Bunlardan sanırım herkes tarafından sevilmediğini söyleyebiliriz.
Gördüğümüz üzere buradan da 18 Aralık şovunun en düşük reytingini yine kendisinin sağladığını görüyoruz. Bu sadece bu şov için geçerli değil. İstediğin haftaca bakabilirsin dostum ama sonuç aynı. Açılışa koyduklarında en zayıf açılışlarını yapıyorlar. Saat 9'a koyduklarında insanlar kanalı değiştiriyor. Moxley'in artıya gittiği tek zaman overtime yüzünden ki o da ondan sonra kanalın yayınlayacağı şeyi izlemek isteyen seyirci yüzünden.
Gelelim benim alkolle olan kendi savaşıma. Ben kendi hayatımda Straight Edge olarak yaşayan birisiyim ve bu konu benim için hassas (ki bunun Punk fanı olmamdan değil, bayağı travmatik bir şey) bir nokta. Ben kendisini alkolik hale getirecek birisine saygı falan duyamıyorum, hatta dünya üzerinde en nefret ettiğim şey olabilir. Alkolik durumunu kabul edip yardım almış, ne kadar da iyi bir davranış olmuyor benim için. Bir insanın bu hale düşmesi acınası. Bunu televizyonda milyonların önünde birinin yaşaması daha da acınası. İstediği acıları çekmiş olsun, bir bağımlılığa kapılacak bir bahane değil.
Deathmatch konusunda, bu benim kişisel zevkim diyelim geçelim.
2014'de Kofi vs. Ambrose US Title maçında Ambrose yüksek sesli bir şekilde birkaç kere küfür ettiği için WWE, planlarının dışında bir anda kemeri çabucak ondan çekti ve arka alanda kendisine dair güvensizlik oluştu. Bundan ötürü de kendisinin booklanması genelde Roman ve Seth'in aksine daha kötü oldu. Kaynakları vardı bunların da bulursam atarım.
Bunu sevenine laf edemem ama reytingleri etkiliyor ve bu iyi yönde bir etki değil. Bilmiyorum belki benim için istatistikler biraz fazla önemli ama öyle. Bu adamın kendi kafasından uydurduğu "strong style" falan tamamen zırvalık ve büyük bir reyting düşürücü. Uzun süredir böyle. Son 20 Dynamite şovuna bakarsak, 19'unda Moxley reyting kaybettiriyor bu yüzden.