RPG Evlatla Aile Saadeti pt.1

Konular
270
Beğeni sayısı
1,655
PG Nakit
1,180
Favori Güreşçi
Becky Lynch
RPG Karakteri
Alexander Hammerstone
Kameralarımız açılıyor Mark Henry ve yanında 16 yaşındaki oğlu Jacob'ı görüyoruz. İkili tabureye oturmuş kokoreç gömüyor. Jacob kameraları fark edip babasına takılıyor.

image28653.jpg

Jacob: Babamın kafasını az önce tıraş ettim, kafası aynı yar**ğıma benzedi. Haha...

Mark: Lan Yakup iki kamera görünce şebekliğin lüzumu yok oğlum, s*ktirtme belanı!

Jacob: Baba takılıyorum ya. Chill man, chill...

Henry, tabureden doğrulup köşeden ayran almaya giderken içinden söyleniyor... *takılıyomuş... ben de o gün s*kime prezo taksaydım keşke...*

Lan Yakup, şu parayı al da bu haftasonu bir mesaneyi kusturmaya git diyorum. Hem benim biraz işlerim var. Halledeyim de gelince konuştuğumuz şey için neler yapabiliriz bakarız... Sen şimdi şu anahtarı al eve geç ben de bi yarım saate gelirim.

Jacob parayı göt cebine koyuyor ve suratına aptal bir sırıtış takınıp köşeden yavaşça uzuyor...

Of... Aklınız varsa evlenmeyin a*ına koyayım ya. Hadi evlendiniz bu boku yemeyin oğlum... Hangi baba oğluna yaşın geldi artık, al şu parayı esc'ye git der anasını satayım. Olmuyo' işte benden, olmuyo! Neyse 2 çocuklu dul Kendall aramış la beni 13 dakika önce. Şu hatuna acil geri dönmem lazım... Sen de tamam baba, biraz uzaklaş gözünü seveyim ya...

Kameraman Henry'nin bu sözü üzerine kamerayı etrafta gezdiriyor ve bu görüntülerin ardından kameralar kapanıyor.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi