RPG Trakya Pogromu

satriale

george floyd
Konular
156
Beğeni sayısı
596
PG Nakit
385
Favori Güreşçi
Steve Austin ve mOx
40.PNG

Innocente dörtlüsünü Konyaaltı taraflarında bir tepede görüyoruz. Kamp sandalyelerinin üzerinde oturuyorlar. Her biri Toro marka puro içiyor.

MVP: Her şey uzun zaman sonra Allah'ın izniyle tıkırında işliyor. Rabbimden af diliyorum ki, bir bataklığa battığımızı düşündüm. Bir daha toparlayacağımızı düşünmüyordum. Hala birimiz ücra köşelerde birkaç dolar için maça çıkabilirdik. Birimiz soytarılık yaparak çocuk eğlendirebilirdi. Birimiz yakın arkadaşlarıyla heveslenip vasat bir yönetmen olabilirdi. Birimiz kendini mekruha alıştırmış bir basketbol oyuncusu sanabilirdi. Ama işler rayına oturdu. Rayın pası söküldü. Atımız miraca çıktı. Her şey derede akıp gidiyor. Çark dönüyor. Arasına bir şey tıkamaya çalışanı yok ettik. Artık ana olay bizim etrafımızda dönecek.

R Truth: Aslında-

MVP: Karşı geleceğin bir şey söylemedim.

R Truth: Söylemedin homie. Karşı gelmeyeceğim merak etme. Şurada az vaktimiz kalmışken ben de bir şey söylemek istiyorum. Cidden keyfim yerinde. Her şey dediğin gibi yolunda gidiyor. Ne son zamanlardaki gibi öfkeliyim ne de sürekli beni yermek için kullandığınız "şaklaban" ve "soytarılık" zamanlarındaki gibi zafer sarhoşuyum. Yaptığımız, ulaştığımız konumun farkındayım. İstediğimiz oldu. Sesimizi duyurmak için çabalıyorduk. Fırsat sonunda ayağımıza geldi. Yarın, alacağım bir galibiyet her şeyi değiştirebilir. Hayatım 30 yıl önce o fare kapanına girdiğimde nasıl değiştiyse yarın da aynı etkide her şey değişebilir. Sona yaklaştık, ama yeni bir başlangıca ulaşmak için yaklaştık. Bu son bizi yeni diyara götürecek. Düz dünyanın sonuna gelip uçurumdan düşen Simbat olmayacağız. Senin inancındaki kişi gibi yükseleceğiz, en tepeye erişeceğiz. Farklı bir boyuta geçeceğiz. En pislikten en tepeye ulaşmak için yıllarımızı verdik. 30 yıl... 30 yıl boyunca sığdıramadığımız bu kap, bu ııı kalp, bu beyin, bu dünya, biz; hepsi sadece bir gecede dolup taşabilir.

Homicide: Evet, bir şey başarmamıza az kaldı ama biraz rahat gördüm sizi.

Daisuke Sasaki: Şu manzarada rahat olmamak elde değil ya. Deccali buraya getirsen kıyamet savaşını yapmaktan vazgeçer.

Homicide: Vazgeçmeyecek birini tanıyorum. Hepinizin yakından tanıyor olması gerek. Başımıza aldığımız Negro Zeke yüzünden işler bok yoluna gidebilir. Rikishi denilen o herifle olan maçımızı hatırlayın. İkimiz onu devirmiş, yenmek üzereyken yine aynı şekilde sopayla dalıp içimizden geçti. Şu bandanayı kafamdan çıkartsam bana verdiği zararı görüp recesión ilan edersiniz. Yarın tetikte olmalıyız her şeye rağmen. İşimiz yolunda gidiyor olabilir. Bazımızın gözünün feri sönmüş olabilir. Ama unutmayın hala dinç, hala tetikte olan biri var. Ulaşacağımız hazine bizi refaha erdirirken zafer sarhoşuna çevirip olan bazı şeyleri görmememizi sağlayabilir, tabakamızı eritip işgali kolaylaştırabilir. İşgal, ganimet kazanılacaksa savaşın önemli bir kertesidir ama hem işgal edip hem de ganimetinden bir parça veriyorsan işgale uğrayan aslında sensindir. Şu an buradakilere baktığımda herkesin ilk kerteyi amaçladığını görüyorum. Ganimet elimize geçip kendi, means nuestra frontera, aştığında kim alaboraya uğrayacak çok merak ediyorum.

Hepsi kahvelerinden bir yudum ve purolarından bir fırt alarak manzarayı seyrediyorlar. Bu esnada bir ses geliyor. Önce Homicide duyuyor ama kimseye çaktırmıyor. Ses bir süre sonra daha da artıyor. Tepeye kamp kurmuş herkes o bölgeye doğru gidiyor. Tepenin ardında Konyaaltı sahiline vurmuş bir bot ve bottan inen Afganlar görünüyor. Hepsi akın akın şehir merkezine doğru koşuyor. Homicide, arkadan yavaş yavaş gelip olanları izliyor.​

satriale

george floyd
Konular
156
Beğeni sayısı
596
PG Nakit
385
Favori Güreşçi
Steve Austin ve mOx
1993 başları. Amerika - Küba ve Meksika sınırlarında birtakım problemler var. Meksika sınıra asker yığıyor. Amerika da Meksika'da bulunan dükkanlara zarar veriyor. Küba'da da aynı durum var. Ayrıca gemilere kundaklama girişimleri yapılıyor. Bunun üzerine Amerika'da yaşayan göçmen grupları örgütleniyor. Örgüt kültürü yerleşince bir konferans düzenliyorlar.

44.PNG
42.PNG

Valentina La Paz: Compañeras, görüyorsunuz. Bunlar sadece son 2 haftada yaşananlar. İşler ciddi bir boyuta ulaştı. Önemli bir dönemece girdik. Yolumuzu belirleme vakti geldi. Ya bir yol seçerek devam edeceğiz ya da yolun ortasında durup arkadan birinin çarpmasını bekleyerek sürgün yiyeceğiz. Başka üçüncü bir seçeneğimiz yok. İkisinden birini seçmek zorundayız. Bunu tam şu anda yapacağız. Aranızda barış yanlısı olanların olduğunu biliyorum. Bu konuşmam onlar için. Compadres, eğer bir şey yapmazsak tüm bu olaylar, bugüne kadar yaptığımız her şey başkalaşım geçirecek. Bizi farklı kavramlarla tanımlayacaklar. Terrorista olmayacağız. Biz mağdur tarafız. Somos innocentes. Biz, bize ne yapıldıysa aynı düzeyde karşılık vereceğiz. Sömürüldük. Kendimizi yönetmemize izin vermediler. Yaşamamıza izin vermediler. Onlar aşırıya kaçtı. Hadlerini aştılar. Bir hediye ancak zamanı geldiğinde verilir. Zaman geldi, onlara hediye borcumuz var. Ne hediye verdilerse aynı denklikte hediye vereceğiz. Onlar bize silahlarla geldiler. Biz de silah gösterdik ama doğrultmadık. Şu an düşman kalesi içindeyiz. Kalenin içinde onlar silah kullanamaz. Yanında kendilerinden biri varken tetiği çekemezler. Çekemeyecekleri için işimiz kolay olacak. Silah olmadığında merhamet etmek bize kalıyor. İşte o an el patrón biz oluyoruz. Şimdi compañeras bu salondan çıkın. Söz sırası, hamle sırası bizde. Aylardır kendi içinize yaptığınız konuşmaları, elinizi sıkmaktan kırılma noktasına gelen yumruklarınızı paylaşma vakti geldi. Dışarıya haykırma vaktiniz geldi. Şu işe başlayalım.

Konuşmanın ardından konferansı dinleyen çocuk, genç ve yaşlı göçmenler, beyazlara ait olan dükkanlara saldırıyorlar. Saldırı sırasında hiçbir şahsa zarar söz konusu değil ancak dükkanlar kullanılmayacak hale geliyor.

43.PNG

Dükkanları mundar hale getirdikten sonra her biri tüyüyor. Peşlerinden polisler gelince çitaya bağlayıp kaçıyorlar. Bazıları bir ara sokaktaki çöp kutusunun içine giriyorlar. Çöplerin deliklerinden polislerin postallarını görüyorlar. Apartmandan biri seslenince polisler duruyor. Seslenen kişi, polislere kaçan bazı kişilerin nereye gittiğini gösteriyor. Polisler o tarafa koşmaya başlıyor. Polisler gidince çöplerin içindeki çocuklar çıkıyor. Öten kişiyle göz göze geliyorlar. Evinin önünde onun işe gitmesini bekliyorlar. Apartmandan çıkıp arabaya bindiği anda üzerine çullanıyorlar. Kafasını kapının arasında sıkıştırıyorlar. Kapıyı sertçe çarpıyorlar kafasına. Beyzbol sopasıyla arabanın camını patlatıyorlar. En son adamı arabanın kaputuna yatırıp motoru çalıştırıyorlar. Adam çığlık atarak bağırıyor.

45.PNG
46.PNG

Polisler geliyor. Adama saldıran çocukları yakalıyorlar.

97A413-27
Nelson Erazo

Suçu: Ölümcül Silahla Saldırı​

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: