Profesyonel Güreş | WWE Türkiye Forum


Uncle Junior
  • Alev
Tepkiler: Kara
Kara
Kara
Yeni bir GOAT doğuyor.
Uncle Junior
Uncle Junior
GOAT'ın gole canlı kalamadık, Nellson'un hatalardan sonra sinirlenip kapadık maçı. Açıp K-Pop klipleri izledik, en azından gözümüz gönlümüz şenlendi. 👍
  • İmza
Tepkiler: Kara
Kara
Kara
Golü yiyince salan klasik Galatasaray görünce bende kapattım ikinci golden sonra. Gol bildirimini görünce küfür ederek gittim içeriye. Attığımız gole sinirlenerek ilk yaşadım.
Uncle Junior
Uncle Junior
Nellson'a ne oldu böyle aga ak ya kaya gibi stoperdi geçen sene. Bi triplere girdi sonra, saldı kendini. Hata yapılacak maç mı ak.

Şaka maka hakem katliamıyla gelen Bayern mağlubiyeti de gördü bu gözler.
Kara
Kara
Nelson'a yorumum yok. Ben Kimmich'e sövüyorum hala. İpne cins cins orta kesiyor. Bireysel yeteneği durdurma yolu yok.
Uncle Junior
Uncle Junior
İki maçta da aslanlar gibi oynayıp dibine kadar zorladık; son dakikalarda verdik maçı. Ekşi'deki fenevli gerizekalılar istediği kadar ağlayabilir diyelim.
Kara
Kara
Baba sallama ya dalga geçenleri. Galatasaray gruptan en kötü üçüncü çıkacak, ligi kazanacak. Sene sonu mevzular hakemlere, erden başkana falan filan bağlanıp ağıtlar yakılacak, ağlanacak. Kısır döngü bu işler. Final kaçınılmaz.
Uncle Junior
Uncle Junior
Yok ya sallamıyorum zavallılar ne sallıcam.

Ligi bu sene de alırsak 10/10 olur. Ama fener de aşırı iyi bu sene. Feci uyumlu kadroları var. Bizim transferler Davinson dışı patladı gibi. Ocak'a doğru ritim kazanırlarsa belki.
Kara
Kara
Zaha dahada iyiye gider. Ziyech'in adam olması %50 - %50. Ndombele zaten bu gidişle en büyük transfer facialarindan biri olacak. Angelino'da çok kötü transfer. Çok kritik bir sol bek transferi ve 8 numara lazım.
Uncle Junior
Uncle Junior
Torreiranın partneri olarak Kaan fena iş yapmıyo ama net bir 8 lazım. Angelino bu maç iyiydi ama berbat genel olarak. Savunmacı bek lazım.

Zaha çok yetenekli %60'ını bile verse maç çözer. Açıklaması vardı antrenman kampı yemedim, sakatlıktan çıktım zaman verin diye.

Ziyech dediğin gibi 50 50.

Fenerin tüm hamleleri tuttu. O yüzden bu sene şeytanın bacağını kırabilirler.
Kara
Kara
Topla orta sahadan çıkacak, adam eksiltecek bir 8 numara eksikliği daha ne kadar göze batacak bilmiyorum. Şu maç Gedson olsa Torreira'nın yanında çok daha fazla atağımız olurdu.
Uncle Junior
Uncle Junior


Gecen güzel olsun GOAT.
  • Alev
Tepkiler: Kara
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: