Jon Moxley Karrion Kross'a Aracı Olmuş

RebornByUnpredictable

PG.com Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
20
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
İkinizde de katılıp katılmadığım noktalar var. AEW'yu en çok takip ettiğim dönemde bile Mox'un maçlarını atlıyordum. Canlı izliyorsam maç yerine başka bir şeyle uğraşıyordum. Buna rağmen sektördeki en harbi adamlardan birisi bence. Podcastlerini açıp düzenli takip etmiyorum ama şu sözleri bile açık sözlü birisi olduğunu gösteriyor. Bağımlılık gibi sorunları halkla paylaşıp yardım istemek aşırı zor ve billurlu bir hareket. Bunun eksi sayılmasını anlamadım. Eğer sarhoş şova gelseydi veya defalarca kez yendiğini söyleyip yeniden aynı haltları yeseydi ben de dibine kadar eleştirirdim o zaman.
Bana katılmadığın noktayı anlamadım

Huma

huma
Konular
46
Beğeni sayısı
200
PG Nakit
200
Bana katılmadığın noktayı anlamadım
Küfür sorunu kısmına katılmıyorum, belirtmeyi unutmuşum. Yıllık milyon dolar aldığın bir sektörde çalışıyorsan diline hakim olman lazım. Özel hayatında elbette küfür edebilirsin ama burası sonuçta eğlence sektörü. Özellikle de ana adam kalibresindeysen bir şey demeden önce 2 kez düşünmelisin.

RebornByUnpredictable

PG.com Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
20
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Küfür sorunu kısmına katılmıyorum, belirtmeyi unutmuşum. Yıllık milyon dolar aldığın bir sektörde çalışıyorsan diline hakim olman lazım. Özel hayatında elbette küfür edebilirsin ama burası sonuçta eğlence sektörü. Özellikle de ana adam kalibresindeysen bir şey demeden önce 2 kez düşünmelisin.
Bu arada arkadaşın söylediği konuyu araştırmaya çalıştım da hiçbir haber vb. şey görmedim, fanı olmama rağmen ilk kez duyuyorum WWE'den küfür ettiği için ceza aldığını.

Sikiru

Foreverglade
Konular
62
Beğeni sayısı
1,128
PG Nakit
340
RPG Karakteri
"Scapegoat" Jack Perry
Ancak ne zaman bu kendince "badass" deathmatch çöplüğüne kapıldı, o zamandan sonra benim için bazı şeylerin aydınlanması oldum.

Dayı iyi hoş da Mox'u Mox yapan şey bu garabet zaten. Sevenin neden sevdiğinin, sevmeyenin neden sevmeyeceğinin çok net çizgileri olan bir adam. Son NJ run'ındaki sıçıp batırışı hepimiz izledik, Ishii ve Suzuki'yle iyi maçlar çıkardı diye strong style caliber de olmadı ne yazık ki.

RebornByUnpredictable

PG.com Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
20
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Dayı iyi hoş da Mox'u Mox yapan şey bu garabet zaten. Sevenin neden sevdiğinin, sevmeyenin neden sevmeyeceğinin çok net çizgileri olan bir adam. Son NJ run'ındaki sıçıp batırışı hepimiz izledik, Ishii ve Suzuki'yle iyi maçlar çıkardı diye strong style caliber de olmadı ne yazık ki.
Ben bu yoruma katılmıyorum, bu adam sabit bir stilde güreşen biri değil ki, teknik maçları da oluyor, deathmatchları da, Punk ile maçıyla, Page ile maçı arasında dağlar kadar fark var, her şeyi deneyen bir adam ring içinde.

Netuno

The Last World Beater
Konular
224
Beğeni sayısı
2,204
PG Nakit
1,095
RPG Karakteri
Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Söylediğin hiçbir şey onu karaktersiz yapmıyor. Randy Orton gibi bir efsane bile sırf WWE'den daha fazla para kazanabilmek için sözleşmesi bittiği dönem Elite yazan bir yerin önünde foto paylaştı, bir insanın küfürbaz olması onu zaten hiç kötü biri yapmıyor zaten bunu yazman bile saçma. Alkol bağımlılığını kabul etmesi bile büyük takdir edilesi olayken bunu kötü bir şeymiş gibi söylemen komedi, bunun duyurulmasını zaten kendi istedi adam bağımlı olduğunu kabul edip yardım alıyor, bundan doğru ne olabilir. Son söylediğin ise işte kopardı, ben bir tarafımdan sallamıyorum bu adam bulunduğu her şov en çok izlenmeleri alan isimlerin başında, herhangi bir yerden araştırabilirsin de bunu, sana hitap etmiyor olması kimseye hitap etmediği anlamına gelmez. 20 yıldır bu sektörde bu adam Punk dışında kavgayı bırak sorun yaşadığı adam bile yok, onunla çalışan herkes karakterini övüyor, adam çoğu güreşçi gibi sosyal medya bağımlısı desen değil, aile ilişkileri kötü desen değil, Kross başta olmak üzere, Nick Gage vb. birçok isme yardımları dokunmuş bir isim. Tekrar diyorum bu adam bu sektörde ki en doğru adamlardan biri, doğru adam sayabileceğin hemen hemen her ismin vukatları var ama bu adamın Punk ile mevzusu dışında 20 yıldır hiçbir olayı yok, herkes tarafından çok seviliyor.

Bunlardan sanırım herkes tarafından sevilmediğini söyleyebiliriz.

dynamite_table_2024-12-18_4kIiSKG3EHJK_TDHCcNyX1ze1C.jpg

Gördüğümüz üzere buradan da 18 Aralık şovunun en düşük reytingini yine kendisinin sağladığını görüyoruz. Bu sadece bu şov için geçerli değil. İstediğin haftaca bakabilirsin dostum ama sonuç aynı. Açılışa koyduklarında en zayıf açılışlarını yapıyorlar. Saat 9'a koyduklarında insanlar kanalı değiştiriyor. Moxley'in artıya gittiği tek zaman overtime yüzünden ki o da ondan sonra kanalın yayınlayacağı şeyi izlemek isteyen seyirci yüzünden.

Gelelim benim alkolle olan kendi savaşıma. Ben kendi hayatımda Straight Edge olarak yaşayan birisiyim ve bu konu benim için hassas (ki bunun Punk fanı olmamdan değil, bayağı travmatik bir şey) bir nokta. Ben kendisini alkolik hale getirecek birisine saygı falan duyamıyorum, hatta dünya üzerinde en nefret ettiğim şey olabilir. Alkolik durumunu kabul edip yardım almış, ne kadar da iyi bir davranış olmuyor benim için. Bir insanın bu hale düşmesi acınası. Bunu televizyonda milyonların önünde birinin yaşaması daha da acınası. İstediği acıları çekmiş olsun, bir bağımlılığa kapılacak bir bahane değil.

Deathmatch konusunda, bu benim kişisel zevkim diyelim geçelim.
Bu arada arkadaşın söylediği konuyu araştırmaya çalıştım da hiçbir haber vb. şey görmedim, fanı olmama rağmen ilk kez duyuyorum WWE'den küfür ettiği için ceza aldığını.
2014'de Kofi vs. Ambrose US Title maçında Ambrose yüksek sesli bir şekilde birkaç kere küfür ettiği için WWE, planlarının dışında bir anda kemeri çabucak ondan çekti ve arka alanda kendisine dair güvensizlik oluştu. Bundan ötürü de kendisinin booklanması genelde Roman ve Seth'in aksine daha kötü oldu. Kaynakları vardı bunların da bulursam atarım.
Bunu sevenine laf edemem ama reytingleri etkiliyor ve bu iyi yönde bir etki değil. Bilmiyorum belki benim için istatistikler biraz fazla önemli ama öyle. Bu adamın kendi kafasından uydurduğu "strong style" falan tamamen zırvalık ve büyük bir reyting düşürücü. Uzun süredir böyle. Son 20 Dynamite şovuna bakarsak, 19'unda Moxley reyting kaybettiriyor bu yüzden.

Sikiru

Foreverglade
Konular
62
Beğeni sayısı
1,128
PG Nakit
340
RPG Karakteri
"Scapegoat" Jack Perry
Ben bu yoruma katılmıyorum, bu adam sabit bir stilde güreşen biri değil ki, teknik maçları da oluyor, deathmatchları da, Punk ile maçıyla, Page ile maçı arasında dağlar kadar fark var, her şeyi deneyen bir adam ring içinde.

Çeşitlilik sağlamıyor veya tek-tip demiyorum, Mox'u Mox yapan şey bu. Zaten olduğu gibi bir adam olarak kalsaydı ne WWE'ye adapte olup yıllarını geçirebilirdi, ne de Japonya'da Hebikü kazanırdı. Mox'tan bunları çıkarsan yine bildiğin Mox kalır ama Mox'tan deathmatchi alırsan Mox da yok, as mevkisi ve oynayabildiği mevkiler gibi bir ayrım.

Bunu sevenine laf edemem ama reytingleri etkiliyor ve bu iyi yönde bir etki değil. Bilmiyorum belki benim için istatistikler biraz fazla önemli ama öyle. Bu adamın kendi kafasından uydurduğu "strong style" falan tamamen zırvalık ve büyük bir reyting düşürücü. Uzun süredir böyle. Son 20 Dynamite şovuna bakarsak, 19'unda Moxley reyting kaybettiriyor bu yüzden.

Mox benim favorilerimden biri-ydi ve son 1 yılı benim için de dipte. Demek istediğim şey Mox'u Mox yapan temelin deathmatch olması, yoksa atış serbest.

RebornByUnpredictable

PG.com Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
20
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley

Bunlardan sanırım herkes tarafından sevilmediğini söyleyebiliriz.

dynamite_table_2024-12-18_4kIiSKG3EHJK_TDHCcNyX1ze1C.jpg

Gördüğümüz üzere buradan da 18 Aralık şovunun en düşük reytingini yine kendisinin sağladığını görüyoruz. Bu sadece bu şov için geçerli değil. İstediğin haftaca bakabilirsin dostum ama sonuç aynı. Açılışa koyduklarında en zayıf açılışlarını yapıyorlar. Saat 9'a koyduklarında insanlar kanalı değiştiriyor. Moxley'in artıya gittiği tek zaman overtime yüzünden ki o da ondan sonra kanalın yayınlayacağı şeyi izlemek isteyen seyirci yüzünden.

Gelelim benim alkolle olan kendi savaşıma. Ben kendi hayatımda Straight Edge olarak yaşayan birisiyim ve bu konu benim için hassas (ki bunun Punk fanı olmamdan değil, bayağı travmatik bir şey) bir nokta. Ben kendisini alkolik hale getirecek birisine saygı falan duyamıyorum, hatta dünya üzerinde en nefret ettiğim şey olabilir. Alkolik durumunu kabul edip yardım almış, ne kadar da iyi bir davranış olmuyor benim için. Bir insanın bu hale düşmesi acınası. Bunu televizyonda milyonların önünde birinin yaşaması daha da acınası. İstediği acıları çekmiş olsun, bir bağımlılığa kapılacak bir bahane değil.

Deathmatch konusunda, bu benim kişisel zevkim diyelim geçelim.

2014'de Kofi vs. Ambrose US Title maçında Ambrose yüksek sesli bir şekilde birkaç kere küfür ettiği için WWE, planlarının dışında bir anda kemeri çabucak ondan çekti ve arka alanda kendisine dair güvensizlik oluştu. Bundan ötürü de kendisinin booklanması genelde Roman ve Seth'in aksine daha kötü oldu. Kaynakları vardı bunların da bulursam atarım.

Podcast mevzusunu hatırlıyorum kişisel bir soru sorulmuştu annesiyle alakalı o da garip cevaplar vermişti ve o dönem tepki çekmişti çok iyi hatırlıyorum, Heyman'ın videosu ise tamamen kayfabe diliyle konuşmuş Heyman klasik yaptığı bir şey bu. Alkole ben de karşıyım içmem, sevmem, bağımlı insanlar bağımlı olduğunu kabul etmezler asla, bu adam ise kabul edip yardım almak istiyor ve bunun duyurulmasını da istiyor ve bir daha da alkol içmiyor, temize çıkıyor. Reyting mevzusu ise hep o tarz ilerliyor, açılış ve main event şovun en çok izlenen anları ama genel olarak main eventlerde düşüş oluyor, bu Mox'luk bir konu değil, bana koca 1 yılın reyting raporunu gösterip Mox her zaman izlenmeleri yere düşürüyor gibi kaynak gösterirsen inanırım onun dışında söylediğimin arkasındayım, bu adam şirkette ki en çok reyting çeken isimlerden biri.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: