Profesyonel Güreş | WWE Türkiye Forum


Uncle Junior
Uncle Junior
Baba şu an Demirbay kotarıyor 8 bölgesini, Mertens de bu sezon harika gidiyor. Asıl eksiğimiz sağ bek bence, Ziyech'in arkasına Boey gibi tempolu birini almalıyız git gel yapacak, savunması kuvvetli.

Avrupa'dan elenmemizin en büyük sebebi bekimizin olmamasıydı.

Ama katılıyorum Mertens'in ve Demirbay'ın önüne biri alınmalı. Mertens seneye benchte son 30 dk takım abisi olarak yine katkı verir. Demirbay dalgalı biraz ama kotardı orayı.
C
Cigaretta
Lig için bence de Demirbay Mertens yeterli kanka ama CL'de sırıttılar ya. Mertens babanın kondisyon pek kaldırmadı ağır maçları. Hatta CK için bir tane de sol bek lazım sanki.
Uncle Junior
Uncle Junior
Yok yok kesinlikle doğru diyon bence de zaten bu bölgelere takviye lazım. Hatta dediğin gibi sol bek'e de lazım. Şu anlık lig için yeterli ama CL hedefimiz varsa kesin lazım.

CL'de sırıtma meselesi ise sadece Demirbay ve Mertens değil(ki Mertens Manu maçını kurtardı bence) tüm takım için geçerliydi bence. Güzel maçlar oynadık ama nefesimiz yetmedi CL'ye. Hem oyun olarak hem oyuncu olarak CL bize çok ağır geldi çok net.
C
Cigaretta
Evet bi düşündüm de CL'de ayakta kalan adamımız Boey dışında yoktu heralde ya. En güçlü yerimiz savunmayken Prag+CL 8 maçta 19 gol yedik. Seneye de CL'de başarı çok yakın bi hedef değil sanki kanka.
Uncle Junior
Uncle Junior
En son CL'de 2014 yılında Sneijder'ın son dakika golüyle gruptan çıktık. Yani bir Türk takımı için son 16 yapmak bile çok çok ekstra bir şey. Bu kadro da çok karakterli ve güçlü ama lig için. 2012/2013 kadrosu Avrupası da olduğu için her zaman daha özel benim için.

Okan son 10 maçtır set oyununu da iyi çözdü, kapalı savunmaları aşabiliyor artık. Bence seneye çok daha iyi olacağız bi ahrazlık edip play offlarda vermezsek.
C
Cigaretta
Bizim 3. torbada olma durumumuz varmış sanırım. Kura çok belirleyici olacak. Fakat bizim yıldızların geç form tutma durumu da oluyor o durum nolur bilmiyorum. Okan'dan artık Avrupa'da bi varlık göstermesini de bekleriz ya seneye.
Uncle Junior
Uncle Junior
Bayern maçlarında takımın kazmalığı tutmasa yenebilir en kötü puan alabilirdik. Kopenhag maçları çok kötüydü Samiyendeki maçın ilk 20 dksı hariç. Manu'da bir şekilde sonuç aldık.

Bu yeni sistemde bir alt turnuvaya düşme olmadığından Türk takımları için Avrupa'da başarı çok daha zor artık. Daha fazla maç oynayacaksın bir de.

Valla ben de Avrupa'da başarı istiyom ama Türk takımları çok nadir CL'de başarılı işler yapabiliyor. Son 15 seneyi düşün, Beşiktaş'ın namağlup çıkışı, Galatasaray'ın çeyrek finali dışında dişe dokunur bir performans yok. El oğlu acımıyor Sinan Engin'in dediği gibi.
C
Cigaretta
Dediğin gibi bu yeni sistem bizim başarı ihtimalimizi daha da düşürecek. 2014te Juve'yi kaotik bi şekilde yenip çıkabilmiştik mesela, maç sayısı arttıkça bunların yaşanma ihtimali de düşecek. Kopenhag gibi takımları sorunsuz yenebildiğin kadar başarı ihtimalin olacak. 2000 GS ve 2018 BJK dışında ortalama Avrupa takımlarına rahat üstünlük kuran bir takım hatırlamıyorum ben.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: