RPG Toplumu Uyutma Aracı

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
429
Beğeni sayısı
2,230
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG

Beast! Ancient Evil Deity of Affliction!

n6syqgw.jpg

Rumble şöleni yaklaştıkça insanlar değişiyor. Savaş kapıyı çaldığında uluslar değişir, insanlar değişir, doğa değişir. Rumble gecesinde yaşanacak olan kaosu hayal edebiliyorum. Etrafta binlerce meraklı göz o ringin içinde yaşanacak olan savaşı bekliyor olacak. Dünya yeniden şekillenecek. Yüzyıllar boyunca uyuttuğunuz bu evreni yeniden şekillendireceğim. Kara Kitap bu hikayenin sonunu biliyor. Zavallı faniler sizler için güzel süprizlerim olacak. Hepiniz bana karşı bir savaşa çıkacağınızı biliyorsunuz. Tanrınıza dua etmeye başladınız bile! Zor anlarda hatırladığınız tanrınız. Sizi sahte vaatler ile kandıran diktatörlerin arkasına saklandığı tanrınız. Dünya alevler içinde yanarken onlar şöminenin önünde içkisini yudumlar. Sizler ise hiç tanımayacağınız lideriniz için can verirsiniz (Dark STG gülüyor). Güdülmeyi bekleyen bir avuç koyun. Tarih boyunca siz insanlar bir rehber aradınız. Kendi yolunu çizmekten korkan aciz varlıklar olarak diğerlerini hor gördünüz. Sizi özel kılan neydi? Kendi yarattığınız iç dünyanın kahramanı, evrenler içinde küçük bir kum tanesi. Dünya dönmeye devam ediyor, zaman ilerliyor. İlerlemeyen tek şey siz fanilerin zihinleri. Bundan 125 yıl önce hangi noktada iseniz 2025 yılında da aynı noktadasınız. Evleriniz değişti. Şatafat içinde yaşıyorsunuz ama o evin içinde yaşayan mentaliteler birbirinden farksız. Karşıma çıkıp gevşek gevşek sırıtabiliyorsunuz. Haddini bilmeyen bu yeni çağın gençleri yolunu çoktan kaybetmiş. Size empoze edilen hastalıklı fikirleri körü körüne takip ediyorsunuz. Kendi düşüncesi olmayan, bir koyun gibi önündekini takip eden işe yaramaz varlıklarsınız. Kara Kitap sizin sonunuzu çoktan belirledi. Rumble gecesi modern çağ dediğiniz bu çağ sona erecek ve evreni karanlıkla yeniden şekillendireceğim. Tepeye diktiğiniz o tahta çıktığım vakit gururla arkama döneceğim ve geride bıraktığım bedenlere bakıp güleceğim. Bir avuç işe yaramaz faninin hikayesini bitirmiş olacağım. Dünya yerinde durmuyor faniler. Zamanı durduramıyor, geleceği değiştiremiyorsunuz. Size gönderilen birçok uyarıyı görmezden geldiniz. Kendi yolunuzu çizmek yerine sahte vaatleri dinlediniz. 2025 yılına geldiğimizde dünyanızı mahvetmiş durumdasınız. Teknoloji geliştirdiniz, zihninizi sahte tanrılara bağladınız. Süslü evler yaptınız, dış dünyadan bağımsız yetiştiniz. Faniler... Siz faniler tarih boyunca kendinizi hiç var olmamış bir tasma ile bağladınız. Artık yeter! Karanlık Çağ yükseliyor. Dünya benim ellerimde yeniden yükselecek. Bir kez daha bu dünyanın tepesinde olacağım. Kara Kitap hazır. Dark STG hazır!

m6c24ch.jpg

Artık çok geç. Gidin ve dua edin. Son kez büyüklerinize yalvarın, çırpının. Geri alınamaz zaman döngüsünün kaybedenleri bir kez daha siz oldunuz. Roman Reigns adındaki bir soytarıya kaybetmiş olabilirim. Çektiği acılardan çok küçük bir pay edinebildim kendime. Payback gecesi bunun intikamını alacağım. Önüme çıkan her kim olursa onu parçalayacağım. Onu Rumble gecesine çıkamayacak hale getireceğim. Dark STG en kana susamış haliyle o gece karşınızda olacak. Rumble öncesi daha da kusursuz bir güç gösterisi yapmalıyım. Kara Kitap'ın bana aktaracağı güç yetersiz. Daha fazlasını, daha acı bir halde istiyorum. Ayağıma kapanan faninin yalvarmasını dinlemek istiyorum. Rumble gecesi savaş meydanında tepede olan adam olmalıyım. Eğer olur da karşıma çıkma cesareti sergilerlerse Omar, Bray Wyatt ve Roman Reigns ile kapatılacak birer hesabım var. Kara Kitap en çok da sizi istiyor zavallı faniler. Omar'ı alana yanında Ali de geliyor. Tek başına bir fikri olmayan topluluğun basit üyeleri. Onları birer böcek gibi ezeceğim Ayaklarımın altında onlara Kara Kitap'a saygı göstermeleri için eziyet edeceğim. İkinizle işim bittiğinizde sıra soytarı krallarınıza gelecek. Gelelim sana Bray. Bu gece ilk adam olma korkunu gözlerinde gördüm. Zavallıca savaştın. İlk adam olup daha fazla savaşçıyı indirmek varken aksi için savaştın. Anlaşılan o ki seninle o gece yüzleşeceğim. Bu gece yaptıklarının hesabını soracağım. Bir korkak gibi son saniyeye kadar ilk adam olmamaya çabaladın. Savaş meydanından kaçmak sana yakıştı mı Bray? Çık ve kazandığın zaferi Rumble gecesine kadar anlat çünkü Royal Rumble sonrası tıpkı diğerleri gibi Kara Kitap'ın yemi olacaksın. Roman, Roman... Seni sona sakladım. Beni alt edebilen tek adam. İlk ve son kez. Şanslı galibiyetinden ötürü seni kutlarım. Bu galibiyetinden ötürü seni ve dünyayı ödüllendireceğim. Soyunu yok edeceğim. Acının her türlüsü ile tanışacaksın. Kara Kitap ne seninle ne de Enzo ile ilgilenmiyor. Sen sadece bir acı aracısın. Dark STG için bir yem olup gideceksin. Seni tarihten sildikten sonra uzun uzun kutlama yapmayacağım. Birkaç saniye içerisinde yeni kurban arayacağım. Hiç durmak bilmeyen bir yolculuğun bir durağı olacaksın sadece. Diğer kulları kandırabilirsin fakat karşında beyni yıkanmış bir fani olmayacak. O parmağını kırıp Kara Kitap'a el bastıracağım. Dünyan kararırken şirket artık sana veda edecek. Kuzun Enzo arkandan ağlarken onun da suratını dağıtacağım. PGW için değişim, dünyanız için karanlığa gömülme vakti geliyor. Gidin ve dua edin faniler. Büyüklerinizden yardım dilenin ve karşıma dikilin. Sizi bir piyon gibi önüme yollasınlar. Rumble'da çok eğleneceğiz fakat önce Payback! Karanlığın gelişini hissedebiliyor musunuz?

sp5rbd8.jpg

Kameralar Dark STG'nin kahkahaları eşliğinde kapanıyor.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi