PG Ahalisi Vücut Geliştirme Hakkında Hasbihal Ediyor!

JonMoxley

#FatihTerimNefreti
Konular
63
Beğeni sayısı
271
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
John Cena
Üstün gözlemlerime göre böyle bir konu yoktu. Konunun altında vücut geliştirme ile alakalı (antrenman programları, beslenme, antrenman planlaması, pro yarışmalar vs..) hakkında hasbihal edelim.

Heartbroken Kid

real lies
Konular
211
Beğeni sayısı
1,115
PG Nakit
30
RPG Karakteri
John Morrison
Favori Güreşçi
Lexi Luna
Natural olarak yapıldığında iyi hoş da roidlere başladığın an sıkıntı dayı ya. Hem masrafı çok hem sağlığını kötü etkiliyor dalganın kalkmama sorunu da var.

Natural olduğunda da gelişim bir yerden sonra neredeyse duraklıyor ya, Türkiye şartlarında natural en iyi fizik Talha Kılıç'ın son natural yarışında çıkarttığı fizik. Memleketteki örnekler böyle olunca, insanın Alex Eubank'ın natural olduğuna inanmıyor.

JonMoxley

#FatihTerimNefreti
Konular
63
Beğeni sayısı
271
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
John Cena
Natural olarak yapıldığında iyi hoş da roidlere başladığın an sıkıntı dayı ya. Hem masrafı çok hem sağlığını kötü etkiliyor dalganın kalkmama sorunu da var.

Natural olduğunda da gelişim bir yerden sonra neredeyse duraklıyor ya, Türkiye şartlarında natural en iyi fizik Talha Kılıç'ın son natural yarışında çıkarttığı fizik. Memleketteki örnekler böyle olunca, insanın Alex Eubank'ın natural olduğuna inanmıyor.

İlaç kullanmayı ben de bir ara düşündüm ama böbrek ve karaciğer için çok sıkıntılı, koruyucu kullansan bile hasar bırakıyor. Joe'nun ölümünden sonra tamamen sildim kafadan. Talha Kılıç'ın natural bir yarışma çıkarıp çıkarmadığı bende soru işareti; hoş zaten steroid kullanmadan hiçbir yarışmada en ufak derece dahi elde edemezsin.

Heartbroken Kid

real lies
Konular
211
Beğeni sayısı
1,115
PG Nakit
30
RPG Karakteri
John Morrison
Favori Güreşçi
Lexi Luna
İlaç kullanmayı ben de bir ara düşündüm ama böbrek ve karaciğer için çok sıkıntılı, koruyucu kullansan bile hasar bırakıyor. Joe'nun ölümünden sonra tamamen sildim kafadan. Talha Kılıç'ın natural bir yarışma çıkarıp çıkarmadığı bende soru işareti; hoş zaten steroid kullanmadan hiçbir yarışmada en ufak derece dahi elde edemezsin.
TR'de yarisirken naturaldi bence son yarismasindaki formuna bak arada fark var baya

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: