RPG ben bu işin vicdanıyım.

anti-hero

let us fall.
Konular
27
Beğeni sayısı
988
PG Nakit
220
RPG Karakteri
Sami Zayn
23 mayıs
mayhem #19 backstage

Kameralar arka alanda açılıyor. Sessiz ve uzun koridorda gördüğümüz isim Sami Zayn! Sırtını duvara vermiş bir şekilde oturuyor. Gözlerinde hem öfke hem de çıkmış olduğu maçtan dolayı bir yorgunluk var.

pjro2lf.png

Sami Zayn: Bazen insanlar seni sadece kemerle tanımlar. Sanki o altın parçası her şeyi anlatıyor. Sanki başarı sadece ellerinde tuttuğun şeyle ölçülüyor. Ama ben... ben yıllardır bu işi sadece kazanmak için yapmadım. Ben buraya gelirken sırtımı yaslayabileceğim kimse yoktu. Ben, ışıkların uzağında çalıştım. Her düşüşte ayağa kalktım. Beni yok saydılar, hafife aldılar. Ama ben yine de devam ettim. Çünkü bu işi seviyordum. Çünkü bu iş benim evim gibiydi. Ve şimdi biri sahneye çıkıp gürültü yapıyor. Ama bu iş, sadece hızla yükselmek değil... Bu iş, dayanmakla ilgili. Her kayıpta geri dönmekle, her ihanetten sonra dik durmakla, her gün aynı tutkuyla ringe çıkmakla ilgili. Ama senin anlamadığın bir şey var Will. Ben sadece bir şampiyon değilim. Ben bu işin vicdanıyım. Ve vicdan kolay yıkılmaz. Vicdan, kalabalık sessizleştiğinde bile ayakta kalır. Çünkü ben bu kemeri kazanmak için değil, bu işi onurlandırmak için buradayım. Sen beni düşürdüğünü sanabilirsin. Ama gerçek şu ki, senin yükselişin... Benim gibi insanların direnişiyle sınanacak. Ve ben sınanmaya hazırım. Çünkü ben, sadece bugün için savaşmıyorum. Ben bu işi geçmişin yüküyle, bugünün baskısıyla ve geleceğin sorumluluğuyla yapıyorum. Her darbede, her zil sesinde, her boğuk tezahüratta bir anlam aradım. Ve bulduğum şey, sadece zafer değildi, karakterdi. Onur, sabır, inanç.

rxw797d.png

Sami Zayn: Kemer hâlâ benim belimde duruyor. Bu kemer senin anlamaya çalıştığın o basit ödül değil. Bu kemer, yıllardır çektiğim acının, gecelerce uyuyamadığım korkuların, arkadan bıçaklandığım anların simgesi. Sen sadece parlayıp geçmek istiyorsun ama benim hikayem kanla yazıldı. Her yara, her düşüş, her ihaneti unutmadım. Sen benimle yüzleşmeden önce, ben çoktan savaşıyordum. (kafasını eğiyor) Bu, Ospreay’in ya da Jeff’in alarak sıradan bir Grand Slam’i tamamlamasından çok daha derin. Onlar sadece kemeri topluyor, bir başarı hanesine yazdırıyor olabilir. Ama benim için bu kemer, hayatımdaki tüm acıları, mücadeleleri, kayıpları ve geri dönüşleri temsil ediyor. Bu kemer, kolay elde edilen bir madalya değil. Bu, savaşılmış, kaybedilmiş, yeniden kazanılmış bir zaferin simgesi. Ve sen, o parıltılı anın içine dalıp her şeyi kolay sanıyorsun. Ama ben seni buraya getiren yolun ne olduğunu biliyorum. Sen şovunu yaparken, ben hayatımın en karanlık anlarında bu kemeri korumak için savaştım. Ve o yüzden bu kemer benimdir. Ve sen, benim hikayemin yanına bile yaklaşamazsın. Senin göremediğin şey, bu işin arkasında yatan gerçekler. Sen sadece parıldayan ışıkları, şovun cazibesini görüyorsun. Ama benim hikayem farklı. Ben, herkesin görmediği o karanlık saatlerde savaştım. Kendi korkularımla, yalnızlığımın içinde boğuştum. Düşerken, kalkmayı öğrendim. Arkadaş sandıklarım tarafından sırtımdan bıçaklandım, ama bu beni yıkmadı, daha da güçlendirdi. Çünkü bu iş sadece zaferlerle değil, kayıplarla, ihanete rağmen ayağa kalkmakla ilgili. Sen belki sadece kısa bir an parlamak istiyorsun ama ben yıllardır bu acıyı taşıyorum. Her yara, her yıkım, her ihanet beni ben yaptı. Sen bu oyunun kolay tarafındasın, ama ben hayatın gerçek yüzüyle, acısıyla, karanlığıyla savaştım. Ve bunu unutma; bu sahne ışıkları söndüğünde, gerçek mücadele başlar. Ve ben, o gerçek mücadelede dimdik ayaktayım.

gk6hcvq.png

Sami Zayn: Seni dinlerken, o ışıkların altında parlayan yüzünü görüyorum. Ama o yüzün ardında ne var? Kaç kişi o sahnenin arkasında aynı acıyı çektiğini biliyor? Kaç kişi senin anlık zaferinin bedelini benim gibi ödedi? Bu işin gerçek bedeli, gözyaşlarında, yalnız gecelerde, kimsenin bilmediği savaşlarda saklı. Ve ben o bedeli ödemekten hiç geri durmadım. Sen sadece sahnenin tozunu yutuyorsun, ben ise bu savaşın her anında, her saniyesinde nefes aldım, direndim. Ve sana sözüm var; bu mücadele bitmedi. Sen belki bir anlığına parlayabilirsin ama ben kalıcı olanım. Çünkü bu iş sadece bir maç değil, bu iş ruhunun savaşı. Her gece uyandığımda, kaybettiğim bir parçayı tekrar bulmak için savaştım. Her hayal kırıklığında, içimdeki o yangını söndürmemek için direndim. Çünkü bu iş, sadece ringde olmak değil, hayatın en zor anlarında bile vazgeçmemekle ilgili. Senin için bu sadece bir yarış, bir gösteri olabilir ama benim için her anı hayatımın anlamını oluşturuyor. O yüzden burada, bu karanlık koridorda dururken, sadece kemer değil; yüreğimde taşıdığım inanç, sabır ve direnişle buradayım. Ve bunu sana hissettireceğim. Çünkü gerçek zafer, sadece elinde tuttuğun şeyle değil, o şeye ulaşmak için döktüğün kandan, çektiğin acıdan, gösterdiğin karakterden ölçülür. Ve ben o sınavdan geçtim. Seninle hesaplaşmam sadece ringle bitmeyecek. Bu işin gerçek yüzünü, bu işin ne olduğunu sana göstereceğim. Ben sadece bir şampiyon değilim. Ben, bu işin vicdanıyım. Ve vicdan kolay kolay teslim olmaz. Kolayca satılmaz, kolayca yıkılmaz. Sen benimle sadece kemer için değil, geçmişimdeki ihanete, gerçek acılara ve kırılmış hayallere de savaşmaya çalışıyorsun. Ama bil ki, ben buradayım ve bu vicdanı çiğnetmem.

Sami Zayn'in son cümlesiyle birlikte kameralar yavaşça kapanıyor.

Oynadığınız Karakterin Adı
Sami Zayn
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi