FUTBOLDAN anlamayan bayağı bir arkadaş varmış ya. mert inanılmazdı. rosier masuaku boku bıraktı. bailly parıldadı. amartey konusunda soru işaretlerimiz devam ediyor. amir standart oyununa devam etti, takım iyi değilken amir de standart kalıyor. demir ege muhteşemdi. gedson avrupa temposuna uygun bir adam, bu bile bjk için nasıl bir nimet konuşmaya gerek yok. rashica muleka kötüydü. aboubakar oyunda yoktu tek pası hariç. cenk inanılmaz bir hücum silahı, yine gösterdi.
gel gelelim, ilk 45 dakikayı gayet iyi oynadı beşiktaş. ilk 20 dakika rakibin gazını aldı, kalan 25 dakikada da topu kontrol etti. hücumdan savunmaya geçişlerimizi çok beğendim, fakat hücuma geçişte yine muleka ve rashica gibi silahlarla büyük sıkıntı yaşanacağını gördük. ikinci 45 için konuşacak olursak, kreatif futbolcu atmamıştı hoca içeri, sadece koşucu adamlarla beraberlik için sahaya çıktı. skora gelirsen, beraberliği aldın. 75e kadar gol yememeyi de başardın, her ne kadar şans ve mert günok faktörleriyle olsa da. fakat 50-75 arası inanılmaz bir 25 dakika çıkardı brugge. genç ve epey sert bir takım, bunun da mükafatını aldılar oyun olarak. cenkin ve oxun girişiyle birlikte oyun değişti. oxun direkt bir katkısı olmasa bile ayağındaki topla neler yapabileceğini bilen brugge, onun da ayağını kapatmak için mesai harcadı. solda cenki, merkezde ox'u kapatmak için aboubakarı demarke bıraktı. bu adamda da bu var, sırtındaki topçu sayısı 3ten 2ye düşünce direkt gol yarattı. konferansın fenerbahçeyle birlikte en iyi takımı brugge deplasmanına beraberlik için gelip, beraberlikle dönüyorsun. 14 puan hedefi koyuyorum beşiktaş için, bugün bunu gösterdi. iyi oynadığında değil, kötü oynadığında da kazandığında başarı için bir adım atmış olursun. bugün buradan alınacak bir beraberlik, maçı kazanmaya denkti. buradan hiçbir türk takımı 3 puanla çıkamazdı, onu da ekliyim. hocanın tercihlerini de değişikliklerini de 3-0lık ağır bir mağlubiyet sonrası beraberlik için gidilmiş bir brugge deplasmanı için gayet makul görüyorum. gidilecek daha çok yol var. beşiktaş.