RPG Umarım Bitirirsin

Kras Mazov

Tractatus
Konular
36
Beğeni sayısı
1,670
PG Nakit
250
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
"Seni dinledim ve senin yüzünden şişko bir Samoalı'nın okuluna gidip orada beni rezil ettin!"

Bu cümleleri duyduğumuz kişi The Dream. Gözleri kan çanağı olan Dream öfkeden kafasını sağa sola çevirerek kendi kendisine konuşmaya devam ediyor.

hıı.jpg

The Dream: Seninle anlaşabileceğimizi, her şeyi geride bırakabileceğimize bir an olsun inanmıştım. Sen ne yaptın? Ben dümenden bir maça soktun. Kazanabilirdim. Seni dinlemeseydim köşe demirinden düşüp beni içine çekmeyecektin. Yine rüya görmeyecektim; ama gördüm. Rüya görmek istemiyorum. ARTIK RÜYA GÖRMEK İSTEMİYORUM! RÜYA OLAN SENSİN! BEN GERÇEĞİM! Seni geride bıraktığımda da seni kabul ettiğimde de varlığın da yokluğun da beni düş kırıklığına uğratıyor. Bir antrenör bozuntusuna beni rezil ettin, okulu olan corny bir Samoalıya beni rezil ettin, beni bana rezil ettin. Bunun telafisini nasıl yapacaksın? Yapamayacaksın; çünkü sana bu fırsatı bir daha vermeyeceğim.

Velveteen: Çözüm her zaman kazanmak değildir. Kazanmak için gereken temeli atıp her zaman kazanmak ve bunun uğruna ufak şeyleri kaybetmek gerekir. Dream, biz hep böyle yapıyorduk.

The Dream: Amına koyayım ben güreşe geri döndüğümden beri düzgün maç mı kazanıyorum? Sen yokken insanları emekli edene kadar dövüyordum. Bir de şimdiki halime bak. Elimde hiç bir şey yok, gerçek olan benim ama aradığım gerçeği bulamıyorum üzerime atılmış çamuru temizleyemiyorum. Bunu tek başıma yapmalıyım. Survivor Series'te bu sorularıma cevap almadan önce...

The Dream başını kaşıyıp kendisini sakinleştirmeye çalışıyor. Derin bir nefes aldıktan sonra ondan bir şey alması gereken isme yöneliyor.

The Dream: Benim sorularıma cevap vermesi gereken başka birisi daha var. Jim Cornette. Bana yalan söyledin. Onu bana verecektin. Bunun için beni Payback'e transfer ettin. Önce geldin düşmüş meleğin maçımıza birisini eklemesine göz yumdun, sonra da beni ondan kopartıp attın. Söylesene, senin yaptığın gerçek mi? Senin yaptığın olması gereken miydi? The Dream bundan hoşlanmadı. Hem de hiç hoşlanmadı. Dream'in kalbini kırdın, onu çok üzdün. Bana, istediğimi vermedin. En büyük eserimi benden uzaklaştırdın. Sen... SEN JIM CORNETTE! benden bir şey aldın. The Dream de senden bir şey alacak. Bana istediğimi vermedin, ben de senin istediğini senden alacağım. Çok büyük bir hata yaptın. Jim Cornette senin en büyük rüyan ne? Şu anda en çok istediğin şey ne? Mayhem'i bitirmek doğru mu? Bu konu hakkında bir dileğim var.

Velveteen: Doğru olmayanı söyle, gerçeği saklı tut. Ondan intikam almalısın.

The Dream: Umarım bitirirsin. DREAM OVER!​

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: