Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Pay-Per View ve Özel Şovlar
Survivor Series 2023
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="pontiac bandit" data-source="post: 94862" data-attributes="member: 23"><p>ana olay bir noktada beklediğim bir noktada beklemediğim şekilde olmuş. ben yüzde yüz mayhem'in kazanacağını düşünüyordum çünkü daha aktif bir kadro vardı bence ama farklı bir şey düşünülmüş bir hikaye etrafında ve hiç üzülmedim. r-truth rpg'nin başından beri var olan ve bu başarıyı sonuna kadar hak eden bir isimdi. john morrison olmazsa en istediğimiz de kendisiydi zaten. karakter gelişimi muhteşem bir şekilde ilerliyor, bu da ilk zirvesiydi muhtemelen son olmayacak çünkü bu başarıyı kullanarak daha üst noktalara çıkmayı deneyecektir. goldberg çok fazla mayhem vs. payback feudunun içinde kalmıştı, bu maça da girmesi hiç sırıtmadı. humberto'nun hikayesinin tekrar angel ile birleşmesi çok güzel oldu, keyifli şeyler çıkacaktır oradan da. maçta goldberg'in yarattığı etkiyi tabii ki yaratamayacaktı muhtemelen bayağı iyi olmuş bu hamle bana göre birkaç tık geride kalan payback takımı için. john cena'nın ilk eleneceği barizdi maalesef lakot pek aktif olamadı bir önceki özel şov sonrasında, muhtemelen karakter değişecektir diye düşünüyorum. goldberg'e de verilmesi gereken an verilmiş tam olarak. dominik'in payback takımından ilk elenmesine şaşırdım, batista gider diye düşünüyordum yalan olmasın payback takımında en sırıtan oydu bence, baytan bayağı iyi oynuyordu promolarıyla özellikle. bu şov sonrası o da yükselişe geçecektir, toyluğundan gelen hata yalnızca. adam cole bir kere daha jeff hardy'i avlamış, jeff''in gidişatını çok göremiyorum nasıl olacak. o da rpg'nin başından beri var olan birisi ancak ic reigni sonrası geriye düştü bayağı bence. adam cole'a da iki şov üst üste birinden yenilince ve birinde elenince nasıl bir psikoloji ile kendisini resetleyecek merakla bekliyorum. feud başlangıcında mayhem'in lideri olacağını düşünüyordum ama o da olmadı. adam cole şov yapmış ve geldiğinden beri verdiği performans ile de bunu hak etmişti. john morrison.. baba razıyız be inanılmaz performans, duman etmiş ortalığı ama 3v1 yetmeyeceği aşikardı öyle kaldıktan sonra payback'in kazanacağına emin olduk. her şeye rağmen 1v1'e getirmiş ancak nefesi yetmemiş. güzel bir son, güzel bir veda. r-truth için de muhteşem bir an gerçekten çok sevindim. thank you chairman, thank you mayhem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pontiac bandit, post: 94862, member: 23"] ana olay bir noktada beklediğim bir noktada beklemediğim şekilde olmuş. ben yüzde yüz mayhem'in kazanacağını düşünüyordum çünkü daha aktif bir kadro vardı bence ama farklı bir şey düşünülmüş bir hikaye etrafında ve hiç üzülmedim. r-truth rpg'nin başından beri var olan ve bu başarıyı sonuna kadar hak eden bir isimdi. john morrison olmazsa en istediğimiz de kendisiydi zaten. karakter gelişimi muhteşem bir şekilde ilerliyor, bu da ilk zirvesiydi muhtemelen son olmayacak çünkü bu başarıyı kullanarak daha üst noktalara çıkmayı deneyecektir. goldberg çok fazla mayhem vs. payback feudunun içinde kalmıştı, bu maça da girmesi hiç sırıtmadı. humberto'nun hikayesinin tekrar angel ile birleşmesi çok güzel oldu, keyifli şeyler çıkacaktır oradan da. maçta goldberg'in yarattığı etkiyi tabii ki yaratamayacaktı muhtemelen bayağı iyi olmuş bu hamle bana göre birkaç tık geride kalan payback takımı için. john cena'nın ilk eleneceği barizdi maalesef lakot pek aktif olamadı bir önceki özel şov sonrasında, muhtemelen karakter değişecektir diye düşünüyorum. goldberg'e de verilmesi gereken an verilmiş tam olarak. dominik'in payback takımından ilk elenmesine şaşırdım, batista gider diye düşünüyordum yalan olmasın payback takımında en sırıtan oydu bence, baytan bayağı iyi oynuyordu promolarıyla özellikle. bu şov sonrası o da yükselişe geçecektir, toyluğundan gelen hata yalnızca. adam cole bir kere daha jeff hardy'i avlamış, jeff''in gidişatını çok göremiyorum nasıl olacak. o da rpg'nin başından beri var olan birisi ancak ic reigni sonrası geriye düştü bayağı bence. adam cole'a da iki şov üst üste birinden yenilince ve birinde elenince nasıl bir psikoloji ile kendisini resetleyecek merakla bekliyorum. feud başlangıcında mayhem'in lideri olacağını düşünüyordum ama o da olmadı. adam cole şov yapmış ve geldiğinden beri verdiği performans ile de bunu hak etmişti. john morrison.. baba razıyız be inanılmaz performans, duman etmiş ortalığı ama 3v1 yetmeyeceği aşikardı öyle kaldıktan sonra payback'in kazanacağına emin olduk. her şeye rağmen 1v1'e getirmiş ancak nefesi yetmemiş. güzel bir son, güzel bir veda. r-truth için de muhteşem bir an gerçekten çok sevindim. thank you chairman, thank you mayhem. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Pay-Per View ve Özel Şovlar
Survivor Series 2023
Menü