Malibu'da lüks bir malikanedeyiz. İçinizden "acaba bu evde hangi o çocuğu kalıyor ameka" şeklinde geçirdiğinizi biliyorum. Evet doğru bildiniz o o evladı Matt Riddle. Başka kim olacaktı zaten yaaaaraaaaaaaaaaaam.
Olay adam Mayhem şovunda Aussie Open takımının ağzına s*çan o adam şimdi alfa hareketlerle havuzdan çıkıyor. Yanındaki manken kızın poposuna şaklak atıyor. Kız mutlu bir şekilde kikirdeyerek oradan ayrılıyor. Havuzun suyu Riddle'ın kaslı vücudunda akıp gidiyor. İşte öyle bir t*şşak.
"BROOOOOO!"
"Ohh bir iç çekmeye ihtiyacım varmış gerçekten. Mayhem'de neler yaşandı öyle ya inanabiliyor musunuz ya. (oç oç sırıtmaya başlıyor) Daha bunlar hiçbir şey. Mayhem denen s*kindirik şovunuzu Humberto ve Goldberg ile birlikte s*kimize t*şaağımıza sürdük hahaha oradan alabilirsiniz artık. Survivor Series geldiğinde ise tek bir şov olacak o da Payback bunu aklınıza sokun. Mayhem'deki eziklere sesleniyorum ya bizim safımıza geçer ve bir kazanan olarak kariyerlerinize devam edersiniz ya da Mayhem'in ağır yenilgisi altında ezilir sabah 8 akşam 5 çalışacağınız bir işe girersiniz. Bu ışıltılı hayata ise tümden veda edersiniz. Seçim sizin! Biz buradayız kazanan taraftayız. Ne oldu? Will Ospreay'e ne oldu şampiyonunuzu iki dakikada madara ettik. Yetmedi karısını da altımıza aldık. Bizim gibi adamlarla şaka olmayacağını size kimse söylemedi oğlum? Siz bizimle t*şşak mı geçiyorsunuz? Gidin kendinize başka eğlenceler bulun. Çünkü Payback ağır toptur ve altında kalırsınız. Çünkü Payback içerisinde Matt Riddle gibi tanrı ile bütünleşmiş limitsiz bir potansiyele sahip bir adamı barındırıyor. Yapabileceklerimin sınırı yok. Bunu anlayın artık. Ben tüm potansiyelimi açtım. Muhteşem bir yaratılışa sahibim. Muhteşem de bir potansiyele sahibim. İşte bunun ikisini bir araya getirince böyle bir adam ortaya çıkıyor. Şu six packlerime bakın a... koyayım kaçınızda böyle seksi bir vücut var? Şu evime bir bakın! Manken karılarla yatıp kalkıyorum. Siz ise 31 çekmeye devam ediyorsunuz. Çekin bakalım 31 çekin. Böyle yaparak kaybedeceksiniz hahahahaha"
Riddle sinir bozucu bir şekilde kahkahasını attıktan sonra bir masaj yatağına yatıyor. Buradan fotoğrafını paylaşamayacağım kadar taş bir hatun geliyor onun sırtına losyonu sürüp masaja başlıyor.
"Ohhh bu çok iyi geldi bebeğim. Bu Avustralyalı p*çleri dövmek beni biraz yormuş. Aslında 100 bin dolarlıkHastens biryatakta yatıyorum ama masajın zevki ayrı ohhhh..."
"Nerede kalmıştık? Evet 31 diyordum ama bu iğrenç ve can sıkıcı konuyu kapatmam daha iyi olacak. Burada hepinizin hayal ettiği hayatı yaşıyorum bir de sizin 31 meselelerinizle mi uğraşacağım? Ohhh. Zeki adamlar önüne gelen fırsatları değerlendirir arkadaşlar. Eğer siz yeterince kendinizi açarsanız evren size verir verdikçe verir. O yüzden beni takip edin benden bir şeyler kapmaya çalışın. Bakın Humberto benim dediklerimi yaptı ve şu an onunla muhteşem projelere imza atacağız. Onu yaşadığı sefil hayattan kurtarıp böyle bir hayatın içine sokacağım. Ayrıca PGW Takım kemerlerine ambargo koyup şirketin bir numarası olacağız. Humberto zeki adam. Benim ona sunabileceklerimin farkında ve kendisini açtı. Bakın görün kendisi bu şirketin en iyilerinden birisi olacak. Siz de gözünüzü açın, fırsatları değerlendirin, sözlerimi dinleyin. Ya da izleyin iftira atın, nefret kusun. 'Ev kiralık, araba kiralık hüüüüü.' Yaaaarrramm tabii kiralık olacak gittiğim her şehirde araba mı alacağım? Ev mi alacağım? Siz salak mısınız? Ulan kaçınız böyle bir evi kiralık alabilir kaçınız bindiğim arabalara binebilir? Kaçınız gezdiğim ülkeleri gezebilir. Nefret kusmadan önce iki dakika mantıklı olun. Bu kafayla ömür boyu çalışsanız dahi benim kiraladığım arabaya binemezsiniz bile. Heee aynen kiralık. Bir sen akıllısın."
Riddle puro istiyor. Evin uşağı gelip Riddle'ın purosunu yakıp ona uzatıyor. Riddle içmeye başlıyor.
"Gözlerini açın çocuklar. Bu sahip olduğum hayata hepiniz sahip olabilirsiniz. Ben yapabiliyorsam siz de yapabilirsiniz hatta daha iyisini yapabilirsiniz. Fakat siz bana iftira atıyorsunuz. Beni izlemek yerine Mayhem'de sirk maymunluğu yapan Will Ospreay'i izliyorsunuz. Onun da hesabını kestik. Vaktinizi böyle saçma şeylere harcamayın. Kendinizi geliştirin. Ya da Will Ospreay izleyip 31 çekmeye devam edebilirsiniz. Çok da s*kimdeydi. Ben dalgama bakarım moruk."
Riddle purosunu adeta bir o evladı gibi tüttürüp dumanını kameraya püskürtüyor. Ardından da o evladı gülüşünü yapıyor. Kamera daha fazla t*şşşağa dayanamadığı için kapanıyor.
Son düzenleme: