerlerinden bahsediyorum. Ama öyle olsun, senin pışpışçın yine ben olacağım esé. Şimdi gidiyorum ve o çantayı bozdurttuğum için çanta hakkını geri vermelerini isteyeceğim. Sen de şifalı bir yarrak bulsan iyi edersin çünkü bu sakatlığın başka bir dönüşü var gibi durmuyor.

@jaques

jaques

clk
Konular
69
Beğeni sayısı
2,728
PG Nakit
320
RPG Karakteri
Dirty Dom
hRgImzr.jpeg

Dirty Dom: Benimle taşak mı geçiyorsun?

Jack Perry "ne?" dercesine kaşını kaldırıyor. Dominik ise birden onun yakasına yapışıyor.

Dirty Dom: NEDEN BENİMLE TAŞAK GEÇİYORSUN JACK? HA NEDEN? BUNU BİLEREK Mİ YAPIYORSUN, CİDDEN MERAK EDİYORUM. ÇÜNKÜ SENİN AKSİNE BENİM SABRIM KALMADI. ŞU AN BENİM GÖZLERİMDEN KENDİNE BAKMANI İSTERDİM... NE KADAR SİNİR BOZUCU, RAHAT, GEVŞEK, LAKAYT BİR PİÇ KURUSU OLDUĞUNU ANLAMANI İSTERDİM. SAKATLIĞINI SİKEYİM. ANLIYOR MUSUN? SENİN İÇİN YAPMADIĞIM TEK ŞEY KENDİ KOLUMU SANA NAKLETMEK, BUNU MU İSTİYORSUN? YAPALIM AMINA KOYAYIM, ONU DA YAPALIM. EĞER BUNU DA YAPARSAK BİRAZ OLSUN EMPATİ YAPMAYI ÖĞRENECEK MİSİN? BU KÜÇÜMSEDİĞİN KÜFLÜ ODADA BENİ VAR ETMİŞ GERİZEKALI ORDUSUNUN MİNİMUMUNU YAPARAK İŞLERİN CİDDİYETİNİ YOK ETMEDEN YANIMDA OLMAYI DENEYEBİLİRSİN SEVGİLİ DOSTUM AMA HAYIR HAYIR HAYIR SEN BİR AVUÇ WEIRDO İLE KIYASLANAMAYACAK KADAR NİŞ BİR ADAMSIN DEĞİL Mİ? SİKEYİM SENİ DE SAKATLIĞINI DA.

Dom sinirden titriyor. Kendini koltuğa bırakıyor tekrardan.

Dirty Dom: O çantayı benim için bozdururken bunu hangi niyetle yaptığını bilemiyorum. Her şeyi boktan yapan şey, bunun cevabından emin olamıyor olmam...​

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
Perry Dom'un yüzüne yaklaşarak kendinden kaçmasına izin vermiyor.

ajoxu5t.png

Jack Perry: İşte bu kadar yakın. Aylardır. İçten içe bekledim Dom. O çanta ensemde patlayacak diye bekledim ve biliyor musun, seni suçlamazdım da. Beni de sakatlığımı da sik tabi iyi hoş da, aylardır yapmadığın bir şey için ne yapmamı bekliyordun? Seni benimle denk bir şampiyonluğa layık görmem mi sorun? Yoksa içten içe "yanlış hedef" diye düşünürken vardığın cevaplar mı? Erkeksin ya, hadi buyur.

Dirty Dom: Artık ne anlamı va-

Jack Perry: (Dom konuştuğu gibi konuşuyor, cümleler senkronize oluyor) "Artık ne anlamı var ki, çanta elden gitti" diyeceksin ve bunun nasıl bir çelişki olduğunu da, sözler ağzından çıktıktan sonra anlayacaksın. Yani, "daha önce Perry'den almalıydım" demek değil mi bu? Empatiden bahsettin değil mi? Sen bir çantayı kaybettin, bir title-shot, böylesi bir avantaj ellerinden kayıp gitti, böyle düşünüyorsun. Bense daha 30'uma bile görmeden kariyerimi düşünüyorum. Seni sikik empatist. Seni sikik. Bunca aydır senden ne istedim? Bunca aydır senin için ne yaptım? Kendi yapamadıkların yüzünden beni suçlayacaksan hava hoş ve evet, kolunu bana nakledebilseydin bunu gönül rahatlığıyla ALIRDIM. Çünkü senin aksine ben kazanabileceğim her koşulun peşinden koşarım. Sense çantanı kullanıp kullanmamak arasında bile tereddüt yaşayan, bunun tedirginliğini üstünden almama ve kendi gerzekliğinle kaybettiğin bu hakka rağmen beni suçluyorsun. Suçluyorsun çünkü ÜSTÜNDEN BİR YÜK KALKTI. İçinde tuttuğun, her köşeye sıkıştığında suçlamayı beklediğin o kişi tekrar meydanda. JD mi, Balor mı, Priest mi, Perry mi? İsimlerin bir önemi yok. Sen bana 2 geldiysen, ben sana 3 geldim. VE BUNU BİLİYORSUN, HAKSIZ OLDUĞUN İÇİN SİNİRLİSİN. Ve kaybetmekte bir sorun yok Dom, ama asıl düşünen benim, sürekli kaybetmen seni bir KAYBEDEN mi yaptı?

Dom'un mimikleri gevşeyip hak verircesine Perry'nin omzuna dokunuyor- ama hiç beklemediği bir anda PERRY'E YUMRUĞU GEÇİRİYOR!

oi30bzk.png

Jack Perry: Tepin istersen ama değişen bir şey yok. Kaybettiysen, kaybettin. Her önemli anda işleri eline yüzüne bulaştırıyorsan, kaybedensin. Ve evet Dom, insanların sabrı azalıyor. Aylardır beni şampiyon olarak görüyorlar ve tahammülleri kalmadı. Zayn'i görüyorsun, aylardır olacak gibi oluyor ama olmuyor, tahammülü kalmadı. Aylardır senin bir şeyler başarman için çabalıyorum ve kendi beceriksizliğinin hıncı benden çıkıyor ve evet Dom, benim de tahammülüm KALMADI. Sen niyet sorgulamalarınla devam edebilirsin amigo ama ben SONUÇLARLA ilgileniyorum ve tablo açık: BİZ TAKIMLAR ŞAMPİYONLARIYIZ, BRAY WYATT DA PGW ŞAMPİYONU. Bense kariyerinin gidişatı muallakta olan, hafta boyu doktordan MR sonucu bekleyecek çifte şampiyonum. Ve hayır Dom, bir kaybedenle empati yapmak istemiyorum ve bunun çözümü basit.

Perry Dom'a iyice yaklaşıyor ve işaret parmağıyla Dom'un göğsüne vuruyor.

Jack Perry: Sen bir KAZANANLA empati yapacaksın.

jaques

clk
Konular
69
Beğeni sayısı
2,728
PG Nakit
320
RPG Karakteri
Dirty Dom
DhTDUjJ.jpeg

Bir süre duraksıyor. Perry'e karşı tek bir kelime bile etmiyor. Birkaç saniye sonra ise kendi boynunu tutuyor ve Perry'e orayı gösteriyor... Hepimiz, Dominik'in güreş macerasını sonlandırabilecek güçteki bu sakatlığı ve bu sakatlığın mimarını çok yakından tanıyoruz.

e2A78n9.jpeg

Dirty Dom:
Kariyer bitirebilecek sakatlık ha? Çok iyi empati yapabiliyorum göt herif.

Şimdi seri bir şekilde kadrajdan çıkıyor. Kamera Jack Perry'e odaklanırken görüntü sonlanıyor.​

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi