F1 2024 Sezonu Takvimi Yayınlandı

RiseGen

Go Further
Konular
5
Beğeni sayısı
84
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
LA Knight
Takvimi kim, hangi kafayla yaptı çok merak ediyorum.

Ramazan'a denk gelmesin diye normalde test yapılacak zamanlarda iki yarış izliyoruz. Avustralya-Japonya-Çin üçlüsünün üç hafta üst üste yapılabilme fırsatı varken birbirleri arasında 2'şer haftalık ara var. Çin GP iptal edilirse Japonya-Miami arası 1 ay olacak. Bu ihtimali hariç tutarsak Belçika-Hollanda GP'leri arasında 1 ay, Singapur-ABD GP'leri arasında 1 ay ve Sao Paolo-Las Vegas GP'leri arasında 3 haftalık bir süre olacak. İnanılmaz kötü planlanmış, çalışanları çok fazla yoracak (takımlar sezon başında iki haftaya bir dünyanın öbür ucuna gidip geri UK'e dönecekler) bir takvim bu.

Avustralya-Japonya
2 hafta ara
Çin-Singapur
2 hafta ara
Miami
2 hafta ara
Emilia Romagna-Monaco-İspanya
2 hafta ara
Britanya
2 hafta ara
Avusturya-Macaristan-Azerbaycan
2 hafta ara
Kanada
4 hafta ara
Hollanda-Belçika-İtalya
2 hafta ara
ABD-Meksika-Brezilya
2 hafta ara
Las Vegas
2 hafta ara
Suudi Arabistan-Bahreyn
2 hafta ara
Katar-Abu Dhabi

Sıfır kafa yorarak oluşturduğum inanılmaz takvim.

Porridge Boss

To Whom It May Concern
Konular
7
Beğeni sayısı
66
PG Nakit
60
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Favori Güreşçi
Big Show

Ramazan'a denk gelmesin diye normalde test yapılacak zamanlarda iki yarış izliyoruz. Avustralya-Japonya-Çin üçlüsünün üç hafta üst üste yapılabilme fırsatı varken birbirleri arasında 2'şer haftalık ara var. Çin GP iptal edilirse Japonya-Miami arası 1 ay olacak. Bu ihtimali hariç tutarsak Belçika-Hollanda GP'leri arasında 1 ay, Singapur-ABD GP'leri arasında 1 ay ve Sao Paolo-Las Vegas GP'leri arasında 3 haftalık bir süre olacak. İnanılmaz kötü planlanmış, çalışanları çok fazla yoracak (takımlar sezon başında iki haftaya bir dünyanın öbür ucuna gidip geri UK'e dönecekler) bir takvim bu.

Avustralya-Japonya
2 hafta ara
Çin-Singapur
2 hafta ara
Miami
2 hafta ara
2 hafta ara
Britanya
2 hafta ara
2 hafta ara
Kanada
4 hafta ara
Hollanda-Belçika-İtalya
2 hafta ara
ABD-Meksika-Brezilya
2 hafta ara
Las Vegas
2 hafta ara
Suudi Arabistan-Bahreyn
2 hafta ara
Katar-Abu Dhabi

Konuya ben de şu şekil bi' şey yazmaya girdiydim. Her zaman yok yeşil enerji yok iklim değişikliği diye zırlayıp yarışlarda kullanılandan bilmiyorum ne kadar fazla çevreye zarar veren uçuşları maksimum yapmış adamlar. Para nelere kadirsin.

Ganbarimasu

PG.com Kullanıcısı
Konular
369
Beğeni sayısı
635
PG Nakit
1,175

Avustralya-Japonya
2 hafta ara
Çin-Singapur
2 hafta ara
Miami
2 hafta ara
2 hafta ara
Britanya
2 hafta ara
2 hafta ara
Kanada
4 hafta ara
Hollanda-Belçika-İtalya
2 hafta ara
ABD-Meksika-Brezilya
2 hafta ara
Las Vegas
2 hafta ara
Suudi Arabistan-Bahreyn
2 hafta ara
Katar-Abu Dhabi

Aynen öyle. Takvimi daha lokalize yaptık demişler bir de. Diğer kıtalardaki o iki haftalık aralarda takımlar Avrupa'ya git gel yapacaklar.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: