Atatürk'ün Fotoğrafına Uygunsuz Hareketlerde Bulunan Çocuğun İfadesi

Kamos

PG.net Kullanıcısı
Konular
31
Beğeni sayısı
158
PG Nakit
0
Böyle soytarılıklara ne gerek var. Ayrıca ülkenin daha önemli meseleleri yok mu? Misal, uzay yarışında ne durumdayız, yapay zeka konusunda neler yapıyoruz, robot teknolojisine hakim miyiz, F-35 ile yarışacak jetlerimiz var mı, sporda, sanatta ne durumdayız? Yapay zeka teknolojisiyle Kurtlar Vadisi karakterine alarm müziği yaptıran zombilerin en büyük problemi de sümük suratlı bir veledin Gazinin saman kağıdına bastırılmış bir illüstrasyonunu bir tarafına sürmesi oluyor tabii olarak.

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,371
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Bir de sarhoştum hatırlamıyorum deseymiş ya da görmedim bilmiyorum deseymiş.

Konular
88
Beğeni sayısı
610
PG Nakit
1,150
Favori Güreşçi
Semih Kılıçsoy
Böyle soytarılıklara ne gerek var. Ayrıca ülkenin daha önemli meseleleri yok mu? Misal, uzay yarışında ne durumdayız, yapay zeka konusunda neler yapıyoruz, robot teknolojisine hakim miyiz, F-35 ile yarışacak jetlerimiz var mı, sporda, sanatta ne durumdayız? Yapay zeka teknolojisiyle Kurtlar Vadisi karakterine alarm müziği yaptıran zombilerin en büyük problemi de sümük suratlı bir veledin Gazinin saman kağıdına bastırılmış bir illüstrasyonunu bir tarafına sürmesi oluyor tabii olarak.
bravo kamos, doğru diyor.

deathcrushh

hüyela.
Konular
26
Beğeni sayısı
101
PG Nakit
870
Favori Güreşçi
Joey Janela

Kamos abim ilk defa ağzından tutarlı bi kelime cıktı.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi