Farah Zeynep'in Ölüm Tehditleri Alması

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
808
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Nagehan Alçı'nın dediği mevzunun etkisi olduğunu düşünüyorum. Bence bir daha böyle siyasi şeylere girmemeli, bgy kitlesinden 3 5 kişinin "saplaaaa" yazması için muhatap olduğu şeylere bak.

JonMoxley

#FatihTerimNefreti
Konular
63
Beğeni sayısı
271
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
John Cena
Kim olursa olsun, minik kürdistancı hainlere saplayandan Allah razı olsun.

Kürdistan savunup "ben sadece sol fraksiyondanım abe" kamufulaji giyen herkes de az bişi cesaretli olsun da çıkıp ben açık açık hainim desin.

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,107
Beğeni sayısı
1,673
PG Nakit
400
1
Türkiye’de CİDDEN solcu olup, çıkıp da Kürdistan hayali destekleyen birini düşünceleri yüzünden sevmek hırboluktur. Tam olarak Amerikan maşası olmaktır. Yanlış hatırlamıyorsam Castro da 90’larda Türkiye ziyaretinde Kürdistan fikrinin ve bu fikri destekleyenlerin Amerika tarafından yönetileceğini söylemişti. Daha doğrusu böyle bir yönetimin çok kolay olacağına dikkat çekiyordu. Genç dostlarımız solculuk adına gidip KK desteklemese, sosyalizm adı altında Kürt milliyetçiliğine kayan fikirleri benimsemese çok yararlı olur.

Badger

unc
Konular
493
Beğeni sayısı
536
PG Nakit
560
Favori Güreşçi
Triple H
Kim olursa olsun PKK'lı ve PKK sempatizanı köpeklerin kıçlarını yakandan Allah razı olsun. "Özgürlük savaşçısı" ve "solcu" kürdistancı hayalperestlere güzel saplamış.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: